Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nlalay
csendes tag
Köszi a válaszod, mely rendkívül tömör.
Ha elárulnád, hogyan kell megszerezni a nyilat és az üveget nagyon megköszönném!
Üdv.
-
nlalay
csendes tag
Bocs!
Eltévesztettem.
A Sniper-nél hogy lehet a puska helyett a nyilat választani?
Előre is kösz. -
nlalay
csendes tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet a Spy-nál a nyílpuskát előhozni?
Előre is köszi.
-
Debilon
addikt
kár hogy nem nagyon van időm
pedig tuti kis gém... jó poénokkal
kartellen voltam párszor (máramikor sikerült bejutni) és istenkirály
bár én főleg heavy-vel nyomom..Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
gtasystem
őstag
kipróbáltam, nem jött be.
nem kell mindenkinek multi FPS rajongónak lennie. azért mert nem vagyok az, még nem írok badarságokat.
véleményem azért had legyen.
ha tudod hogy nem mindenki véleménye/ízlése egyezik akkor meg mit pampogsz.
azért írtam be mert jónak tűnt, és eléggé félrevezető volt a trailer.felőlem aztán játszhat bárki vele akár ezer évig is.
én inkább megnézem a plants vs zombies-t persze azt is csak nézném mert napok óta használhatatlan a steam.
de most végre elindult..
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
munky
őstag
válasz gtasystem #18 üzenetére
Tudom, hogy nem mindenkinek egyezik az ízlése/véleménye.
Csakhogy én nem nyögöm be például egy RTS topicjába, hogy ez mekkora agyatlan baromság meg semmi ész nem kell hozzá amikor semmi rálátásom nincs.
"Flémet" pedig Te generáltál azzal, hogy közöd nincs ehhez a játékhoz (meg ahogy elnézem úgy általában a multi-s FPS-ekhez) ennek ellenére irkáltál mindenféle hülyeséget róla.
Van jó pár magyar szerver szóval többnyire van hely. Ha nincs akkor pedig felmész külföldire, beteszed Auto-Retry-ra a szívedhez legközelebb állót és amint lelép valaki már be is tesz. Hű, de hát ez felháborító gondolom.
No mind1 nem koptatom a billentyűzetet jobb ha maradsz az offline világban nem tudod miből maradsz ki de ez legyen a Te gondod.
Legközelebb azért nézz utána a dolgoknak mielőtt badarságokat írsz!
-
gtasystem
őstag
biztos nem hallottad még azért mondom:
nem mindenkinek az a véleménye mint neked.én mondtam hogy nekem nem jön be ez a fajta "játék" ..de akinek bejön az játsszon vele ameddig akar, mi közöm hozzá, de flémet nem kell generálni.
szerinted jó, szerintem szar.
ez van.multit egy halom játékkal lehet játszani, ott úgyis az a lényeg milyen csapat jön össze, a játék, grafika ilyesmi csak másodlagos.(Egy gagyi játékkal is lehet jót multizni ha olyan a csapat.)
Szerintem a single kampányban tanulja meg a júzer hogy mi merre meddig.Ha nincs single kampány akkor mindenféle "sniper trailer" meg sztori imitálás csak átbaszás.
szerintem így van. szerinted meg nem.
na és..és akkor azt még nem is említettem hogy na nehogy már nekem kelljen alkalmazkodnom egy játékhoz.Én akkor akarok játszani amikor időm vagy kedvem van hozzá, nehogy már én várjak szerverekre meg arra hogy éppen értelmes emberek is legyenek ott, mert különben ideges hülyegyerekek akkor is fejbelőnek ha köhögök 1-et.
nekem ez nem játék. neked az.
ez van.http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
munky
őstag
válasz gtasystem #13 üzenetére
"ez nem játék hanem agyabeteg lövöldözés"
Na ennyi baromságot rég láttam egy helyen.
Tudod lassan 1,5 éve tolom a TF2-t és nem érzem úgy, hogy átbasztak. Sőt igen is nagyon jó vásárt csináltam vele. Olyan magasra tette a lécet, hogy az utóbbi egy évben szinte nem is játszottam mással. Nem köt már le a bugyuta AI elleni harc a sok tucat fps-ben meg single player játékban, mert azokból hiányzik a társaság a taktikázás az adrelnin... Amit itt megkapsz.
"mész oszt lősz"
Gyere el egy war-ra és meglátjuk mire mész ha "mész oszt lősz".
Tudod milyen taktikázást igényel ez a játék? Szerintem fogalmad sincsen róla barátom.
Még egy mezei publicon sem érsz semmit ha nem tanulsz meg rendesen bánni a kasztokkal.Amúgy multiról alkotott elképzelésed egyenesen nevetséges.
Vajon miért játszanak több millióan CoD-al vagy akár CSS-el? Az is mind mész és lősz igaz?
Szerinted a több millió CoD játékos aki minden nap multizik mind a singel player-t vezeti le? Na ne röhögtess. Van közöttük aki hozzá sem szagolt az egyszemélyes részhez, de mind1...
A Steam-en pedig világosan le van írva, hogy ez egy Multi-ra kihegyezett FPS amiben 9 kaszt van. Egy szó sem esik Singel Player részről vagy történetről. Nincs itt semmilyen átbaszás.
A kasztokat pedig kisfilmekben mutatja be a Valve sok humorral és igényesen. Nem értem mi vele a probléma látszik, hogy semmi rálátásod a dologra csak írogatsz.
Elég durva, hogy kipróbálás és utánajárás nélkül alkotsz véleményt egy játékról.
Fel vagy háborodva? Én vagyok felháborodva, hogy ilyen baromságokat írogat valaki.
[ Szerkesztve ]
-
gtasystem
őstag
válasz ígyvanferi #12 üzenetére
Azért vagyok felháborodva mert ez nem játék hanem agyabeteg lövöldözés.Multizni lehet jókat, miután végigjátszottam egy történetet.Levezetésképpen.De nem játék helyett.
Szerintem ez nem játék hanem egy nagy átba**ás.
Multizni tudok bármilyen játékkal, ahhoz nem kell semmilyen sztori 'mész oszt lősz' ehhez nem kell ész.
A trailer nem erről szól, úgy van beállítva a dolog mintha lenne valós története a játéknak pedig nincs.
Az ilyen játék egy külön kategória, van akinek bejön van akinek nem. Nekem speciel nem. A steamen pedig ugyanabban a kategóriában van ez a játék mint bármilyen akciójáték, pedig ég és föld a különbség.Fölöslegesen rabolták az időmet az egyébként is elég gyengus steam féle letöltögetéssel, had legyek már kicsit felháborodva.Magyarul nagyon nem vagyok "multisFPS" rajongó.
-
ígyvanferi
addikt
-
gtasystem
őstag
hát ezt tényleg benéztem..
még én várjak hogy bejuthassak egy szerverre?
hogy aztán majd esetleg egy hónap alatt majd megtanulom hogy mi hogy működik?
ne folytasd mert tényleg felba**om magamgratulálok mindenkinek akinek ehhez van türelme, én keresek egy normális játékot..
kár mert tényleg szép a grafika.. köszi az infót.
-
DarkByte
addikt
Hát eléggé benézted ha ezt single játéknak hitted, már a régi Team Fortress is multi volt. Szerintem óriási hangulata van a játéknak, a cell shaded grafika (ami miatt ilyen rajzfilm szerű az egész) eléggé egyedi, a karakterek pedig nagyon ki vannak találva. Ha robbantgatni akarsz mész a demoman -al, ha szét akarsz szakítani embereket viszed a soldier -t, ha piromániáskodni akarsz viszed a pyro -t, ha szeretsz távolból eltakarítani embereket, ott a sniper, ha adrenalinra vágysz legyél kém, ha kicsit inkább sandbox -olnál ott az enginer, lehet tornyokat vagy ellátmány gyártót építeni, stb. Leginkább akkor poén ez a játék ha van társaság akivel együtt tudsz nyomulni, mert akkor nagyon jól együtt lehet működni. Mi az albiban hárman is megvettük így mikor van egy kis időnk leülünk vele szórakozni. Van magyar szerver is, a szerver keresőben be kell írni hogy Hun és kihajítja. Sajna általában eléggé tömve vannak de több-kevesebb várakozással be lehet jutni.
[ Szerkesztve ]
-
gtasystem
őstag
ez eddig oké annak aki szereti a multit, meg nem is rossz az de csak így.. se előzmény se sztori..hát mi ez.. (most majdnem mondtam valamit)
pedig igen jól néz ki a játék meg a zene is jó erre nesze semmi..
én itt vártam a nagy sniper sztorit erre semmi..
mi a faszért nem csinálnak erre egy normális single kampányt? fel vagyok háborodva..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
DarkByte
addikt
Kicsit nézz utána a kasztoknak, YouTube -on van videó hozzájuk, csak írd be a kereső mezőbe hogy "Team Fortress 2 Meet the" és egyből felajánlja a többit. Egyébként annyira nem gáz ha újonc az ember, max. magad ba**od fel egy kicsit hogy nem tudsz még jól játszani . Én is csak kb. egy hónapja játszom vele és még közel sem vagyok vele profi. Van egyébként több fajta játékmód: kontroll pont foglalós, "taliga tolós" (egy bombát kell elvinni A-ból B-be és a szekér csak akkor halad ha vannak mellette csapattagok; egyik csapat feladata ezt véghezvinni, másiknak megakadályozni), aréna (ez ugyanaz mint a CS -ben a körökre osztott Deathmatch, ha meghalsz a kör végéig nem éledsz újra; az a csapat nyer aki egyhúzomban háromszor kinyírja a másik csapat tagjait), illetve van az új Payload race (itt két kocsi van és a pályájuk keresztezi egymást). És még valószínűleg kihagytam dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
gtasystem
őstag
szóval ez csak multi.. de kár..
na ezt nem tudtam. köszi.
de egy halom szerveren ki van írva hogy kezdők ne, szóval hogy lehet egyáltalán kipróbálni a játékot?
ha így egyből beugrok egy puffogtatásba hogy azt se tudom miről van szó..ez egy kicsit fura sztem.
ez nálam kimarad asszem.http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
DarkByte
addikt
-
gtasystem
őstag
nem vagyok képben.. ez a próbahétvége csak multi? vagy ez csak multi játék vagy mi ez?
vagy most mi van?[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
10euro tényleg nem sok érte.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
félisten
Annyira szeretem, hogy elég a Gamepodot olvasni és minden jó infót összehoztok egy helyre.
Totál OFF de a héten vettem offline újságot, szégyen és gyalázat volt.
Mod:ez nagyon udvarlósra sikerült[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest