Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
Így vagyok a GTA5-tel.Nem nézek meg egy perc videót sem, mert ha megveszem már nem lesz semmi meglepetés a játékban.
-
icon
senior tag
Akinek már esetleg kupon formában meg van a játék, és már aktiválta a kódját, előtöltheti már a Steamről...
-
Peterson_
addikt
Azért az Arkham City-ben volt szabadon bejárható terep és nagyrész szabadon felvehető küldetések is
Nyilván túlzás egy GTA-val összehasonlítani,"csőjáték"-nak nevezni is.
Hozzátenném én is örültem volna sokszor ennyi eldugott mellék küldetésnek, vagy sokkal nagyobb bejárható terepnek. -
djculture
félisten
Nekem már az előzőek is csőjátékok voltak, azt várnám egy batman játéktól hogy mintegy gta szerűen bármerre lehessen repülni egy nagyon nagy térképen és felvenni küldetéseket.. Akkor még én is megvenném pedig utálom a képregény hősöket.
-
Peterson_
addikt
Remélem azért PC-re némileg jobb, mert ebben a formában néhol gyengécske.
A mechanizmus változatlansága engem mondjuk nem zavar, de pl a mozgás és az MI, mintha sutább lenne az előző részekhez képest.
Vannak itt még kérdőjelek. -
Bjørgersson
félisten
Már ők is kezdik? Épp elég az Assassin's Creed, lassan már nem éri meg megvenni.
-
Logen88
aktív tag
Szerintem nem érdemes megnézni, főleg így, hogy a nyakunkon a megjelenés. Ki lehet bírni azt a pár napot.
-
Ryder62
őstag
Kb fél óra össz gameplay és eltudom dönteni hogy kell e az adott játék vagy sem.
Nem tudom ki hogy van vele de az ilyen videók megnézése után már szinte nem marad újdonság a játékban. Úgyhogy én skippelem.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha valaki már nagyon nem bírja Batman nélkül, annak itt van egy egész estés mozi.
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest