- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
válasz huskydog17 #93 üzenetére
Részletes cikket vagy forrást tudsz adni erről? Akkor a limitáció ezek szerint nem csak abban merül ki, hogy sokféle hardverre kellene optimalizálni a kódot?
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
havasa
aktív tag
-
havasa
aktív tag
Hasonló süket duma, mint az op. rendszer belimitál. Mit limitál be? A PC-t biztos nem, mert a Windows 7 threadek képesek megenni kemény 1% CPU időt a gépemen, pedig nincs rommá feszelt 2600K-m. Egyszerűen arról van szó, hogy nem éri meg szebb, jobb játékot fejleszteni PC-re, mert a casual rétegnek hóttmindegy.(lsd.: CoD legújabb része)
-
havasa
aktív tag
-
havasa
aktív tag
Nekem több mint gyanús az x64, dx11, megfelelő manuális kódoptimalizáció hiánya, lassan CompileToPC.exe-vel portolt játékokat fogunk kapni! Sztem Te is tudod, hogy minden megoldható, csak idő(befektetés) kérdése. A Pc-sek megint le lettek sz@rva, attól hogy nem direkt módon kaptuk meg, mint a Cryteknél, ez még nem szép dolog.
[ Szerkesztve ]
-
havasa
aktív tag
A topikban arról írnak, hogy a gyorsulást, az SSE2 kód automatikus optimalizációja hibájának felderítéséből érték el nem éppen marginális kódhibák kiküszöbölésével. Mindössze 3!!! fgv átírásával, ami lehet, hogy nem lett tökéletes, egy lelkes amatőr nyilván nem látja át megfelelően a kódot.
[ Szerkesztve ]
-
havasa
aktív tag
Attól hogy kisebb vasakon is jól fut a játék, nálam az WTF kategória hogy nem támogatja a DX11-et, a több mint 2GB RAM-ot és a több, mint 2 magos CPU-kat a GOTY 2011, ráadásul egy bughalmaz. Ettől függetlenül lehet jó játék, nem tudom, mert nem játszottam vele egy percet sem. Megvárom, amíg a lelkes tweakerek normálisan portolják PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
havasa
aktív tag
Itt nem erről van szó, egyszerűen csak 2 Core CPU-ra és 2GB RAM-ra optimalizálták a játékot, ha neked ettől jobb vas van, akkor azon nem fog normálisan skálázódni, mert erre nem fektettek hangsúlyt a fejlesztők. A WTF? jogos, egy DX9-es technikai romhalmaz lett a 2011 GOTY!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest