Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolll3
tag
Nekem tetszik...
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
Zs0lt2100
csendes tag
Hello.
Szerintem 1-2 kis küldetés jó lenne bele (nem kulcs keresés ). Meg achismentek is jók lennének így az ember szívesen végigvinné többször is hogy megszerezze őket. -
veterán
Hát, izé...
Ez így ebben a formában több súlyos problémával küzd:
1. Ez a grafika 2011 Q3-ban eléggé vicces, már megbocsájtsatok.
2. Fegyverekből nem sokat láthattunk. Az viszont igen hangulatos volt, amikor azokat a félzombi hústornyokat csapta le egy kicseszett nagy kalapáccsal.
3. 2011-ben egy ilyen játéknál nem Crysis szintű grafikát várnék el, de azért egy Crysis 2 lehetett volna DX11-gyel. ha már a technológi a adott. Ehelyett mit láthattunk? Hát nem ezt.Félreértés ne essék, nálam nagyobb Serious Sam fan kevés van a földön, de ez így közel sem vételgyanús.
Üdv. core2
-
papi20
tag
Ez már halál unalom. Mintha egy "remake-et" kapnánk. Tuti hogy nem veszem meg.
-
balcsy
aktív tag
Elsőnek mikor megláttam a grafikát csak ennyi jött ki...miafacez?De aztán tovább nézve elgondolkodtam hogy nem mit bírtak volna még rajta csinálni?Igazából a házak néznek ki kicsit egyhangúnak , csúnyának de úgy a többi szerintem nem vészes.A fegyverek szépek, az is jó a karakterek szódával azé csak csak.Az hogy ennyire semmi a környezet szerintem kifejezetten a Serius Sam hangulatát idézi.A hangok mondjuk tényleg elégé ismerősek
Az osztott képernyő és ez a sok coop támogatotság tényleg elég jónak tűnik.Így látom én.Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
Sirandrish
legenda
Nekem a Painkiller jobban bejön..
a SS kicsit olyan bohókás..jobban tetszik a PK környezetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Góliát
őstag
Egy próbát mindenképpen megér.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
AS
félisten
Szerintem nagyon jó
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Malachi
addikt
Battle For Earth?
a hangokkal nem sokat vacakoltak (copy/paste) a grafikát kicsit csiszolták, minden ugyanaz mint korábban kicsit más fegyverekkel és pályákkal. instant get!
ezt a játékot nem tudom megunni. mára talán az egyetlen megmaradt agyatlan hentelés PC-re.
-
-
Sirandrish
legenda
Azért a vérgagyit meg a konzolszintet ne említsük már együtt szerintem.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Terrorista
senior tag
Steamen is 2011 Summer van kiírva, így remélem tényleg megjelenik a játék még idén. A régi fegyverek még lehet benne lesznek, ahogy néztem 16 slotos az inventoryja és csak 8 slotnyi fegyver volt nála.
Bár valahol érthető is a változtatás, ha megint ugyanazokkal a fegyverekkel kellene menni csak más pályákon, akkor sok embert frusztrálna a dolog, hogy semmi új dolog nincs a játékban.
Ugyanakkor tény, hogy az efféle játékmenethez sok pluszt nem nagyon lehet adni. De nem is ezért játssza az ember. A fergeteges poénok és a no brain lövölde elég kikapcsolódást nyújtott/hat egy szar nap után. -
oneiros
tag
Wiki szerint 2011 Q3-ban jön. A graf gondolom a Serious Sam HD továbbfejlesztése, de eléggé optimalizálatlannak tűnik.Ez a military stílus nem jön be, hová lett a régi revolver és a tommygun?
Ironsight-ot meg ilyen mész és lősz játékba nem raknék, egyszerűen nem illik ide.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oneiros/index.html
-
félisten
Ez tuti valami fake szar. Nem kéne minden fost kiposztolni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
huskydog17
addikt
Te jó ég!
Nem tudom milyen idióta vette fel, illetve csinálta a videót, de jó alaposan seggbe kéne rúgni, ezek a videók gyakorlatilag nézhetetlenek, kegyetlenül szaggatnak! Na persze az is lehetséges, hogy a játék megy ilyen sebességgel, akkor meg abszolút tárgytalan legalábbis ebben a formájában. A grafikája nekem tetszik, de így semmit nem lehet látni a játékból, mert iszonyatosan szaggat!
FAIL!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Scholes9
nagyúr
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
törölt tag
Fél perc után halálra untam magam, egy nyelet fantázia vagy kreativitás nincs benne.
-
Jhonny06
veterán
Elég furán néz ki, mintha jó grafikát akartak volna, de félbehagyták.
-
Воланд
titán
BFE = Battlefield Edition
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Ha ez így marad akkor még akkor sem kéne ha ingyen osztogatnák. 100x inkább a második rész.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-=Ghost=-
őstag
Ennek már most iszonyat okádék grafikája van, főleg a felső videó vérgagyi, nemhogy egy év mulva...
Konzolszint... -
Csabahun
senior tag
Biztos a 2012 3 negyedév,nem irtad el?
Csak mert 2011 nyarára igérték,halasztásról nem tudok. -
FuRiONight
őstag
Mintha szaggatna a videó
Ebből még bármi lehet, engem még nem győztek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest