-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Tegnap jött az új Wear OS 5 frissítés. Muszáj volt kikapcsolni előtte az órán a wifit és a telefonon a bluetooth-t mert anélkül nem volt hajlandó frissíteni.
Talán az animációk gyorsabbak elsőre, viszont a bringázást, ha manuálisan is indítom el, eddig nem kapcsolta ki automatikusan. Most meg 30p tekerés után a piros lámpánal lekapcsol és még egy 4 perces szakaszt hozzáadott később.
-
S-eye
senior tag
A Watch 7 Ultra az az 5 Pro utódja? A Watch 7 meg a Watch 6-é lesz?
Teljesen elégedett vagyok az 5 Proval, max egy 4 napos üzemidő tudna elcsábítani, mert a 2 mindig megvan.
-
S-eye
senior tag
Hívószám kijelzést, hogy lehet beállítani, hogy ne 06301234567 legyen hanem a kontakt neve? Sima BT model, Xiaomi telefon.
-
S-eye
senior tag
-
S-eye
senior tag
Whatsappnél van lehetőség, hogy "gyors válasszal" reagáljak egy értesítésre, és nem úgy, hogy belépek a alkalmazásba? WeorOS2 után kicsit zavaró, főleg biciklizés közben.
-
S-eye
senior tag
Sziasztok, most jött meg a szürke Watch 5 Pro órám Az normális, hogy 0% akku töltöttséggel érkezzen? Még nem tapasztaltam ilyet más eszköznél. 2023.06 gyártás. Most tettem fel töltőre, 2%-on van.
-
S-eye
senior tag
válasz kisdobos0111 #3141 üzenetére
Ez csak Samsung dolog? Ha lesz ilyen óram Xiaomin nem fog menni?
-
S-eye
senior tag
válasz mgTerminator #3015 üzenetére
Pedig pont zuhanyzásnál lehet magasabb nyomású vízsugár mint 5ATM. Lehet, hogy nem tudják a nyomás mértékét, de egy víz indikátor lap gyanítom, hogy van benne.
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
-
S-eye
senior tag
Sziasztok. Szemezgetek egy ilyen órával a születésnapomra. Víz által okozott kárt azt garanciában cserélné a Samsung?Ticwatch 3-mam nem bírta a vizet. Illetve a zafír kristály kijelző és titán keret mennyire bírja a strapát? Barkács munkát be lehet vállalni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest