Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
Így vagyok a GTA5-tel.Nem nézek meg egy perc videót sem, mert ha megveszem már nem lesz semmi meglepetés a játékban.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
icon
senior tag
Akinek már esetleg kupon formában meg van a játék, és már aktiválta a kódját, előtöltheti már a Steamről...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Peterson_
addikt
Azért az Arkham City-ben volt szabadon bejárható terep és nagyrész szabadon felvehető küldetések is
Nyilván túlzás egy GTA-val összehasonlítani,"csőjáték"-nak nevezni is.
Hozzátenném én is örültem volna sokszor ennyi eldugott mellék küldetésnek, vagy sokkal nagyobb bejárható terepnek.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
djculture
félisten
Nekem már az előzőek is csőjátékok voltak, azt várnám egy batman játéktól hogy mintegy gta szerűen bármerre lehessen repülni egy nagyon nagy térképen és felvenni küldetéseket.. Akkor még én is megvenném pedig utálom a képregény hősöket.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Remélem azért PC-re némileg jobb, mert ebben a formában néhol gyengécske.
A mechanizmus változatlansága engem mondjuk nem zavar, de pl a mozgás és az MI, mintha sutább lenne az előző részekhez képest.
Vannak itt még kérdőjelek.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Bjørgersson
félisten
Már ők is kezdik? Épp elég az Assassin's Creed, lassan már nem éri meg megvenni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Logen88
aktív tag
Szerintem nem érdemes megnézni, főleg így, hogy a nyakunkon a megjelenés. Ki lehet bírni azt a pár napot.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Ryder62
őstag
Kb fél óra össz gameplay és eltudom dönteni hogy kell e az adott játék vagy sem.
Nem tudom ki hogy van vele de az ilyen videók megnézése után már szinte nem marad újdonság a játékban. Úgyhogy én skippelem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Robotporszívók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Digitális Állampolgárság Program
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik