Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Van olyan tulaj aki nem samu telefonnal használja a vérnyomás és EKG mérést? SOS Köszönöm
-
Badboys
őstag
Nos a végszó és én befejeztem. A 6 os topikjában egyre másra futnak bele a használók. Tehát nem én hisztiztem fölöslegesen csak vérpistikéknek írom ide. 5 ösnél aki frissít ebbe a problémába fog belefutni. Köszönöm aki pozitívan állt a dologhoz és nem a negatív oldalról közelítette meg a problémát.
-
Badboys
őstag
válasz $atirka #3375 üzenetére
Rosszul sejted, mert akinek ua. sorszámú szoftver fut az órán azoknál is sajnos ez a probléma áll fent. Tudomásom szerint ez a fórum valamikor ezért jött létre, hogy meg beszéljük a problémát. Csak az idő megváltoztatott felfogásokat egyeseknél. Vannak akiknek minden mindegy.
Ez volt a második eset. A mindig szó eltúlzott. A 4 es a napig megvan és köszöni szépen jól van. Igen a z első 5 öst 2 hét után cserélték mert kopott és nem csak nekem. Amit akkor kaptam cserébe na az ment vissza ezzel a problémával 1 év után. Érdekes módon a 6 os 2 napig jól mutatta miután fölsettenkedett egy frissítés azóta nem jó. Köszönöm segítő szándékú hsz. dat majd a jövőben ki kérem véleményed, hogy mit vegyek és mit ne. -
Badboys
őstag
válasz atomka78 #3370 üzenetére
Mivel ez Tkomos vásárlás volt sajnos ez volt a kezdő ára. Ezért veszek csakis kizárólag szolgáltatós eszközt még ha drágább is. Eddig minden esetben vissza vásárolták. Az 5 öst is 1 hónap után vissza vették mert kopott mint ha ezer éves lett volna. Mások nem foglalkoztak vele engem zavart. Ezt most 1 év után vették vissza és hoztam ki a 6 classicot. Amig nem frissítettem addig jól mutatta frissítés után jött a hideg zuhany. Én elhiszem, hogy ki mennyiért vette volt aki 100 pár ezer forintért vette. Ezt a Samsung üzleteiben nem tudod kivitelezni, hogy 1 év után vissza viszed. Segíteni senki sem tud így tehát zárjuk le a vitát. Köszönöm
-
Badboys
őstag
válasz atomka78 #3365 üzenetére
Sajnálom, hogy vissza vette a dokumentációt a T igazán megmutattam volna az árát. Viszont, ha felmégy a samu oldalaira még most is lényegesen drágább mint a 6 os széria. Ja és nem szoktam túl tolni én még abban az érában nőtem fel ahol ezek a dolgok elképzelhetetlenek voltak, de köszönöm, hogy le hazugoztál. Gratulálok a hozzá állásodhoz.
-
Badboys
őstag
Igen ennyi, de nálam sajnos ez így működik. Kiadok nem kevés pénzt egy eszközér azt elvárom, hogy tegye a dolgát ahogy elvárható. Ez nálam legyen autó, motor, kerékpár vagy bár mi. Pár tízezres tételnél sem nézem el, nem egy 220 ezres tárgynál. Világ életemben gyűlöltam az olyan véglényeket akik szar munkát adtak, adnak ki a kezük alól. Meg aztán amit írtam is volt, hogy annyi fáradságot igazán szentelhetett volna bárki, hogy két szóban leírja a tapasztalatát. Elképzeled november óta mennyi időt csesztem el ezzel? Hozzá teszem teljesen fölöslegesen. Ugye a Play Store problémája is itt volt 2 nap megoldódott, de sajnos ez 3 hónapja nem. Sajnos ez a fórum is rég elvesztette régi aktualitását. Megértem az embereket is valamilyen szinten, ez egy olyan világ lett sajnos ahol teljesen ki veszett az emberség. Mindenki más kárán örömködik és ott rúg beléd ahol tud. Régen volt egy ilyen gond akkor ezren siettek segíteni most ezt felejtsd el. Gyakorlatilag annyi károm származott, hogy megmaradt pár kiegészítő kidobott pár ezer forint. Tovább erősödött bennem az emberek iránti véleményem.
-
Badboys
őstag
Nem egy rossz példányt fogtam ki. Hanem egy elszabott frissítést. Mivel utólag kiderült, hogy nem egyedi probléma. Ami nem miden eszköznél jelentkezik. Ez egy 12 hónapos óra volt ezért nem ment a csere. Az utolsó frissítés hozta ezt a gondot. Előtte soha semmilyen gondom nem volt vele. Nem szerintem ennyi nem fér egy 220000 ezer forintos eszközbe. Egy ferde szemű elcseszett munkája miatt nálam nem fér bele ennyi sem kevesebb. Ami időt belefektettem, hogy vissza csináljam amit akkor még nem tudtam, hogy egy ember hanyag munkája okozta. Ami a legborzasztóbb, ismervén a samu üzlet politikáját és hozzá állását nem is lesz javítva mostanság. Az ügyfélszolgálatuk és a szerviz hátterük is egy nulla.
-
Badboys
őstag
válasz mgTerminator #3358 üzenetére
Nem nem egészen. Nálam a fogyasztással nem volt probléma. Frissítés után az edzés lezárása végén a megtett útvonal térképét nem a teljes kijelzőn hanem egy 5 ft os méretében jelenítette meg.
-
Badboys
őstag
Szerinted. Szerintem meg a valóságot jellemeztem. Végül is van olyan család ahol mindenki ezzel szembesült. Olvas vissza hányan jelezték vissza? Kinek nem inge nem veszi fel. Veled ellentétben én meg le írom és írtam. Részemről itt lezárva az ügy. Gondolj amit akarsz én is azt teszem.
-
Badboys
őstag
Csak úgy mellesleg gratulálnék azoknak a gerinces tagoknak akik ugyanezzel a problémával szembesültek és annyi nem volt bennük, hogy ezt jelezzék. Akkor nem kellett volna szervízbe küldözgetni és napokat heteket hónapokat ezzel nyűglődni. Nem írom ide mit gondolok róluk mert kitiltanak. Köszönöm
-
Badboys
őstag
Ma vissza vette a T az órát. Sok sikert mindenkinek az órához a továbbiakban.Senki ne szívjon vele úgy mint én.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Nekem mind kettőt kérték mindkétszer pedig benne van a rendszerben. A samu ügyfeles külön ki hangsúlyozta, hogy mindkettő kell. Mondtam most volt ott kb. 1 hete. nem érdekelte. Szerintem változott a rendszer mert eddig a szervíz intézte az elszálítást most, ha samu nem engedélyezi nem foglalkoznak a problémáddal. Ez saját válemény és tapasztalat.
-
Badboys
őstag
válasz FuRiONight #3351 üzenetére
Szerinten sehogy. Az enyém most volt 2 szer egymásután javításon kérték a számlát és a garancia papírt 2 szer.. Amennyiben szolgáltatós ott kérje az eladó. Samunál vásárolt akkor ott próbálja. Csakis az eredeti samu garancia papír játszik.
-
Badboys
őstag
Sajnos nem a szerviz szerint ez normális működés. Pont pénteken jött vissza 2 hét után. Mivel T nél vettem vissza vetetem. Egyszer már vissza vették kopás miatt 1 hónaposan. Csütörtökön jön vissza a kirendeltség vezető akkor meglátom, hogy miként áll hozzá. Szombaton már bementem a T hez azt mondták elküldik javításra, de mondtam ezt már nem fogadom el. Nálunk csak egy T partner működik ezért gondolkodom, hogy átviszem Szekszárdra mert ott rendes hivatalos T van. Volt itt valakinek ugyanilyen problémája, de az vadonat újként csinálta ezt akkor csomagolta ki és üzemelte be azzal nem tudom mi lett.
-
Badboys
őstag
Ma egyeztettem a TMX el hétfőn jön az óráért a futár. Aztán meglátjuk mi lesz a sorsa. Jobb szeretném, ha megoldanának a térkép hibát.
-
Badboys
őstag
Valami baromira nem ok. a Play store val mert az elmúlt órában 47% memóriát fogyasztott. Baromira érdekelne mi a frász lelte frissítés után.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Ez ua. mint a gyári adatok vissza állítása gondolom én. Bele untam ezekbe a mókolásokba . januárban megy vissza a szervízbe, új hiba ként feltüntetve, hogy nincs Play store. Majd meg látjuk mi lesz a mutatvány vége.
-
Badboys
őstag
válasz $atirka #3237 üzenetére
Folyamatban van. Csupán úgy szeretném, hogy a pénzem vissza kapjam. Az eddigi 2 SGW al nem volt összességében ennyi gondom mint a jelenlegivel. Nem tartom valószínűnek, hogy ennyi szívás után még dicsérnéd a samu termékét. Valaki szereti a mazót és nem. 200 ért azért már ne én szívjak. Az új évet szervízben kezdi ez már fix.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Másnak nem szünt meg a Play árúház a frissítéssel? Nem akarom elhinni, hogy csak nálam vannak gondok . Nem elég, hogy a térkép összement most meg nincs play árúház sem. Már rutinból nyomom a gyári vissza állítást és mégsem jött vissza a Play store. Nagyon belefáradtam ebbe az órába.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Elképzelhető, hogy elmozdul a vita a Samsung és köztem ami kb.2 hónapja tart az edzési térkép miatt. Be kérték a számlát, garancia papírt, doboz hátulja fotót, az órában lévő adatok fotóját is. Le kellett írnom a problémát fotóval alátámasztva. Gondolom nem 2 napos futam lesz, de amennyiben eredményre vezet megérte. Kértem egy csere jegyet. Aztán meglátjuk mit lépnek. Vártam a frissítést, se híre se hamva gondoltam hátha segít.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz olizatriznyá #3224 üzenetére
Igen nálam működik hibátlan.
-
Badboys
őstag
válasz mgTerminator #3222 üzenetére
Nekem sem volt. Telepítettem a 3218 as hozzászólásban lévő alkalmazást és lett.
-
Badboys
őstag
válasz saxoolondon2 #3220 üzenetére
Értem. Nekem eddig nem is tűnt fel, hogy ez így működik. Mondjuk nálam éjszakára minden kikapcsolva.
-
Badboys
őstag
válasz saxoolondon2 #3216 üzenetére
Levettem az órát nem rezgett. Vissza téve viszont már rezgett. Azt hiszem ez ilyen. Az enyém LTE s nincs használatban az LTE. Azt nem értem miért fontos, hogy rezegjen letett állapotban? Megszokás miatt vagy nem tudom.
-
Badboys
őstag
válasz olizatriznyá #3208 üzenetére
Köszönöm a diagnosztika nálam hiányzik. valószínű, hogy a szoftver verziók közti különbség az oka. S20FE a telefonom One ui.5.1 szoftver verzió 13. Az órán még nem kaptam frissítést és ott sincs ilyen opció. SGW5 PRO az óra.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Lehet, hogy balfék vagyok, de ilyen opciót sem a telefonon sem az órán nem találtam. Mindkét eszköz " Eszközkarbantartó" menüjében nincs ilyen lehetőség. Ez a telefon, de ugyanígy az órán sincs. Igaz nekem az óra edzés utáni térképméret megjelenítésével is vannak gondjaim.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Sajnos ez a jelenség. Amennyiben frissítés hozta ezt akkor szerintem a többi fórumozónál is így kellene jelentkeznie, gondolom én. Viszont több tíz újra indítás és a rendszer többszörös újra rakása sem segített. A szervíz szerint ez így van jól ezek egy idióták. Mindegy végül is mert szóltam a T nél, hogy gond van az órával látták is jelenséget. Kértem, hogy vegyék vissza úgy egyeztünk meg, hogy január elején vissza térünk a procedúrára. Amennyiben addig nem lesz változás megy vissza az óra. 200.000 ezres cucc had ne csinálja. Így is bizonyos eü. programok kompromisszumos működése hát enyhén szólva is gáz.
-
Badboys
őstag
válasz mgTerminator #3088 üzenetére
Én nem szeretem a mentésből vissza rakást ezért sohasem használom. Mivel nincs az órán sem az app az a furcsa, hogy mégis, hogyan kerül az órára a mi mennyit fogyasztott áttekintésébe és konkrét fogyasztást produkálva.Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy bele integrálták és ezért nem is tudok 100 % ban tiszta telepítést elérni. A háttérben valahol elbújik.
-
Badboys
őstag
Tegnap mentés nélkül megint újjra raktam az órát. Ma délelőtt megnéztem melyik app mennyit fogyaszt. Meglepetten látom, hogy ott virít a Smart Switch x fogyasztással. Le nulláztam a háttérben futó alkalmazásokat. Átnéztem az órát és a telefont sehol sem találom az appot tehát elméletileg nincs sem a telefonon sem az órán. Újjra megnéztem a háttérben futó alkalmazásokat az órán és ott virít a Smart Switch, hogy 0, valamennyit fogyasztott az elmúlt 5 percben. Ez akkor a rendszerben valahol rejtve van és törölhetetlen vagy mi a frász van ilyenkor?
-
Badboys
őstag
Csak ezt tapasztaltam, de ez nagyon zavaró. Újra rakom a rendszert nem mentésből, de ott is valamiért elmaradnak a húzd jobbra, húzd balra ehhez a be álításhoz. Ezután egyszer majdnem normálisan megjelenik a térkép, de mégsem az igazi. Kikapcsolom az órát vagy megint elmegyek egy gyaloglásra utána ilyen kicsi lesz.
-
Badboys
őstag
Pénteken jött vissza az óra a szervízből természetesen javítás nélkül. Bekapcsolt állapotban Debugging felirattal a kijelzőn. Szerintük ez természetes, így jó nincs mit javítani. Igaz kb. talán 5 forint nagyságú a kijelzőn lévő térkép. Ennyit a szervíz és samu hozzá állásáról.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
100 szónak is egy a vége be ázásra nem vállalnak garanciát. Ezért soha sem viszem vízbe. Az, hogy mi van rá írva csak parasztvakítás. Biztosan bírja egy ideig, de az véges. Sajnos nagyon ismerem a samu garanciális hozzá állását a javításokhoz. Az utóbbi időben meg keményítettek is rajta. Eddig szóltam a szervíznek jött a futár elvitte majd hozta amikor elkészült. Most előbb a samuval kell egyeztetni majd a samu jelzi a szervíznek az megkeres telefonon és egyeztet veled. Ez most több mint egy hétbe tellet mert a fentebb említett probléma miatt kénytelen voltam igénybe venni a szervízt.
-
Badboys
őstag
válasz undercover #2983 üzenetére
Akkor is az emagon keresztül megy, de a guggli a barátod elsőre vagy 10 eladót dobott. Samsungnál is van 17 ezer és titi biztos eladó.
Nekem 12 nap alatt jött csájnából 1500 ér.[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
válasz undercover #2961 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő, de hegyekben van 5000 ftos áron itthoni boltokban is.
-
Badboys
őstag
válasz undercover #2961 üzenetére
Gyári a samunál 17000 ft az alin meg 1500 ft és rendelsz többet, ha nálad fogyó cikk
-
Badboys
őstag
Van valakinek ötlete és megoldás, hogy miért ment össze a térkép az órán? Nem segített sem az újra indítás sem az újra telepítés.
-
Badboys
őstag
Vödördől csöbörbe. Hogyan lehet az órát újra tenni ugyanis nem fogadja el a kódot amit fizetés miatt adtam meg. Töröltem a telefonról a Galaxy Wearablét, de ígysem tudok belépni az órába gyakorlatilag teljesem kizárt. Sehogy nem kapcsolódik a telefon az órához emiatt. A wearable sem jön be ahonnan lehetne törölni talán mindent. Szervíz ahol újjra rakják az óra szoftverét?
-
Badboys
őstag
Megoldottam a problémát megint rendesen megy a fizetés úgy az órával mint a telefonnal.
-
Badboys
őstag
Ezt majd holnap meg nézem mert kikapcsoltam mind két szerkentyűt. Eddig az órán reggel be írtam a kódot és estig egyszer sem kérte. Kétszer nyomtam a ki-be kapcsoló gombot előjött a kártya kép és fizettem ennyi volt. A telón, ha jól emlékszem kijelző feloldása után ment a fizetés.
-
Badboys
őstag
Ez a buziság kb. 2. hete van folyamatban. Ezért raktam újra az egész kócerájt. Tegnap a szekszárdi Rossmanban akartam fizetni 13.000 forintot elsőre elutasította utána másodjára ujj lenyomattot kért aztán engedett fizeni. Rossman fizetést kétszer vonta le. Igy most nem tudom, hogy melyik app a hibás ebben a storiban. Valami nagyon félre ment. Ma egész délelőtt a boltokat vizslattuk és mindenütt elsőre elutasította a fizetést csak másodjára újlenyomat azonosítás után tudtam fizetni. Szóval ez gáz és nem tudom mit csináljak. ezért próbáltam itt segítséget kérni hátha valakinek van valami tippje.
-
Badboys
őstag
Találkozott valaki ilyen jelenséggel, hogy órával való fizetés esetén a már feloldott óra újra kéri a feloldást? Van, hogy elsőre nem sikerül a fizetés és utána rögtön kéri az óra pin kódját. Már újra raktam az órát és a telefont, de ugyanaz a jelenség. Emiatt elcsesztem egy fél napot mert sohasem biztonségi mentésből rakom újra. CIB bank. Lehetséges, hogy így próbálják elejét venni a lenyúlásnak? A telefon is ugyanezt a jelenséget produkálja S20FE snapis. Amennyiben ez banki buziság akkor megint marad a kártya igaz az is állandóan pint kér még 10 forintnál is.
-
Badboys
őstag
válasz losilee1337 #2330 üzenetére
Mókolt APK val menni fog. Volt akinek nem ment azzal sem és frissítés után újra kellett mókolni Talán az így használók többet segíthetnek. Bármennyire is utálom a samu telefonjait nincs kedvem mókolni. Inkább a kompromisszumot választottam. Viszont bánom, hogy bele fektettem ennyi pénzt. Gondold át biztosan ezt akarom? Nem lebeszélni akarlak te döntöd el mit szeretnél,
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Aki ez idáig hiányolta. Mennyire lesz életképes? [link]
-
Badboys
őstag
Csak úgy mellesleg ezt már a múltban is kifejtettem. Azért kopik mert egyszerűen úgy szar ahogy van a festés. Egy ilyen értékű tárgyat nem festenek vízfestékkel hanem az anyagában festik. Mivel nem a teenager korban tengetem a napjaim az általad írt hasonlat vastagon nem állja meg a helyét. Vannak más mechanikai szerkezetű óráim inkább azokat használom. Ezt az ipari hulladékot meg meghagyom az ilyen túlkvalifikált megmondó embereknek. Nekem jó a hagyományos mechanikus óra ami x ídő után sem kopik sehol sem. Köszönöm a jó tanácsot ezentúl lehet, hogy hallgatok rád és előbb kikérem a tanácsod miként is kell egy órát használni. Mivel veled ellentétben én nem gyarapítom a társadalom vagyonát tehát még munkára sem használtam. Üdv. és további szép napot Ja majd elfelejtettem a 2086 ban tettem föl egy kérést amire senki sem volt hajlandó válaszolni szerintem meg inkább arra kellett volna reagálni, de az már meghalad bizonyos képességeket.
-
Badboys
őstag
válasz qpakcovboy #2094 üzenetére
Ezek szerint akkor kaptál hivatalos samu garancia papírt? Nem szeretnélek elkeseríteni, de vannak hiányosságai. Pl. a vérnyomás mérése és egyéb ilyen jellegű működése eléggé pontatlan. Az igaz, hogy nem sokkal tud többet mint az SGW4 . Hát a tartósság sem a fő erénye. Az enyémnek 2 hónap alatt lekopott pár helyen a festés, de van akinek még az enyémtől is jobban. Van akinek állítólag nem kopik. Azt mondta a samu, hogy ez nem garanciális probléma. Mindenképpen javasolnék rá védelmet. Nem hagytam magam és a Tmobil kicserélte egy újra. Azóta van rajta védő eszköz. Sajnos az élek kopnak. Egyébként sok sikert hozzá.
-
Badboys
őstag
válasz qpakcovboy #2088 üzenetére
Nem ajánlott garanciáztatási problémák miatt. Szürke import. Arra meg ne adj, hogy hátha nem lesz probléma. A te pénzed azt csinálsz vele ami akarsz. Én nem venném. Itt a PH án találsz jobb megoldást, ha nincs annyi keret. Még az Eu ból származó terméket sem javítja garanciába a samu.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
A Tmobos órákra is jött már frissítés? A biztonsági frissítés ami érdekel l nem a nőket érintő frissítés. Nálam ez van R925FXXU1AWB1
-
Badboys
őstag
Betűtípust lehet letölteni valahonnan az órára? Köszönöm
-
Badboys
őstag
Letöltéssel nem tudod feltenni. Mint írtam egy appot kell telepíteni a telefonra és az órára. Ami a lényeg minden hasonló app fizetős egyszer kell megvenni. Az oldalra kell regisztrálni utána tízen ezer lap közül lehet csemegézni. Amit linkeltél azt megkell venni előtte beregisztrálni az oldalra amikor ez megtörtént a lap alján megjelenik egy quer kód azt kell a telefonnal be olvasni majd megjelenik a saját letöltéseim mappában és onnan lehet az órára telepíteni. Egyébként az egész folyamat le van írva az oldalon.
-
Badboys
őstag
Csontra ugyanilyent biztosan nem fogsz találni. Pl. az Acronnak is vannak skeletton lapjai egy kis türelemmel megoldható. [link] [link] [link] mondjuk ezek segéd app telepítéssel működnek, de tuti, hogy vannak. Amit először linkeltem minden egyes készítőt átnézted mert nem kevés lap van. hát sajnos ennyit tudtam segíteni.
-
Badboys
őstag
Igen ezt írtam most is és ezt írtam amikor először észrevettem. Tehát a két le írásban is ez szerepel. Igen valóban vízfestékkel festett sz@r az egész tok. Mivel én konkrétan a kopást kerestem anno rajta így észrevettem. Annak is meg van az oka miért kerestem. Ezt írtam mindig és írom most is. Emiatt a kopás miatt nem veszek lerágott csutkát. Kinek szoftveres kinek esztétikai problémái vannak. Gyakorlatilag nem egy hibátlan készüléket adnak ennyi pénzér. Amennyiben lenne bennük gerinc mint ahogy nincs, nem így állnának a problémákhoz. Azt is elmondom, hogy egy normális ügyfélszolgálat nem így áll a dolgokhoz. Ezt kelet Európában meg lehet csinálni addig más helyeken nem.
-
Badboys
őstag
válasz gretzky77 #1864 üzenetére
Sajnos igen. Festett szar az egész tok. Nekem lekopott 4 hónap alatt úgy, hogy fizikai munkát nem végzek. Ősz óta pulóverek úja ami rálóg. Durva anyagú felső ruházatom nincs. Nem is viselem 24 ben. Vannak napok amikor csak gyaloglásra vagy kerékpározásra használom. Egyébként többnyire hagyományos órákat használok. Velem ellentétben állítólag vannak akiknek nincs kopás vagy nem veszik észre vagy nem vesznek róla tudomást. Egyébként csak aprólékos átnézés után lehetett észre venni. Van akinek még durvábban kopott a tok. Többnyire az éles peremek hajlamosak a kopásra egy hajszálnyi csíkban ezért nem igazán észrevehető.
-
Badboys
őstag
Bezzelt rendeltem, de valószínű, hogy rendelek egy ilyen tokot. A T kicserélte az órát kaptam egy újat nem szeretném, hogy ez is úgy nézzen ki pár hónapos korára.
Gubu0101. Te úgyis lépsz a samu vonalról én meg maradok. -=Starwing=- köszönöm. -
Badboys
őstag
Sajnos sehogy nagyon egy húron pendülnek. Elküldtem az órát mert 4 hónaposan lekopott a festés. Az üzente a samu, hogy így teljesen jó. Szerintük teljesen rendben van, hogy egy 220000 forintos óra okádék pár hónapon belül. Azt üzenték, hogy forduljak a királyi fogyasztóvédelemhez. Itt így néz ki a vevő érdeke.
-
Badboys
őstag
Használ valaki ilyen jellegű tartozékot? Van értelme vagy kuka? [link]
-
Badboys
őstag
GWS5 Pro vs GWS6 Pro hátha valaki érintett a váltásban szvsz nem igazán van előre lépés.[link]
-
Badboys
őstag
[link] Javították a karemelés érzékelést mivel állítólag nem működött
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Ebben az esetben csak a samun keresztül tudod újra garanciába leadni. Szerintem ne hagyd mert ott valami nem kerek. Add le megint több hibával, ki emelten a gyors merülést. Annak az órának többet kell egy töltéssel üzemelni. A harmadik javítás után cserélniük kell amennyiben végig fenn áll a probléma. Drága a T, de eddig mindig cserélték az órát. Most is 4 hónapos órát vissza vették kaptam egy újat.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Sohasem volt rajtam éjjel. Sőt a repülőmód és a teljes kikapcsolásnál is jelentős a különbség % ban próbáld ki. A 4 esnél is így volt a vissza vitt 5 Pro is így volt. Nálam reggel 9 és este 20 óra közti használattal simán a heti 1 töltéssel használtam. Naponta többszöri fizetés, 7-8 km gyaloglás vagy 20-30 km kerékpározás, értesítések, időjárás, pulzus kézi mérés nyáron ehhez jön még nyílt vízi úszás, stb.
-
Badboys
őstag
válasz MaCS_70 #1657 üzenetére
Ne a samuval beszélgessél erről mert az egy mocskos undorító társaság. Azok mindenre azt mondják, hogy ez normális miközben ők a nem normális brancs. A szervízzel egyeztessél erről és mond, hogy szoftveres hibák és rendkívül gyorsan merül. Nos az ilyen hozzá állásuk miatt nem vettem az akciós óráikból most. Sajnos olyan világ van itt ahol a fogyasztó elégedettsége semmit sem ér. Vagy a királyi fogyasztó védelmet igénybe veszed igaz egy guriga taknyot sem ér ebben az országban ,de egy opció. A samunak minden hiba rendben úgy jó ahogy működik.
Javasolnék első körben egy gyári vissza állítást, ha az sem oldja meg egy másik óralappal is megnézném. Ja és ne mentésből állítsd vissza. Az esetlegesen használt alkalmazásokat egyenként rakd vissza, de ne azonnal apránként. -
Badboys
őstag
válasz Rigormortiis #1538 üzenetére
Igen
-
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek aki megosztotta tapasztalatait. Sajnos teljesen tanácstalan vagyok. Most a diák kedvezménnyel nagyon megérne mert 40 rugóval olcsóbban ellehetne hozni.
-
Badboys
őstag
Pedig biztosan valahonnan fellehet tenni. Itt is vannak akik hüvellyel használják. Saját árúházban nincs? A vérnyomás és EKG is működik némi buherálással. Valamilyen külső program segítségével teszik fel. Mint írtam ebben nem tudok segíteni mert nekem samu a telefonom. Órám meg már-még nincs. Nagyon hezitálok, hogy mi legyen.
-
Badboys
őstag
Akkor neked a 44 mm es van? Mert ugye Pro ban csak feka meg szürke van. Próbálom behatárolni, hogy melyiket reszkírozzam meg. Igaz senki konkrétam nem válaszol, hogy a 44 mm es LTE mit bír egy töltéssel. Mert, ha kivisz 3-4 napot kell a frásznak a titán ami elméletileg lehet nem is az.
-
Badboys
őstag
Galaxy Wearable fent van a telefonon? Azt is figyelembe vetted, hogy a P le van tiltva a Googl rendszereiről: Egyénként vannak akik ezzel használják . Van valami trükkje a telepítésnek, de én azt nem tudom. Nekem samu a telefonom. Ha jól emlékszem nem mindegy melyik van telepítve és honnan. Keressél a Hüvely storban mert mintha onnan kellene telepíteni. Majd aki H val használja segít. Kis türelem meghozza az eredményt. Minden funkció akkor sem fog menni amennyiben jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Amennyiben úgy alakul és vennék egy másikat érdemes tenni rá valamilyen tokot? Fennáll a lehetősége, hogy a tok alá bekerülő szutyok vagy maga a tok anyaga megint lekoptatja a festéket? Nagyon gondolkodom, hogy vegyek vagy ne, emiatt a festék kopás miatt. Esetleg szóba jöhet egy 44 mm es fényes. Annak meg ugye eleve gyengébb az akksija. Nem tudom mit bír egy kisebb akksi átlag használattal. Nem használnám a 10 percenkénti pulzus mérést és éjszakára teljes kikapcs. Napi gyaloglás 10 km vagy kerékpározás 20-30km időjárás függvénye. Nyáron úszás nyílt vízen télen néha uszoda.
-
Badboys
őstag
válasz Gubu0101 #1488 üzenetére
Az ég szerelmére 4 hónapos ilyen értékű tárgynak nem lenne szabad ennyire kopni. Nekem már 1 hónaposan megindult a kopás akkor alig észrevehetően ez mára rendkívül randa lett. Úgy nézett ki mint ami egy 5 éves kütyü. Van egy 10 éves automata órám, fekete lünettával és a mai napig nem kopik sehol. Pedig azt aztán gyapálom. Baromira nem értem ezt miért nehéz az anyagba keverni a festéket és akkor 1000 év meg 1 nap.
-
Badboys
őstag
Sajnálom, de már az óra a T tulajdona. Egyébként a fölső éle az teljesen lekopott és fölső szíj befogó éle is lekopott. Sajnos ez így nem igaz mert szétnéztem és itthoni garanciával 210 az átlag az E simesnek. Sima BT s az van akár 150 ért is. Gondolom a jelenlegi árba belejátszik a stabil forint árfolyam meg most minden mert ugye mindenhez köze van a háborúnak. Sajnos nagyon tartja az árát, de csak a hivatalos eladóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple USB C, Lightning kábelek - Új
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest