Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Csak én nem értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hogy a játék szeptemberben jelenik meg? Mert a címben az van, viszont a cikkben nem találok semmi ahhoz kapcsolódót.
-
Wolverine
félisten
válasz Necroman_Mk2 #4 üzenetére
Az MMO-khoz a megvásárláskor adnak 1 hónap előfizetést is. Ha ennyi idő után nem fizet elő tovább a user, akkor a game bukott.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
félisten
p-o-f-á-r-a-e-s-é-s
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Meglivorn
aktív tag
Semmi új nem derült ki. A 2011 naptári és 2012 pénzügyi évet (áprilissal kezdődik) már hónapokkal ezelőtt bejelentették. Max. ez került megerősítésre.
A Bioware a hivatalos fórumokon még mindig a tavaszt tartja, konkrétabbat pedig talán a márciusi PAX East-en fognak mondani.
Május előtt szinte biztos hogy nem, és a mostani beszámoló után az egyébként népszerű május 4-e is ugrott. De utána bármi.u.i.: ez egy nagyon régi screenshot
-
Necroman_Mk2
őstag
Szerintem a franchise és a fejlesztő eladja magát annyira, hogy rövid távon meglegyen az a fél- vagy akár egymillió előfizető. Hosszú távon viszont a játék is számít...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
kapeti07
senior tag
Nah.. Még egy játék amire rá lehet majd függeni.
Xbox: kapeti
-
Tommmmka
senior tag
Nagyon várós, remélem színvonalas lesz, kezdem unni a wowot
-
nagyúr
hm. ideje felkészíteni asszonyt a szeptemberre. még az is lehet, hogy addig beizzítom a régi swg előfizetésem.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest