Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaik21
tag
válasz antikomcsi #49 üzenetére
persze..ezekkel a jövőbe-múltba utazós filmeknek a sztorijába bárki találhat csavart és kifogásolnivalót , viszont az alapsztori szvsz nagyon jó , csak egyszerűen nem lehet ilyen típusú filmből tökéleteset csinálni...........(pont az időutazás miatt: akárhány terminator visszaküldhető , de a sztori akkor már értelmetlen és hülyeség)
Feel me, Lick me, Love me....
-
antikomcsi
veterán
válasz WonderCSabo #46 üzenetére
Esetleg, ha elfogna még egy gépet, és azt is visszaküldené, de azt meg úgy programozva, hogy az apját védje, miközben védi az anyját.
A lehetőségek tárháza határtalan.
-
WonderCSabo
félisten
SPOILER
Nos az az igazság, hogy nem a Terminátor robotkezéből és chipjéből fejlesztették ki. A T-2 végén minden Skynetes cuccot, feljegyzést, fejlesztést elpusztítottak. Az emberek maguktól készítették a Skynetet, és ez az ember végzete, mindenképpen eljön az Ítélet napja. (Emiatt ki is zárhatjuk, hogy csak azért tudták kifejleszteni, mert emlékeztek vhogy a Terminátor procijára.)
-
kaik21
tag
Kimaradt jelenet:
A film végén, amikor Sarah-t kórházba viszik, két munkás rátalál a Terminátor robotkezére, és úgy határoznak, hogy elviszik a gyár kutatóközpontjába. Ekkor mutatja a kamera a gyár nevét: ez a Cyberdyne Systems. A Terminátor 2 sztorija is erre a jelenetre épül: a robotkarból és az elpusztított terminator processzorából fejlesztik ki a gépeket és létrehozzák a Skynet rendszert.
Akkor most a Terminator processzorából fejlesztik ki a skynetet..DE A SKYNET A JÖVŐBEN MÁR LÉTEZIK!!Feel me, Lick me, Love me....
-
WonderCSabo
félisten
válasz antikomcsi #34 üzenetére
SPOILER
Amikor a harmadik részben azt mondta Jhonnak a terminátor, hogy én öltelek meg azt arra gondolta, amikor a sky netben kicsinálta, ést azt hihették, hogy végleg meghalt, nem tudván a donorról?
2028-ban valóban megölte Connort a Terminator. Ezért is küldte vissza az átprogramozott Terminatort az özvegy felesége, hogy ez a múltban ne történhessen meg, és védje meg a kis Johnt. Aztán hogy a T4 alternatív valóság-e, és hogy utána meghal-e Connor azt nem tom.
kaik21: Ez így van, és azért is gáz a helyzet, mert tudja Connor, hogy a visszaküldött Reese meg fog halni, és halálba küldi a saját apját. Viszont ha nem küldi vissza, akkor Connor nem születik meg.[ Szerkesztve ]
-
kaik21
tag
A filmben a jövőbeli John Connor választja ki az önként jelentkezők közül Reese őrmestert és küldi vissza 1984-be. Itt egy időparadoxon következményét látjuk, hiszen ekkor John idősebb, mint saját apja.
akkor ez most hogy???
és ha nem küldi el akkor meg se születik igaz???Feel me, Lick me, Love me....
-
Breki's
tag
Meg akartam jegyezni, hogy a szerző elég átgondolatlanul fogalmaz. Legközelebb ha kirakod a cikket, előtte legalább 3* olvasd át és tüntesd el belőle ezeket a dolgokat:
"a játék egyetlen három nagy pozitívuma"Breki's
-
WonderCSabo
félisten
válasz antikomcsi #41 üzenetére
Értem. Terminátor 2-ben egy T-800 Model 101 volt. A T-101 hibás kifejezés, a filmbekben is helytelenül mondták.
-
LackoMester
addikt
kb.1 órát játszottam vele,elég volt..
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
antikomcsi
veterán
A TX mi???
Gondolom.......
A T1000 már meghaladja az én fantáziámat.
Vezérlés, adattárolás, stb terén. Gőzöm sincs, hogyan oldhatták meg a folyékony procit.
(#40) WonderCSabo
Én azt hittem, hogy azok T101-esek szimplán, és model számban előrébb vannak, mint a 600. Az első két részben csak annyit mondanak, hogy T101-es model jött vissza. Az nem volt tiszta, hogy a T101-esek valójában T800-asok voltak.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
[OFF]
SPOILER
A Skynet igenis tudta, hogy mire készülnek az emberek, sőt ő maga adta a kezükbe a fake zavarót. Itt az az igazi buktató. hogy az emberek miért beszélnek AM-en, miért nem vmi titkosított cuccon... Egyébként sztem tök jó a film. 2x láttam, és másodszor is ugyanúgy tetszett.antikomcsi: Azért vannak gagyi T-600asok a filmben, mert a T-800asokat később kezdték el gyártani, és a film utáni időben küldték vissza 1984-be az első Arniet. Egyébként is a T-800as egy sorozat. Itt nézz küröl.[/OFF]
"két fajta T-modelből" - ez most a klasszikus Ford autókra vonatkozik? Egyébként meg két l-el kéne írni, sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
válasz antikomcsi #25 üzenetére
Nekem a T1000 es modell volt a kedvencem,mimetikus polianolidból vagy a 3 ba a TX csaj.
-
Alexios
veterán
válasz antikomcsi #34 üzenetére
SPOILER!
Nem hiszem, hogy arra értette, tekintve, hogy amikor visszaküldték 2028 volt, a t4 meg ugye 2018-ban játszódik, gondolom azért 10év alatt csaskfeltűnt nekik, hogy él még conor -
antikomcsi
veterán
Akkor valamit félreérthettem.
A második részben is azt mondja a kiscsókának, hogy cyberdin rendszer 101-es modell.
Apu viszont azt mondta még az első részben, hogy a 600-asok gumi bőrrel készültek.
Így lehet abban logika, amit mondasz. Ezek szerint lehet úgy érteni, hogy T800-as terminátor, és 101-es modell.
Na mindegy, én már várom az ötödik részt, hátha kiderül valami.
Aki nem látta a filmet (T4) ezt ne olvassa.
Amikor a harmadik részben azt mondta Jhonnak a terminátor, hogy én öltelek meg azt arra gondolta, amikor a sky netben kicsinálta, ést azt hihették, hogy végleg meghalt, nem tudván a donorról?
-
Geffry
aktív tag
Az A-10 mint ócskavas? Hát nem tudom... én szivesen ülnék egy olyan ócskavasban ami másodpercek alatt egy tömör acélfalat köp maga elé
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
eXodus
őstag
válasz antikomcsi #30 üzenetére
a 101-es modell a Arnie bőre. T800 a váz.
De inkább hanyagolom a topikot, mert nagy a spoiler veszély.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz antikomcsi #30 üzenetére
A filmről annyit, hogy a (SPOILER) Terminátor-főhős (SPOILER OFF) vajon milyen modellszámozást kapott?...
Én azt nem (sem ) értettem a filmben, hogy 1. a T-600-ak a Terminator-univerzumban kb. MI és "burkolat" (élőszövet helyett ilyen gumiszerű, közelről könnyen kiszúrható) terén gyengébbek a T-800-aknál (T-800-ra példa: kormányzó úr , de nem minden T-800 egyforma külsejű). Ehhez képest mégis minden ember úgy parázott a T-600-aktól, mintha hú-de-sikeres beszivárgók lennének... 2. (megint SPOILER) van az a pilótacsajszi, aki segít a Terminátor-főhősnek - ő és John Connor is secperc alatt túlteszi magát az évtizedes kondicionáláson, aminek a túlélésüket köszönhetik, hogy a gépek ellenségek? Hirtelen felfedezik, hogy van jó gép is? Na ne... (SPOILER OFF)
Ennyit a logikáról és a franchise-hoz való zökkenőmentes kapcsolódásról. És a "végső üzenet" sekélyességéről most ne is beszéljünk, igaz, nem egy művészfilm.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
antikomcsi
veterán
Na, belenéztem az első részbe. Úgy a 38 és feledik pecben a kocsiban mondja apu, anyunak, hogy ez a legújjab típus a 101-es.
Nem voltam biztos benne, de így emlékeztem.
(#26) CptMisi
A film azért jobb a játéknál, csak ne legyünk maximalisták. Nézhető, csak mindenképpen moziban, nagyban, legalább elsőre.
(#27) bishoplogan
Így van, mindenki maga döntse el, teljesen igazad van. Egyébként útólag, hogy látod? Megérte az árát?
(#29) Tim82
Az a rész volt a legjobb a filmben. Legalábbis nekem, mert ugye nincs terminator a kormányzó úr nélkűl.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Van Schwarzenegger (CGI ) T-800 a filmben.
Az átvezetők, a hangok és az optimalizáció minőségiek, a játék egyetlen három nagy pozitívuma.
Ezzel valamit kezdeni kéne, mert ellentmondásos. Pl.: "ez a játék három nagy pozitívuma, ami elég kevés" vagy valami hasonló...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
eXodus
őstag
A filmet még nem láttam de abban T600ok vannak. (és talán még régebbiek is)
Swarci T800 volt.
Szóval leehttek a Salvationben butább robotok. -
bishoplogan
senior tag
Egy Átlagos játék megvásárlását mindenki maga döntse el... Az én szememben eza játék nem rossz, de se nem túl jó. a kettő közt
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
ilyen szar a film is?
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
antikomcsi
veterán
Nem lett olyan rossz játék <---> a megvásárlást nem ajánlom.
Ezek kicsit szemben állnak egymással nem? Ha nem rossz a játék, miért ne vegyük meg?
Megvettem, de bár ne tettem volna. Én játszani szeretek egy játékkal, nem a videókat nézni benne, és közte 60-120 másodpercet játszani.
Szerk:
(#19) twollah
A filmhez nekem elég buktató volt, hogy honnan szednek friss répát? Kint kertészkednek a sivatagban hónapokig, és gépek hagyják? Egy szuper inteligens gép azzal kezdi, hogy a számára nem szükséges ivóvíz készletet elpusztítja/megmérkezi, és elvág minden utánpótlási lehetőséget. A10-esekkel repkednek? Már napjainkban is "ócskavasak". Üzemanyagot honnan szednek már 10 éve? A skynet olyan hülye, hogy hagyja a kőolaj termelést, és finomítást? Az első két filmben, azt hiszem T101-es modell volt. "Okos" volt, és mozgékony. Itt meg a T600-ok tiszta stupidók. A 101-esre kilőttek az első filmben 3 vagon lőszert de egy szemöldökcsipesszel rendbe rakta magát. Itt a T600-as meg szépen elhullik egy jól célzott lövéstől.
És mikor elkapják a célszemélyt miért nem ölik meg rögtön? Nem azért, hogy oda csalogasság Jhonit, hanem azért mert akkor vége lenne a filmnek.
Szóval jó lett volna bele kicsit több csihi-puhi, értelmesebb T600-asok hadával.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz bishoplogan #23 üzenetére
Ne is akarj kitűnni, mert még a végén rád küldik a kommandót hogy kormányellenes jelszavakat hangoztatsz burkoltan
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Nunder
őstag
válasz bishoplogan #4 üzenetére
Akkor az pont az erős hatos kategória Meg miattam le ne értékeld. Neked tetszett, szubjektív vélemény és teljesen jogos, ugyanis érvekkel támasztottad alá.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Nunder
őstag
Azért még így is istenes, hogy nem vesztegetik 10k vagy afölött, de pár óra játékért kiadni egy játékot
-
DarkByte
addikt
Nekem az a logikai buktató elég volt hogy sima AM rádión keresztül beszélgetnek mindenféle titkosítás nélkül és a Skynet ezt marhára nem veszi észre pedig ők is ezen kommunikálnak (legalább is a zavarásukat erre alapozzák ugye), persze nem ugyanúgy de nehogy már ez gondot okozzon.
[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
Penteken neztem meg moziban a Terminator Salvation-t es nekem tetszett a film.
Latvanyos, viszonylal jol felepitett tortenet, keves logikai buktatoval. -
DarkByte
addikt
Mi ez a riadt arcú szőlőszem az első képen?
Egyébként nem sok már kicsit három teszt? Főleg ha mindhárom szerint egy nagy bukás az egész? Sajna a film is eléggé fura lett negatív irányban, a játéktól sem vártam többet.[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Kicsit át kéne még olvasni az írást, itt-ott teljesen értelmetlen mondatok vannak benne...
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
vagy 8rugóból elmegy az ember párszor valami olcsóbb, de kultúrált helyre a haverjaival, megiszik pár sört meg dartsozik/csocsózik/biliárdozik... a játékidő is több meg az élmény is más ezt a játékot a mekiben hepimél menühöz kellene osztani vagy mozijegy mellé... vicc... ennyiért pár goty játékot lehet venni simán, amiket évek múlva is élmény újrajátszani és nem 3-4óra játékidővel...
szerk: uccsó bekezdésben: "amennyien sokan" = "amennyire sokan" magyarosabb lenne...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
4 óra játék? Ez azért vicc. 8 rugóért meg lehet nézni 6 mozifilmet, kb 12 óra szórakozás.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CptMisi
őstag
valahogy úgy...8000forintért 4óra játék? 1óra, mire eljutok otthonról a boltig, ahol PC játékot szoktam vásárolni, 1 vissza...telepítés nem tudom mennyi,nem hiszem, hogy végigjátszanám 3szor, tehát uninstall...és majdnem megvan a tiszta játékidő...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
BiP
nagyúr
Én azt nem értem, hogy miért van néha game engine-es átvezető, néha meg game engine-nel készített (kisfelbontásúnak ható) videó.
Bale hangját én is hiányolom nagyon, meg az arca is tök más. Totál nincs John Connor feelingem játék közben.Az értékelés tetszett, bár szerintem fusd át még egyszer, van néhány kisebb helyesírási és szórendi hiba benne.
-
srph25
tag
ez egy igazi terminator sz*rvation lett...
-
Vistaboy
veterán
válasz bishoplogan #10 üzenetére
Igen, sajnos nálam az elég rossz pont, ha egy játékot pár óra alatt végig lehet vinni. (Ezért is szoktam főleg RPG-kkel játszani. )
Ne érts félre, de az ilyenekre még az időt is sajnálom. Inkább lejátszom azt a pár órát a kedvenc játékommal.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
bishoplogan
senior tag
Nem olyan rossz, ahogy többen is írják, sztem közepes játék. Csak hát sajnos a játékidő...
9: teljesen másképp értékeltem, átlagba jobb jönne ki (kerekítve 7, először is ennyit adtam rá), figyelembe vettem a szavatosságot is, csak az értékelő mezőben ez nem szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Nem kötözködés,de ha az általad adott pontszámokat átlagolom,akkor nem 6,5 jön ki végeredménynek....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
konas
senior tag
Jo volt a jatek uditoen hatott..Egy kis loduh-ot csillapitott..
-
Vistaboy
veterán
Én nagyon vártam ezt a játékot, topikot nyitottam neki, linkeltem a híreket, de amikor kiderült, hogy csak négy óra a végigjátszása...
A lényeg az, hogy még annyira sem érdekelt, hogy lehúzzam és kipróbáljam, nemhogy meg is vegyem.
Ja, és közben volt alkalmam látni a filmet is - bár elég rossz minőségben -, de az sem tűnik akkora durranásnak, mint amit lehetett sejteni a bemutatóból. Majd még megnézem jó minőségben is, lehet hogy csak azért tűnt rossznak.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Geffry
aktív tag
Többnyire egyetértek, én amúgy szeretem a Terminator történetét és végülis jó volt kicsit közlekedni a világában... de ennél jobb értékelést valóban nem érdemel.
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Nunder
őstag
válasz bishoplogan #2 üzenetére
Vagy inkább lenne egy erős 6-os. Azzal szerintem többen kibékülnének.
-
roliii
tag
hát egy erős 7-es pontozás. közepesnél kicsivel jobb.. ez itt állja a helyét igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Revolut
- Horgász topik
- ASUS routerek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest