Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az első helikopterek, amik valóban annak voltak nevezhetők, csak a 30-as évek végén repültek először, de csak 1944-ben mutatták be az első használhatót. Az I. világháború alatti próbálkozások még a pilótát is épphogy a levegőbe emelték. Kár lett volna a játékban viszontlátni őket.
Az I. világháború épp azért lett ilyen a játékban, mert a játékosok többsége azt hiszi, végig állóháború volt, és a fejlesztők ezt akarták ellensúlyozni. Pedig az az igazság, hogy ez a 4 év megváltoztatott mindent, amit addig a háborúkról tudtunk. Jóformán nem volt polgári légiközlekedés, a robbanómotoros autó is csak a kiváltságosoké volt, de a háború egyik ikonikus eszköze a repülő lett, bevetették a harckocsit és egyéb páncélozott, motorizált járműveket, és bár a gyalogság körében az automata fegyverek nem terjedtek még el, a fix és szállítható géppuskák nagyban meghatározták az ütközeteket. A játékban van 10-15 térkép, bőven volt egy hadszíntér a háborúban, ahol nem árokba ásva ültek a hadseregek egymással szemben évekig.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
félisten
de az I. világháború nem éppen az akciódus háborúk közé tartozott, mindinkább volt állóháború. No, de ezt hogy adná el egy játékgyáros?
Nyilván jönnek a kreatív megközelítések. Ugyanis a háborúnak voltak mozgalmasabb harcai, lásd például Gallipoli-partraszállás, Buriszlov-offenzíva, Antwerpen-ostroma és így tovább.
Az a baj, hogy ahogy írtam is, nem szabad, hogy állóháború legyen. Illetve a BF sorozat elemeit is tartalmaznia kell.
A kettő nem zárja ki egymást. Elismerem, hogy nem egyszerű, de egy középutat lehet(ett volna) találni...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
Hát nem tudom, h miért kell egy szimulátort ide keverni. De mind1 is, szerintem egy játéknak az a lényege,h:
- élvezze az ember, kikapcsolja, szórakoztassa
Van, akiket a szimulátorok, realitásra hajazó programok kapcsolnak ki. Flight Simulator, X-Plane, de akár még a különféle autószimulátorokat is felhozhatnánk.
- lehúzni ezt a játékot mert nem realisztikus, a Bf sorozat sosem volt az, valóságos alapokat vettek,de egyértelműen a szórakoztatás volt a lényeg
Ezt nem is vitattam soha el.
- s igen nem érték egyet olyan veleményekkel amik olyan hibákra alapulnak , amiket nem is állították a készítők ,h benne lesz
Ettől még egy első világháborús játéktól például elvárható, hogy ne rohangáljon mindenki sorozatlövő fegyverekkel.
Hovatovább még a BF1942-ben is legalább az engineer-eknek öntöltő vagy ismétlő fegyvere volt csak...
Lehet, hogy csak én nem figyeltem eléggé, de számomra is csak nem rég óta nyilvánvaló, hogy a BF1-ben a mesterlövészeken kívül mindenki sorozatlövő fegyverrel rohangál. A fórumon való megjegyzések alapján pedig nem csak számomra volt meglepetés...
- a paintball hasonlattal nem is arra gondoltam,h milyen fegyverek vannak meg a ballisztika, hanem ha az a golyó betalál azt érzed és pörög az adrenalin
A realitásnak is vannak fokai, az is a realitás része, hogy a játék számoljon a hang terjedési sebességével, ahogy az is, hogy számoljon a ballisztikával, vagy például a visszarúgás reakcióerejével.
Szóval ha valaki azt írja, hogy egy játéknak nincs köze a realitáshoz, nem azt várja el, hogy ha hasbalövik a karakterét, akkor vérezni kezdjen a hasa IRL...
-
Polllen
nagyúr
Pedig te is keresed a realitást, csak máshol van az ingerküszöböd.
Biztosan találnánk olyan feltételeket, ahol nem tetszene a játék.
Szánalmazás helyett inkább gondolkodj & fogadd el, mások másként gondolkodnak.
A baj mindig ott kezdődik, hogy az emberek zöme nem tudja normálisan megfogalmazni a véleményét & pl. elkezd minősíteni. (Lásd szánalmazás)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Dilikutya
félisten
Nem a realitás hiánya a gond, te jó képességű. De ha valami háborús játék akar lenni, legyen olyan, ellenkező esetben nem az. Ez nem az. Ezt hívhatnák akár Quake 1918-nak is. Úgyhogy igen, lehúzom, mert kicsit sem ad háborús érzést. Különösen vicces ez annak fényében, hogy a Battlefield-et sokáig komolyabbnak tartották a nagy rajongók, mint a Call of Duty-t, pedig az égvilágon semmi különbség nincs. Egy csillagmotoros jetpack DLC-t remélem ki is adnak majd hozzá.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
félisten
Amúgy sosem értettem, hogy emberek hogy kereshetnek realitást egy ki...ott játékban...
Úgy hívják, hogy szimulátor. A mihez tartás végett ilyenekkel gyakorolnak például a pilóták az életre.
Ahogy a hadseregek is ilyesmikkel képzik a katonáikat, lásd még VBS3.Szóval a nagy megmondásban konkrétan eleve ostobaságot sikerült kihoznod...
Ha realiás kell akkor menjél ki aztán painballozzál vagy állj be önkéntesnek...
Hmm... Hát az ArmA-ban több köze van a játékban lévő fegyverballisztikának a való élethez, mintha paintballoznál. Mondom ezt úgy, hogy játszom az ArmA-val, van paintball tapasztalatom, és sportlövészként ill. sportvadászként, valamint haditechnika-rajongóként van némi fogalmam az éles lőfegyverekről is...
Szánalmas, hogy emberek milyen érvekkel tudnak lehúzni JÁTÉKOKAT!!!
Érvnek ez is egy érv. Szóval nem igazán értem a felháborodást...
-
tatararpad
őstag
Én pl. használom, a BF1-gyel béta alapján a büdös életbe nem játszanék annyit, hogy megérje megvennem megjelenéskor a prémiumot egy előfizetéssel szemben, de így vagyok BF3/4-gyel is. Aztán még ha egyszer bekerül a Battlefront is... Birkaság nem birkaság, számomra sokkal jobb így még ha 1 évet várni is kell egy játékra. Plusz még 1-2 régebbi lemaradást is pótoltam a vaultos játékok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest