Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Sirandrish #11 üzenetére
Billentyuzeten sonicozni olyan mint zuzu petazzal beszelgetni
-
Sirandrish
legenda
Jöhet kifele..
Sajnos PC-sek nem sok Sonicot kaptak 2000óta úgyhogy nekem ez pl nagyon klafa hír... -
grunge
addikt
Én ezen játszottam rengeteget Soniccal! Mindenképpen kötelező lesz a PC-s is ha megjelenik! A gépigény kissé fura, lehet a prot miatt ekkora?
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez egy remek hír.Imádtam a Sega Megadrive részeket is.
De mire föl ez a magas gépigény?Minden konzolport, ennek ellenére a PC követelmények csak növekednek.... -
Megadrive-on tényleg király volt, de ez már nem nagyon tud lekötni.
Nem keverték össze a MW3 gépigényével? -
vanye
senior tag
Hatalmas Sonic-rajongó voltam anno, a második részt orrvérzésig nyomtam öcsémmel osztott képernyőn, így csak örülni tudok ennek a hírnek.
Ezt az ajánlott gépigényt azonban viccnek érzem. GTX 460 meg HD 5850?! WTF??
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ugyan még a SEGA hivatalosan nem erősítette meg a keringő híreket, több digitális disztribútor kínálatában már felbukkant a játék, sőt, már rendszerkövetelményeket is tudnak.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest