Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hat siman beleferne egy sugarhajtas mint a transformers ekben...
A Transformers egy másik világ, a Warhammer 40k története egy kicsit más. A világ alaptörténetét itt összefoglaltam, a világ alapját jelentő táblás játékok történetét ebben a hsz.-ben írtam le.
Van a Warhammer 40k-ben is "sugárhajtású" meghajtás, de csak Power Armour-nál, az Assault Marine-ok által használva.
A Terminator páncél lényege pont az, hogy zárt helyeken használják - itt is erről van szó, hiszen egy ősi hajóroncsba (Space Hulk) mászkálunk. Az ilyen helyekre direkt Terminator páncélos űrgárdistákat küldenek, hiszen a zárt és szűk tereken amúgy se lenne sok értelme a Jump Pack-ek használatának.
Ez nekem nem valo en csak azt mondtam.
Van ilyen, lapozni kell...
Nemlenne jo szetkapkodni a szornyeket mint ez az esztelen lovoldozes?
Mert a Doom nem esztelen lövöldözés?
Monoton...
A Doom nem az?
remelem azert a palyak valtozatosak lesznek mert ez a csojatek
Ahogy a Doom is az...
a doom 3 szintjen van grafikailag/hangulatilag.
Ha ismered és szereted a Wh40k világot, akkor a hangulat már eleve más kategória, mint a Doom3. A grafika véleményes, szvsz veri a Doom3-at, de nem éri el az új Doom-ot.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
ripla
addikt
engem speciel semmi nem idegesít jobban, mint a kapkodós, 10.000%-ra felturbózott játékmenet, ahol semmit nem látsz, mert folyamatosan pörög a kamera. a doommal is félóra játék után ezért váltak el útjaink.
ami inkább zavar, hogy emberi hangon kommunikálnak, holott a voxkapcsolat miatt torzítva kellene, illetve a bolter nem ilyen. a bolterlövedék háromszor ad ki hangot, egyszer amikor kilövik, egyszer amikor a rakétameghajtása rákapcsol, meg egyszer amikor becsapódik a célpontba és szétrobban.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igen, ez még kérdés, hogy mivel akarják változatosabbá tenni a megyek-hentelek-megyek játékmenetet.
Oké, hogy van szintlépés, és a felszerelést is variálhatjuk, de ez egy idő után kevés lesz.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Miért kéne olyan gyorsnak lennie, mint a Doom-ban a főhősnek?
Ezek Űrgárdista Terminátorok, vagy 2,4 méter magasak, és nyomnak a páncélban vagy egy tonnát. A novellákban is külön téma, hogy csak még az űrgárdisták közül is kiemelkedő az, aki viszonylag normális sebességgel tud Terminátor páncélban mozogni.
Az lenne az esztelen marhaság, ha olyan gyors lenne a játékmenet, mint a Doomban...
Itt egy méretarányos kép, bal oldalt hátul egy Terminátor, középen kék Power Armour-ban egy "sima" űrgárdista, jobbról a második pedig egy "sima" ember (pontosabban egy Imperial Guard).
A Wh40k világában a Terminátorok is tudnak gyorsan a hadszíntérre kerülni - teleportálással...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest