Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Csak én nem értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hogy a játék szeptemberben jelenik meg? Mert a címben az van, viszont a cikkben nem találok semmi ahhoz kapcsolódót.
-
Wolverine
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #4 üzenetére
Az MMO-khoz a megvásárláskor adnak 1 hónap előfizetést is. Ha ennyi idő után nem fizet elő tovább a user, akkor a game bukott.
-
p-o-f-á-r-a-e-s-é-s
-
Meglivorn
aktív tag
Semmi új nem derült ki. A 2011 naptári és 2012 pénzügyi évet (áprilissal kezdődik) már hónapokkal ezelőtt bejelentették. Max. ez került megerősítésre.
A Bioware a hivatalos fórumokon még mindig a tavaszt tartja, konkrétabbat pedig talán a márciusi PAX East-en fognak mondani.
Május előtt szinte biztos hogy nem, és a mostani beszámoló után az egyébként népszerű május 4-e is ugrott. De utána bármi.u.i.: ez egy nagyon régi screenshot
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem a franchise és a fejlesztő eladja magát annyira, hogy rövid távon meglegyen az a fél- vagy akár egymillió előfizető. Hosszú távon viszont a játék is számít...
-
kapeti07
senior tag
Nah.. Még egy játék amire rá lehet majd függeni.
-
Tommmmka
senior tag
Nagyon várós, remélem színvonalas lesz, kezdem unni a wowot
-
hm. ideje felkészíteni asszonyt a szeptemberre. még az is lehet, hogy addig beizzítom a régi swg előfizetésem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egyre biztosabbnak tűnik a Star Wars MMO szeptemberi megjelenése.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Manjaro Linux
- Honda topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest