-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz Corsa02 #3563 üzenetére
És akinek megy a fizetés annak hány kártya van benne? Nálam amikor elindítom az appot, először a második kártya jelenik meg, és rezeg. Ilyenkor ha odatartom nem a másodikkal, hanem az elsővel fizetek, még akkor is ha a második kártya van a kijelzőn. Ha ugyanezt csinálom, csak várok egy kicsit, akkor hirtelen előjön az elsődleges kártya, és ha olyankor átállítom másikra, akkor jó.
Olyan szokott még lenni, hogy amikor először odaérintem, akkor kér ugye kódot, a terminál írja is hogy nézze meg az óráját, beírom a kódot (illetve rajzot) és írja is hogy érintse újból, na és akkor csinálhatok bármit, érinthetem, nem megy... Na ilyenkor veszem elő a telóm, amivel még sosem volt ilyen, ha néha kér is ujjnyomatot akkor csak ujjnyomat, odaérintem, és kész.Más aki több kártyát is használ, és nem mindig az alapértelmezettet, nincs ilyen?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
pgonzy
tag
válasz Corsa02 #3250 üzenetére
Nem tudom miként próbáltátok a gyári adatok visszaállítását, de esetleg a cache partíció törlése is segíthet.
https://youtu.be/VTud9iCbeic?si=tPPqclt_Cd9yEB0EPersze csak saját felelősségre, de ha követitek a videóban bemtatott folyamatot nem lehet gond.
Bár mostanában ez is meg van bonyolítva, telefonoknál rendszeresen használom ezt a lehetőséget, viszont az új modelleknél csak akkor működik, ha a töltő kábel is csatlakoztatva van.
-
Roland861010
veterán
válasz Corsa02 #1930 üzenetére
Amúgy megnéztem nincs ilyen sensor feltüntetve.
Ne is mond amúgy anno 2018ban regisztráltam a tv-t egy promóciós 10éves prémium beégés elleni garanciára.
Én kérjem most ki a levelezést miközben ők simán megtudják nézni...
2018-as emailket kitart meg...amúgy a fele megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest