Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Nem fizetősek. Mindegyiket valami trükkel lehet megszerezni. Egy forintot sem költöttem rá.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Valamiért ott eszembe sem jutott csalni, mert egyébként egyéb játékban szoktam én is elönyt szerezni időtekerésből (pl CSR Racing) és olyankor látom is, hogy a Crossy Road is küld értesítéseket.
A spécik alatt gondolom a fizetős karakterekre gondolsz.
Azokat én megvettem, már csak támogatásom jeléül is. De akkor ezek szerint te azokat valami egyéb úton szerezted meg, amit én elítélek, nem beszélve a fórum szabályzatról, szóval ezt a témát itt le is zárhatjuk.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Az se tartott nekem sokáig. Rájöttem, hogy ha előreállítom telón az időt akkor nyithatok is érmét. És ezt a végtelenségig lehet játszani. Aztán így meglett szinte az összes figura. Kivéve a spécik, de azokat meg nem volt nehéz unlockolni
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Jaj ne is mond, a másik meg a Crossy Road, amit még szénné játszottam.
Abban is megvan jelenleg mind a 105 karakter, az sem tud újat mutatni egy darabig.Android-ra nem olyan rég jött "koreai" frissítés, 9 új (koreai) karaktert tartalmaz, így van jelenleg össz 105 megszerezhető karakter.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
A Crossy Road-dal vagyok így. Abban megvan minden. Várnék valami frissítésre de szerintem nem nagyon lesz (WP-re).
-
addikt
Végre valaki rajtam kívül, aki rákapott még a játékra.
Bár én már pár hete nem játszom vele, mióta megvettem és unlockoltam mindent, amit csak lehet (igen, a legutóbbi frissítéssel bekerült office pályát is).Paradise-t is ugyanazon a játékon belül értem már el legalább háromszor többször is.
Picit kifújt már nálam a játék és valószínű túl sok újat már nem is fognak bele rakni, hogy újra belemélyedjek.Te még élvezd, amíg van mit megszerezned benne, mert egyébknt minél több minden upgrade-ed megvan már, annál eseménydúsabb és intenzívebb lesz a játék.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Szombat óta játszom és igen eljutottam Swipe érzékenységet a legérzékenyebbre kell állítani, és úgy a legjobb szerintem. Már csak három level van amit nem unlockoltam. Szóval már nyolc megvan, sőt már majdnem 9, csak kell még 155 itemet robbantanom fruit bomb-bal
Mondom, hogy bejönA legjobb score-om még csak 6111. De nem is arra megyek még, hanem, hogy unlockoljam a pályákat először. Aztán ráfekszek majd a high score-ra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
.LnB
titán
Hétvégén vettem elő. Nekem nagyon bejön. Swipe-al tudom csak irányítani, de úgy már megtaláltam a módját.
(#11) fery02 Én is elértem a "Paradise"-t már
-
addikt
Aztaaa, sikerült olyat csinálni, hogy az egész pályát betöltötte a kígyó teste és végül kénytelen voltam izé... utolérni a saját farkamat.
Viszont jutalmazza a játék az ilyet!
Lassan kifehéredik a kép, a szokásos robot hangon felszólal a játék, hogy "Paradise" és megkezdődik egy új, amolyan bónusz játék rövid kígyóként és kb 1-2 percen át tengernyi számban spawn-olódnak mindenfelé a felvehető gyümölcsök meg egyéb cuccok és lehet kapkodni, illetve tekeregve utánuk.
Tetszett nagyon, nem tudom mikor fog mégegyszer sikerülni az ilyen. -
Assimilator
őstag
Nalam is ket percet birt. A hangulata sem tetszik. Az iranyitasa pedig szereintem nem erintokijelzore valo.
Normal gombokkal sokkal jobban lehet hosszu kigyokat csinalni. -
addikt
Kicsit mélyebben is a játékról, ha már lett végre neki topik a bemutató által...
Ki hogyan halad?
Én miután megtudtam, hogy hogyan kell kezelni irányítani a játékot (amit egy a fejlesztők által kibocsátott, direkt e célú youtube videóból tudtam meg), vettem is meg az IAP-os 2x-os pénzduplázót, már csak támogatásom jeléül is.Mostanra ott vagyok, hogy már csak a Classic kinézet vár egyedül feloldásra, amit nem is akarok előre el spoiler-ezni magamnak, hogy utánanézek neten, hogy milyen. Akarom azt a meglepetést!
Remélem ugyanaz lesz, mint anno 3410-es Nokián a játék, kíváncsi vagyok.
Szerencsére a szükséges feladatok sem túl nehezek, pár óra játékkal teljesíthetőek is, viszont szerintem itt bugos az a feladat, miszerint érjünk el egy játékon belül 1500-1700 pont közötti eredményt.
Ezt már megcsináltam elvileg kétszer is és mégsem ítélte teljesítettnek. Nem baj, ha már csak ez lesz hátra, akkor majd max kiváltom játékpénzzel.A powerup-okról.
1. Jól értem, hogy a Supersizer hosszabbítja a kígyónkat? Csak mert ha igen, akkor ez gondolom egy kerülendő powerup, mert úgy gondolom az a jó, ha minél rövidebbek vagyunk. Igyekezni is szoktam elkerülni, de néha mágnessel mindenképp felveszem, viszont nincs időm megfigyelni, hogy akkor konkrétan mi is történik olyankor a kukaccal.
Látom, hogy játékpénzzen fejleszthető ez a powerup. Mi értelme van ezt fejleszteni? Vagy én értek félre valamit és ez valójában egy pozitív tulajdonságú powerup lenne?2. A Snail powerup sem túl komoly, mert nem véglegesen lassítja a kígyót, hanem inkább szinte csak az első 5 másodpercre, aztán ugyanolyan gyorsan halad, mint előtte.
Pedig kettő egységnyit már erre a Powerupra is költöttem, úgy tűnik ezt sem érdemes fontos prioritásban fejleszteni.3. Trailbraizer (na ezt most lehet rosszul írom).
Ez a kedvencem. Amikor megjelenik a pályán, azonnal rohanok érte mindig.
Tetszik, hogy különböző nehézségű (és persze ezzel arányosan jutalmazó) útvonalakon kell végigmenni némi plusz pénzért a végén.
Ennek a powerup-nak a fejlesztésére már inkább látom értelmét költeni, mert bizony vannak olyan alkalmak, mikor nagyon gyorsan kell reagálni.
Legutóbbi sikerem egy PacMan rajzvonal volt, 3xx pénzzért.
Később jött volna valami maszk szerűség, 4xx-ért, de azt már nem sikerült. Bár még csak először adta be, szal első próbálkozás volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
De én nem értem milyen más irányítást vártok okostelefonon.
Nőljenek ki hagyományos nyomógombok az érintőképernyő egy részén?Mindenesetre abszolút szokható a Tap-os irányítás. Próbáljátok csak ki!
Bal hüvelykujj a képernyő bal alsó sarokba, jobb pedig a jobb felsőbe és ennyi. -
addikt
Időközben (tegnap) kapott egy javítást, kifejezetten az irányítást illetően.
Végre van magyarázat, hogy hogyan működik, plusz extra irányítási mód (D-pad).Nekem nagyon kellemes időtöltést tud nyújtani a játék, különböző kinézetek (plusz hozzájuk az eltalált zenék) és a feladatok mellett el tudnék lenni a játékkal hosszasan.
Azért van a feltételes mód, mert egy hatalmas hibája van a játéknak...
Valami okból úgy szívja az akku-t nálam G2-n, mint semmi más játék sem. Ennél az egy játéknál ki is írja a telefon, hogy nagyon meríti az akku-t, javasolja, hogy állítsam le...Kíváncsi vagyok többi platformon is jelen van-e ez az akksi szívás.
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
Nálam 2 percet volt fent. Ritka xar irányítást kapott.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest