Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hat siman beleferne egy sugarhajtas mint a transformers ekben...
A Transformers egy másik világ, a Warhammer 40k története egy kicsit más. A világ alaptörténetét itt összefoglaltam, a világ alapját jelentő táblás játékok történetét ebben a hsz.-ben írtam le.
Van a Warhammer 40k-ben is "sugárhajtású" meghajtás, de csak Power Armour-nál, az Assault Marine-ok által használva.
A Terminator páncél lényege pont az, hogy zárt helyeken használják - itt is erről van szó, hiszen egy ősi hajóroncsba (Space Hulk) mászkálunk. Az ilyen helyekre direkt Terminator páncélos űrgárdistákat küldenek, hiszen a zárt és szűk tereken amúgy se lenne sok értelme a Jump Pack-ek használatának.
Ez nekem nem valo en csak azt mondtam.
Van ilyen, lapozni kell...
Nemlenne jo szetkapkodni a szornyeket mint ez az esztelen lovoldozes?
Mert a Doom nem esztelen lövöldözés?
Monoton...
A Doom nem az?
remelem azert a palyak valtozatosak lesznek mert ez a csojatek
Ahogy a Doom is az...
a doom 3 szintjen van grafikailag/hangulatilag.
Ha ismered és szereted a Wh40k világot, akkor a hangulat már eleve más kategória, mint a Doom3. A grafika véleményes, szvsz veri a Doom3-at, de nem éri el az új Doom-ot.
-
ripla
addikt
engem speciel semmi nem idegesít jobban, mint a kapkodós, 10.000%-ra felturbózott játékmenet, ahol semmit nem látsz, mert folyamatosan pörög a kamera. a doommal is félóra játék után ezért váltak el útjaink.
ami inkább zavar, hogy emberi hangon kommunikálnak, holott a voxkapcsolat miatt torzítva kellene, illetve a bolter nem ilyen. a bolterlövedék háromszor ad ki hangot, egyszer amikor kilövik, egyszer amikor a rakétameghajtása rákapcsol, meg egyszer amikor becsapódik a célpontba és szétrobban.
-
Miért kéne olyan gyorsnak lennie, mint a Doom-ban a főhősnek?
Ezek Űrgárdista Terminátorok, vagy 2,4 méter magasak, és nyomnak a páncélban vagy egy tonnát. A novellákban is külön téma, hogy csak még az űrgárdisták közül is kiemelkedő az, aki viszonylag normális sebességgel tud Terminátor páncélban mozogni.
Az lenne az esztelen marhaság, ha olyan gyors lenne a játékmenet, mint a Doomban...
Itt egy méretarányos kép, bal oldalt hátul egy Terminátor, középen kék Power Armour-ban egy "sima" űrgárdista, jobbról a második pedig egy "sima" ember (pontosabban egy Imperial Guard).
A Wh40k világában a Terminátorok is tudnak gyorsan a hadszíntérre kerülni - teleportálással...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A jövő hónapban megjelenő játékhoz valaki idő előtt fért hozzá, így egy kicsivel hosszabb gameplay részletet láthatunk az érkező alkotásból.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Politikai mémek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest