- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz LouiS22 #1295 üzenetére
természetesen kábel, felmérgesít hogy wifin lassabban teker a Plex nagyobb méretű filmeknél
erre nem esküdnék meg de mintha a Shield frissítés előtt jó lett volna az apple tv app
a neten én se nagyon találtam ilyen hibát amúgyés mint írtam minden megy frankón, plexen is megy szerverről a fullos 4k filmanyag ,nemhizsem hogy a belső hálóval vagy a nettsebességemmel lenne a gond
1296 tomp: frankó, akkor nem csak nálam van ilyen bug, fura hogy a neten nem sok sz@rt találtam erről a hibáról, hangproblémákról igen de erről a megfagy a kép semmit
várok, nem sürgős, hátha jön egy Apple TV update
még megnézem a hálóban is, ott is van egy ugyan ilyen shieldem de eddig csak a nappaliban próbáltam
1297 Kroni1: működik, igen
a nagy porol nemtudok nyilatkozni csak a kicsiről, teljesen jó a sebesség, de gondolkodom nagyra váltáson a több ram miatt, ez ugyan csak feltételezés de segítene valszeg a gyors alkalmazás váltáson a több ram, plexit rendszeresen kilövi, mondjuk egy YouTube hidal közt megy a váltás, de nagyobb papokhoz kevés hogy a iramban maradjon, de ez tényleg úri huncutság
maga a ram elég minden lejátszására is
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest