Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
ez volt életem legelső végigjátszott FPS-e és hát azóta sem volt olyan lövöldözős ami jobban tetszett volna talán a cod4 is a közelébe ér meg CS:S nyaldossa alulról de serious sam az király
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
[pod]Diablo
őstag
A régi szép emlékek mikor lanpartykon toltuk vele orakat,ez volt talan az elso v masodik fps jatek amivel megismerkedtem,es meg most is letud kotni,es ha jobb grafikaval kell jatszanom ,hat egyefene talan kibirom: D,és még a gépigenye se olyan egetvero,de van 1 olyan erzesem hogy a nagyobb tomeghentekbe azert meg a legjobb gepeken is neha befog akadni 1 minimalis mennyiseget
[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Enton
addikt
Ehhez már csak elő kell venni az őrül arcunkat:
Szerk:
Ja és nyomni a lövés gombot.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dr. Romano
veterán
Nagyon várós!!
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Erre csak ezt tudom mondani: JESZZZ!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
H.O.D.
senior tag
Imádtam.
Where do you want to go today?
-
GreenGuy
tag
Várjuk