Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Tervezi valaki ps 4-re megvenni?
Én arra rendltem elő, és nem akarok úgy járni mint a 3. résszel a 40-es power szintű utolsó előtti küldetésbe nem engedett be, mert 12-es szintű voltam.
Elrontottam a karakterem és fegyverem fejlesztését
Valaki megveszi ps 4-re, vagy tervezi megvenni írjon rám privatban és psn azonosítót cserélnük.
Ebbe a játékba ha beszáll az illető állítólag átveszi a számítógép szerepét -
melega
őstag
Előrendeltem a játékot 2021-re, majd ha nem lesz rá pénzem nem erősítem meg az előrendelést. Akkor lemondom.
Állítólag olvastam hogy online játék lesz mihelyst beszállnak a csapattársak átveszik a számítógép szerepét. Az 3. része izgalmas volt ps 4-en a 2. rész demóját számítógépen nyomtam legnehezebb fokozaton és úgy nagyon nehéz volt nekem.
-
melega
őstag
Engem érdekel nagyon a Dragon Age Wolf of rises néven hirdeti több konzolbolt. A Konzolokszervize 2021-re.
Amúgy a 3. részben az utolsó előtti küldetésbe nem engedett be 40-es power sazintűnek kellett volna lenni és 16-os szintű voltam.
Sőt a kimaradt 8-as power szintű melléküldetésekhez is kevés voltam mert elrontottam a karakterem meg a fegyveremn fejlesztését.
Így eladtamÍgy ezt a játékot nem fogom megvenni.
Amúgy láttalak a Dragon Age 3 fórumán aktív voltál.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Az Anthemet kihagyhatták volna, már rég az utolsó simításokat végezhetnék a DA-n. Remélem újra lesznek egymásra épülő spell kombók mint az 1-ben.
-
BoneDragon
veterán
Bioware? EA? Nope!
-
laceszgamer
addikt
Nem azért, de erről a trailerről kb az jutott eszembe mikor a CoD IW ellenében ment a BF1 trailere, csak itt épp ehhez hasonlítva: [link] , jó sokat ez sem mutat úgymond, de azért hangulatban jobban felkelti az ember érdeklődését.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mamuska
őstag
Kb. két éve megvettem a Dragon Age Inquisition játékot, de nekem az irányítás nagyon gyengének tűnt, talán olyan konzolos, nem tudom. Witcher 3 után vettem meg mert akartam valami hasonlót, de nagyon nem jött be. Most a Dark Souls 3-at akarom elkezdeni, már ezt is rég megvettem. Erről is áradoztak, csak jó lesz.
Én várom ezt a játékot, és remélem tetszeni fog ez a Dragon Age.
-
leviske
veterán
Sztori szintjén ez rohadtul izgalmasnak ígérkezik, mert ezek szerint a második részben talált red lyrium idolnak köze van a fade leválasztásához.
Remélem magát a játékot nem az Anthem irányába viszik el, mert az rohadtul elszomorító lenne.
Amúgy Solas hangját már nem Gareth David-Lloyd adja? Mert másképp hangzik, mint a Tresspasserben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest