-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Elkezdett olyat csinálni, hogy be van állítva a folyamatos pulzusmérés, ami eddig tette is a dolgát, de az utóbbi nwpokban órákra abbahagyaja a pulzusmérést.
Volt, hogy napközben, volt, hogy éjszaka nem mért.
Nektek volt már ilyen? Van valami ötletetek? -
mcsm88
senior tag
válasz mgTerminator #3017 üzenetére
Az indikátor bizonyítja, hogy víz érte, tehát nem úgy hasznáklad, ahogy kell.
Ez telefonnál, óránál minden egyébnél így van. -
mcsm88
senior tag
válasz $atirka #2949 üzenetére
Multisimnél ugyan az a telefonszámod, mint a telefoné.
Illetve az óra esimjének két telefonszáma is van. Egy ami ugyan az, mint a telefoné és van egy technikai száma is. Hogy mikor melyiket mutatja kimenő hívásoknál és mi alapján, az viszont rejtély, de mindkét számot hívva csörög az óra. -
mcsm88
senior tag
válasz $atirka #2918 üzenetére
Mechanikus óránál láttam olyat, hogy felhegesztették a lepattant résznél, majd visszacsiszolták szintbe.
Csak ugye az óráknak levető a burkolata.
Ha itt hegesztenének, akkor annyi lenne az elektronikának.Esetleg szerelőgittel, vagy valami műgyantával fel lehetne tölteni, szintbe csiszolni és utána színezni az egész keretet.
De ha nem akarsz gányolni, veszel rá valami hsdonló védőtokot, ami eltakarja.
https://tokgalaxis.hu/ringke-air-szilikon-fekete-vedo-keret-samsung-galaxy-watch-5-44mm-okosorahoz -
mcsm88
senior tag
Órán elindítod wallet alkalmazást és hozzáadod a bankkártyád (majd átirányít telefonra) . Egyszerű pár lépéses a
dolog.
Telón lehet kell a bani appnak is lenni, mert amikor engedélyezed a kártya hozzáadást, akkor ott kér engedélyt, de lehet csak sms-ben küld kódot, már nem emlékszem. -
mcsm88
senior tag
Egy két embernél volt ilyen, köztük olyan is, akinek telóval is, szóval nem az órával van a gond
MBH-s vagyok (volt Budapest Bank).5 pro-m van.
Már jó ideje walletet használok. Nincs vele gond.
Nyáron strandon csak órával fizettem, de telefonon is már wallettal fizetek. Szóval megy mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
-
mcsm88
senior tag
Á, értem, hogy mi a bajod.
Most kipróbáltam, hogy a telefonomban lévő másik sim lett csörgetve. Valóban nem csörög az óra. Ehhez valószínű át kéne legyen irányítva az óra, vagy ha multisim, akkor a fő simre.
Viszont a nem fogadott hívásról küld értesítést az órára.Telefonkönyv értesítései is be vannak kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
Akkor ott nálad valami nagyon nem oké.
A wear alkalmazás a telefononra telepített appok megjelenő és engedélyezett értesítéseit megjeleníti az órán is, ha azon van mobilnet, hiába nem csatlakozik a telóhoz bluetoothon, (Tehát mindkét eszköz online kell legyen).
Viszont a bejövő hívások önállóan is megjelennek az órán, nem kell neten lennie a telónak, sőt még ki is lehet kapcsolva.Egyébként ugyan az a telód és az órád telefonszáma?
-
mcsm88
senior tag
válasz wong kok wah #2825 üzenetére
Amúgy ez a biztonsági mentés az óráról nem sok pluszt ad. Ha újraraknám valami gubanc miatt, úgyis tiszta telepítést csinálnék. Nem akarnám, hogy pont a gubancot okozó dolgot hozza vissza a mentésből.
Telefonszámok, galéria, jegyzetek, stb, minden olyan fontos biztonsági mentés, ami csak adatot ment, de beállítást nem, azt úgyis intézi a telefon.
-
mcsm88
senior tag
válasz Badboys #2807 üzenetére
Ujjlenyomat azonosítás után?
A banki appodban mi van beállítva, hogy engedi a fizetést?
Telón a banki appomban lehetett olyat, hogy feloldott kijelzőhöz, vagy feloldott kijelző + megnyitott banki apphoz kötni a fizetést.
Órán (ha jól emlékszem) meg kell nyitni a wallet-et, ha fizetni akarsz vele.[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
-
mcsm88
senior tag
válasz wong kok wah #2752 üzenetére
Az alvás mód alapban kikapcsolja az ébresztés csuklóemeléssel funkciót, ezt át se tudod állítani. Ha neked éjszaka felkapcsol a kijelző, akkor a gombot nyomod meg valahogy.
Amit te írsz, hogy időzítést, meg telefonnal szinkronizálást állítod, az nem inkább a ne zavarjanak üzemmód? A kettő két külön dolog.
Ott nem kapcsolja ki a csuklóemelésre ébresztést. -
mcsm88
senior tag
válasz slice14 #2723 üzenetére
Plusz az óra csatlakozzon wifire + a telefon akksi legyen 30% felett és ne menjen a kijelző.
Ha ezek mind fennálnak, akkor magától csinálja.
Nekem tegnap pl hajnali egykor, mert akkor látta, hogy egy ideje nem nyomkodom egyik eszközt sem és mindkettő csatlakozik wifihez. -
mcsm88
senior tag
Tmobilos multisimes vagyok, tehát ugyan az az órám telszáma, mint a telefoné. Ha a telóm számát hívják csörög az óra is és fel is tudom venni, akkor is, ha nem kapcsolódik a telefonhoz.
Viszont ha az óráról indítok hívást, akkor van, hogy a mobilom telefonszámát mutatja a hívott félnél, de van, hogy a a multisimhez tartozó technikai számot.
Hogy mikor melyiket mi alapján, az jó kérdés.
Ha a technikai szám van hívva, akkor is csörög az óra és azt is fel lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
válasz gringoka #2672 üzenetére
Írd be a google-ba, hogy usb c töltőfej esetleg samsung-ot is írd hozzá és kidob egy rakás webshopot, vagy bemész a legközelebbi elektronikai esetleg számítástechnikai boltba és 100%, hogy kapsz.
De ha van a laptopodon usb-c port, akkor ott is tudsz tölteni, nem kell ehhez külön fej, én is szoktam onnan. -
mcsm88
senior tag
Hosszan nyomsz az üzemmódok ikonjára az órán, ott rányomsz az alvásra, lejjebb görgetsz a beállítás telefononra és a telón amikor előjön, ott a ne zavarjanak opciónál a semmi sincs engedélyezve-re bökve beállíthatod, hogy minden hívás, vagy csak a névjegyeid, vagy azok közül is csak a kedvencek legyenek engedélyezve alvás üzemmódban.
Ha külön csak a ne zavarjanak üzemmódot állítod, az nem állítja át az alvás ne zavarjanak részét.
-
mcsm88
senior tag
-
mcsm88
senior tag
válasz Rigormortiis #2608 üzenetére
Vízben mit akarsz, hogy érzékeljen?
A vízcsepp ikonnal nem állítasz semmiféle érzékenységet. A vízcsepp ikon a vízalatti üzemmód. Az kikapcsolja a kijelző érintését.[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
Azt tudom, hogy ha cserélem a telefont, és az új telefonhoz csatlakoztatnám az órát, akkor kell az órán egy gyári visszaállítás.
Mi van, ha a telefont nem cserélem, de csinálni kell rajta egy gyári visszaállítást (mármint a telón)?
Ha újra belakom a telefont és párosítani akarnám az órát, akkor menne simán?
A telefon ugye elfelejti a párosítást a visszaállítás miatt, de az óra viszont ugyan azt a telefont látja újra. Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
-
mcsm88
senior tag
Olyat lehet, hogy van egy adott óralapom, de AOD-ban egy tök másikat állítanék be?
-
mcsm88
senior tag
Akinek MBH-s bankkártyája volt és nem tudta közvetlenül google walletben digitalizálni, mert nem engedte a bank, ezért előbb curve alá kellett behúzni az mától megteheti:
-
mcsm88
senior tag
-
mcsm88
senior tag
válasz EAndrew #2401 üzenetére
Nem tudom mennyit bír az 5 pro, mert még nem sikerült lemeríteni.
Napi két fürdés alatt szoktam feldobni töltőre, így mindig fullon van szinte.
Egyszer két napig nem töltöttem, akkort 44%-ra ment le.Watch 6 tuti nem bír ennyit. 5 pro 590 mAh-s akksival van, a 6-os 450 és 300 mAh.
[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
Másik telefonon szeretném használni az órát, akkor mit kell tennem?
-
mcsm88
senior tag
válasz doongoo #2362 üzenetére
De lgalább lassan merül.
Hülyét is kapnék, ha naponta ennyit kéne tölteni, pont amikor menni kéne valahova.
Marad a fürdés közbeni töltés, akkor nem járok így.
Csak ne felejtsem magammal vinniSzerk
@Decske
Erre nem is gondoltam, hogy nem valóst ír ki.
Majd legközelebb ránézek.[ Szerkesztve ]
-
mcsm88
senior tag
Eddig nem volt gondom a töltési idővel, mert amíg fürödtem rádobtam tölteni.
Így nyáron, napi több fürdéssel/töltéssel meg mindig maxon volt szinte az akksi.Most viszont elutaztam töltő nélkül és 2 nap alatt lement 44%-ra az akksi.
Hazaértem, felraktam számítógépre, ott 1 óra 38 percet írt teljes töltésre, samsung 25 w-os gyorstöltővel 1 óra 16 perc.Tényleg ilyen hosszú idő a feltöltés még gyorstöltővel is? Teljesen lemerülve lenne majdnem 3 óra?
Vagy csak valami gond van a kábellel/órával? -
mcsm88
senior tag
válasz $atirka #2307 üzenetére
Ez érdekes.
Kipróbáltam én is.
Kilőttem a wifit és a bluetoothot is, hogy biztos csak esimről legyek.
Hívást indítottam az óra esimjéről (ami elvileg ugyanaz, mint a fizikai sim-em) és tényleg más számot ír ki a hívott félnél.
Ha ezt a számot visszahívom, akkor csörög az óra.
Ha a fizikai sim számát, akkor is.Úgy látszik "ki" irányban nem egyezik meg a fizikai simmel, de "be" irányban igen.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Lehet láma kérdés, de lehet baja a kijelzőnek vonalkódolvasó lézerétől?
Beraknám a mindenféle tesco, penny, rossmann stb klubkártyák vonalkódjait a galériába és onnan lehetne scannelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest