Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz doongoo #2815 üzenetére
Lehet hogy mélyalvásba került a telón a Smart Switch.
Mert megnyitottam és utána újraindítottam az órát és a telót is. És ma hajnalban már csinált mentést Valszeg berakom a Smart Switch-et a kivételek közé hogy ne altassa / mélyaltassa.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
mcsm88
senior tag
válasz doongoo #2362 üzenetére
De lgalább lassan merül.
Hülyét is kapnék, ha naponta ennyit kéne tölteni, pont amikor menni kéne valahova.
Marad a fürdés közbeni töltés, akkor nem járok így.
Csak ne felejtsem magammal vinniSzerk
@Decske
Erre nem is gondoltam, hogy nem valóst ír ki.
Majd legközelebb ránézek.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
válasz doongoo #1388 üzenetére
Nem edzek, sportolok semmit, de azon kívül mindegy megy. Csak egy dolgot korlátozam, hogy érintésre ne éledjen fel a kijelző (de emelésre feléled). Rengeteg az értesítés, méri a gyaloglást (ami nekem 7-8km naponta), fizetek NFC-vel, stb, gyakorlatilag semmi nincs lekorlátozva. A GPS-t nem használom rajta, mert mindig nálam van a telefon, de amúgy semmi sincs korlátozva. Amíg az órával aludtam (csak zuhanyozáshoz vettem le), 4 bő napot tudott. A bőröm nem bírja, ha állandóan óra van rajta, ezért leveszem, amikor itthon vagyok, így bő 5 napot bír. Persze lehet, hogy szerencsés vagyok, és kicsit nagyobb kapacítású akku jutott nekem (mert ugye a névleges kapacitáshoz képest van egy kis szóródás).
Ja, egyébként a watchface nem mindegy. Van amelyik nagyon meríti az órát, van amelyik alig, meg a kettő között is előfordul.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
doongoo
addikt
válasz doongoo #1283 üzenetére
Úgy döntöttem, adok az akksinak még egy esélyt és toltam egy visszaállítást. Nem akarom elkiabálni (most újra tanulja a szokásaimat) de most normálisabbnak tűnik a merülés. 9 óra 16 perc használat után (igaz ebben volt 6 óra alvás repülő módban) még 92%.on áll. Meglátom, hogy alakul (fingers crossed)
-
bcl
senior tag
válasz doongoo #1270 üzenetére
Szia!
Watch 3 LTE-ről jövök. 5 Pro LTE-re.
AOD nincs, kézemelésre, érintésre kapcsol be a kijelző, fényerő automatikus. Folyamatosan mér pulzust, stresszt, éjszaka is rajtam van. Éjszaka repülő mód + éjszakai mód, horkolás érzékelés nincs.
Naponta 20-30 perc biciklizés (azaz GPS használat), illetve tavasztól őszig 2-3 naponta bő egy óra futás (ilyenkor csak hétvégente futok). BT folyamatos, Wi-Fi, LTE automatikus.
Értesítés viszonylag sok, de telefonálásra, zenehallgatásra nem használom, illetve önálló LTE módban is ritkán, és keveset.
A használati szokásaim nem változtak, 3-on is ugyanezek a beállítások.Esténként szoktam tölteni, amíg a gép előtt ücsörgök (olvasás, munka, filmnézés, akármi)
A 3-at naponta töltöttem.
Nem azért, mert lemerült, hanem azért, mert estére csak akkor nem merült 50% alá, ha egész nap nem jött egy értesítés sem (oké, mondjuk max 10), amolyan nyálcsorgatós vasárnapi döglős napokon
Minden más alkalommal 50% alá ment, a használattól függően olyan 45%-30% közé valahol. Azaz még egy teljes napot nem bírt volna ki, ezért kellett naponta töltenem. Fura volt, mert előtte Amazfit Stratos 2-m volt, amit - főleg az elején - elég volt 4-5 naponta töltenem. Bár szintén nem rossz óra, azért más kategóriaAz 5 Pro ma két hetes. Eddig két nap volt az üzemidő, a második nap estefelé már 10-20% között. Ha volt futás, vagy több biciklizés, akkor a második nap késő délutánján már jelzett is 15%-nál, a de volt picit felette is, meg picit alatta is az elmúlt két hétben. Mondjuk 5% és 25% közé merült 48 óra alatt.
Tegnap este meglepődtem: semmit sem változtattam, és 24 óra után még 75%-on volt. Ebben a pillanatban 52%-on áll, úgy, hogy tegnap előtt késő este vettem le a töltőről, mondjuk olyan 34 órája.
Most azt mondja, még 1 nap 2 óra maradt.
Ez, ha igaz, akkor olyan 60 körülre jön ki.Igazából nem tudom, hogy mostanra tanulta meg a szokásaimat az óra, és ez így is marad, vagy ez most valami véletlen. Kevesebb értesítés jött volna tegnap? Esetleg kicsit kevesebbet bicikliztem, és/vagy kevesebbet nyomkodtam...? Nem vettem észre.
Idővel kiderül, hogy marad-e így. -
ACE-
addikt
válasz doongoo #1277 üzenetére
Azért használati szokástól is jelentősen függ. Mennyit nyomkodod, mennyit van Wifin, hány értesítés jön az órára. Én elsődlegesen ezeket figyelném meg, leginkább az értesítéseket állítanám át kizárólag azokra, amik fontosak.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
eami
veterán
válasz doongoo #1277 üzenetére
de ezt nem értem hogy ezek szerint az órában is zuhanyzol? vagy miért nem szeretnéd toltore rakni? többet artasz így az akksinak. Tényleg csak kíváncsisagbol mert sokan sokfélék vagyunk. Az hogy én napi 2x zuhanyzok és mindkét zuhi végére közel vagy maxra tölti, az nyilván nem kiindulási alap, csak nekem ez nem jelent gondot.
btw, még egy kis kiegészítés: nekem a sima watch 5 lte van. Azért az is hoz 2 napot elvileg. Szóval a nagyobb akksival a pro nem is értem hogy lehet gond.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz doongoo #1270 üzenetére
Bocsi, de csak kérdéssel jövök válasz helyett. De érdekelne, hogy attól függetlenül, hogy hozza e az elméleti maximumot milyen mindennapi helyzetben lényeges ez? Az akksinak kifejezetten nem tesz jót, ha majd teljes ciklusokat meríted / töltöd. Ha naponta egyszer (netalán 2x) zuhanyzás közben lerakod a töltőre, akkor teljesen jó vagy plusz nyüstölheted az órát egész nap.
-
válasz doongoo #1226 üzenetére
Minél kisebb az akku, annál lassabban kell tölteni, részben mert könyebb túltölteni. A 10W-nek meg vagy a fele kárba megy (hővé alakul), mert rosszabb a vezetékmentes töltés hatékonysága, mint a vezetékesé-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
doongoo
addikt
válasz doongoo #1153 üzenetére
Na meg is érkezett az LTE-s pro5. Belakva, működik, tanuja a hsználati szokásokat. Egyelőre minden okés. Fura volt, hogy ennek a párosítása már nem a Wear OS alkalmazásban történik a telón. Már csak az ADB ügyeskedés van hátra az EKG + vérnyomás méréshez (ehhez még mindig korrekt az xda-s leírás?) ill. pár plusz apk feltolása ADB-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.