Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz gtasystem #18 üzenetére
Tudom, hogy nem mindenkinek egyezik az ízlése/véleménye.
Csakhogy én nem nyögöm be például egy RTS topicjába, hogy ez mekkora agyatlan baromság meg semmi ész nem kell hozzá amikor semmi rálátásom nincs.
"Flémet" pedig Te generáltál azzal, hogy közöd nincs ehhez a játékhoz (meg ahogy elnézem úgy általában a multi-s FPS-ekhez) ennek ellenére irkáltál mindenféle hülyeséget róla.
Van jó pár magyar szerver szóval többnyire van hely. Ha nincs akkor pedig felmész külföldire, beteszed Auto-Retry-ra a szívedhez legközelebb állót és amint lelép valaki már be is tesz. Hű, de hát ez felháborító gondolom.
No mind1 nem koptatom a billentyűzetet jobb ha maradsz az offline világban nem tudod miből maradsz ki de ez legyen a Te gondod.
Legközelebb azért nézz utána a dolgoknak mielőtt badarságokat írsz!
-
munky
őstag
válasz gtasystem #13 üzenetére
"ez nem játék hanem agyabeteg lövöldözés"
Na ennyi baromságot rég láttam egy helyen.
Tudod lassan 1,5 éve tolom a TF2-t és nem érzem úgy, hogy átbasztak. Sőt igen is nagyon jó vásárt csináltam vele. Olyan magasra tette a lécet, hogy az utóbbi egy évben szinte nem is játszottam mással. Nem köt már le a bugyuta AI elleni harc a sok tucat fps-ben meg single player játékban, mert azokból hiányzik a társaság a taktikázás az adrelnin... Amit itt megkapsz.
"mész oszt lősz"
Gyere el egy war-ra és meglátjuk mire mész ha "mész oszt lősz".
Tudod milyen taktikázást igényel ez a játék? Szerintem fogalmad sincsen róla barátom.
Még egy mezei publicon sem érsz semmit ha nem tanulsz meg rendesen bánni a kasztokkal.Amúgy multiról alkotott elképzelésed egyenesen nevetséges.
Vajon miért játszanak több millióan CoD-al vagy akár CSS-el? Az is mind mész és lősz igaz?
Szerinted a több millió CoD játékos aki minden nap multizik mind a singel player-t vezeti le? Na ne röhögtess. Van közöttük aki hozzá sem szagolt az egyszemélyes részhez, de mind1...
A Steam-en pedig világosan le van írva, hogy ez egy Multi-ra kihegyezett FPS amiben 9 kaszt van. Egy szó sem esik Singel Player részről vagy történetről. Nincs itt semmilyen átbaszás.
A kasztokat pedig kisfilmekben mutatja be a Valve sok humorral és igényesen. Nem értem mi vele a probléma látszik, hogy semmi rálátásod a dologra csak írogatsz.
Elég durva, hogy kipróbálás és utánajárás nélkül alkotsz véleményt egy játékról.
Fel vagy háborodva? Én vagyok felháborodva, hogy ilyen baromságokat írogat valaki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Óra topik
- Milyen videókártyát?