Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- PlayStation 5
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
achon
aktív tag
Megosztom a tapasztalataimat.
Hétvégén feltettem MI3G-re a Padavant. Egy oka volt neki. Az usb meghajtót macerás megosztani belső hálón a gyári szoftverrel.
Munkára használom most a laptopot és egy Xiaomi repeaterrel oldom meg, hogy a gyerekszobában is legyen net (FTTH digi).
Viszont a Slack és Zoom videók az első 5 perc után akadoztak majd el is dobta a wifi kapcsolatot.
Első debug találat hogy a 2.4GHz-en át állítottam 20/40MHz - ről 20MHz és kikapcsoltam az IPv6-ot.
Akkor már csak akadozott, de nem dobta el a kapcsolatot.
Ma tovább tesztelgettem, mert az akadozas miatt nem tudtam részt venni a megbeszéléseken.
A NAT kikapcsolása sokat segitett. Így már csak 15 perc után kezdett akadozni.
Végül lecsereltem a repeatert és egy RT- N14Ukerult a helyébe AP módban. (persze padavan van azon is)
A csere utan volt egy videóhivasom ami 30 percig ment akadozas nélkül.A NAT tényleg ennyire meg tudja bolonditani?
Esetleg van javaslat hogy érdemes visszakapcsolni az IPv6-ot?Azért itt teszem fel a kerdeseimet, mert bár hálózatos kérdések, mégis csak itt vannak akik értik a padavan MI3G lelkivilagat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem terveztem blogbejegyzést írni, bemutatóra pedig pláne nincs időm sajnos, viszont többen is megkerestek a gyári...
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politikai mémek
- iPhone topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Opel topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest