Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHn123
tag
Majd ha lesz turelmem varni hetekig ismet . En is a vernyomas miatt vettem, (bar a hirtelen valtozasokat semennyire nem koveti le) jelenleg az XDA-s hacket hasznalom. Annyival jobb mint a gyári, hogy itt mutatja a healt-ban is a vernyomast + tudom rogziteni a mandzsettás meréseket is.
-
doongoo
addikt
Igen, én alapból 0-24-ben viselem (igen, még sz*x közben is ) az óráimat. Kevés olyan helyzet van, hogy leveszem őket. Amúgy szerintem a gyakori kisebb mértékű töltés pont ugyanannyit árt, mint a ritkább nagyobb mértékű. Előbb fog műszakilag elévülni az óra, mint az akksija tönkremenne. Az eredeti Galaxy Watchom (1) is megvan még, pedig már három éves elmúlt, de az akksija semmit nem romlott, máig 3-4 napot bír, pedig 5-10%-ról töltöm mindig maxra.
-
doongoo
addikt
Ha naponta 1-szer egy zuhany erejéig megy csak töltőre akkor a másnapot már nem fogja végig bírni, és mehet töltőre hosszú időre. Én szeretném, ha nem kéne naponta töltögetnem. Ha már az ígért 3+ nap nincs meg, akkor jó lenne legalább 2 teljes nap. Ezért érdekelne, hogy akinek itt megvan a több nap, az hogyan hozza ezt össze, ill. minden jó tippre vevő lennék.
-
-
ACE-
addikt
Az eSIM hálózatát be lehet kapcsolni fix-re, legalábbis van ilyen beállítás... szóval gondolom olyankor bármikor felhívható. Megint más kérdés hogy mennyi idő alatt merül le úgy a teló... de ez így mindenesetre fos. Ha ezt tudom sima wifist veszek, és nem rendelek egy adatkártyát... bár azt még 15 napon belül lemondhatom, lehet az lesz. Ja és a távoli kapcsolódás beállításnál azt írja, hogy wi-fi-n vagy az óra mobilkapcsolatán szinkronizálhatja az adatokat... ez meg ellentmond annak amit mondasz, mert adatkapcsolata csak az LTE verziónak van.
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Nemár, ezt nem mondod komolyan... pont azért vettem eSim-eset hogy annyival nem volt drágább hogy veszek bele egy adatkártyát és menni fog... remélem valaki tud rá megoldást mert ezt így nem hiszem el...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Badboys
őstag
Az ugye meg van, hogy a samu az Aple után mikor kapta meg a vérnyomásra és EKG ra az engedélyt? Nem vagyok Aple fan, de a samu a legalapvetőbb hibák javítására sem képes. Az Aple tudás mögött azért van fejlesztés ne felejtsük. Azt ugyan nem tudom, hogy az Aple mennyire pontos vérnyomás mérésnél, de a samu pontossága kívánni valót hagy maga után. Azért arra is kíváncsi lennék mennyire titkosak amit tárolnak az eü. adatokról stb.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
Pl infravörös éjszakai számlap, búvárfelszerelésnek lett minősítve, 2000nites kijelző, vészhelyzetben 86db-el sziréna segit a megtalálásodban, baleset érzékelés (frontális ütközés, borulás stb esetén értesíti a szerveket). Ezek elég hasznos dolgok...
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Roland861010
veterán
-
Most van nálam az óra negyedik napja, még nem tudom megmondani, meddig fogja bírni, de előreláthatóan kb 4 nap lesz. 67%-on volt, amikor megkaptam, 1 napra rá töltöttem, aztán tegnap megint 50% körüli töltöttséggel, szóval még nem vártam meg, hogy lemerüljön. Amúgy kb 50%-oit merült 2 nap alatt (kb 48 óra volt).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest