Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Lehet ciki te nekem meg egy T.C. Jaték sem tetszett
-
trufa12
addikt
Hát nekem tetszettek az SC játékok de pont a sok lopakodás miatt nem játszottam velük, ez a legutóbbi meg olyan rosszul lett optimalizálva hogy még a mostani gépem sem vitte maxon , így nem játszom vele ....
Én ezért várom ezt a részt, mert remélhetőleg azért normálisan optimalizálnak....
6960 et cseréltem 7870 re (ami még nincs nálam) így nem tudok véleményt mondani.. de talán úgy ahogy el lesz vele, meg elméletileg a lopakodás, akció közt lesz a játék menet akkor nekem mindenképpen várós cím[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
kengyel
nagyúr
Jól néz ki így a videó alapján. A grafika is teljesen rendben van. Várós a játék
kengyel
-
Daczy
aktív tag
Kicsit bánom, hogy az utóbbi 3-4 rész (ezzel együtt) eltolódott az akció és a kegyetlenség felé. A régiek, ahol a lopakodáson és az ügyességen volt a hangsúly nekem jobban tetszettek, ám ezek a részek is remekül sikerültek, ha nem mint SC tekintünk rájuk (főleg az előző, a Conviction). Kellemes csalódás volt az is, remélem ,ez is az lesz.
-
addikt
Nincs is olyan messze már az augusztus. Igazi felüdülés lesz játszani végre valami normális játékkal.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
.LnB
titán
Ha ezt a Sam Fishert esetleg Jack Bauernek hívnák akkor elhinném, hogy csak ő mentheti meg a világot.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest