Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Én előre kifizettem a játékot a Supergamersnek, megjelenés napján küldik Besztercebányáról.
Én mondjuk a Gowot is előrendeltem. Hatalmas dark fantasy rajongó vagyok.
GoW, Witcher, Darksiders, Plague tale, Ghost of Tsushima kedvenceim.
Mondjuk én ezekkel nem szoktam álmodni.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
-
Nagyon szerettem az első részét .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
HELLAFLUSH
őstag
Számomra az első rész volt anno az év játéka.
Az új helyszínek nagyon frankók, látom benne ismét a fantáziát. -
Daelion
őstag
Még jó, hogy patkányok mert ha ennyi pók lenne akkor meg én nem mennék a közelébe a játéknak. 'Witcher 3-ban is azok a nagy fekete pókok, pfejj triggerelte is a fóbiámat'
Várós a második rész, első résszel is tervezek egy második menetet még az új rész előtt kicsit emlékezet frissítésnek meg amúgy is tetszett. 'akkoriban nálam kb év játéka meglepetés volt '
[ Szerkesztve ]
-
Én biztosan beruházok rá akcióban (vagy akciós GamePass keretében). A trailerekből nekem az jön le, mint a Hellblade. A kis szende kislányból egy kemény, mindenre kész leányzó lett. Részemről nagyon várós.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
.LnB
titán
Biztos végig fogom játszani, és tudom hülye kijelentés ennél a játéknál, de elengedhetnék ezeket a patkányokat. Szenvednek ezek ketten patkányok nélkül is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
janeszgol
félisten
Az első részt a megjelenés hetén megvettem. Megnézve a trailert a folytatást már nem biztos, hogy megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest