Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
válasz atomka78 #3958 üzenetére
Mobilon ujjlenyomat után azonnal érinthető. Nem kell gombot nyomni, nem kell semmit megnyitni.
Mindenhol mobillal fizetek, 30-ból egyszer fordul elő, hogy még egyszer érinteni kell. Ez stabil, egyszerű és gyors, én már rég meguntam a szarakodást az órával...Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Badboys
őstag
válasz atomka78 #3370 üzenetére
Mivel ez Tkomos vásárlás volt sajnos ez volt a kezdő ára. Ezért veszek csakis kizárólag szolgáltatós eszközt még ha drágább is. Eddig minden esetben vissza vásárolták. Az 5 öst is 1 hónap után vissza vették mert kopott mint ha ezer éves lett volna. Mások nem foglalkoztak vele engem zavart. Ezt most 1 év után vették vissza és hoztam ki a 6 classicot. Amig nem frissítettem addig jól mutatta frissítés után jött a hideg zuhany. Én elhiszem, hogy ki mennyiért vette volt aki 100 pár ezer forintért vette. Ezt a Samsung üzleteiben nem tudod kivitelezni, hogy 1 év után vissza viszed. Segíteni senki sem tud így tehát zárjuk le a vitát. Köszönöm
-
Badboys
őstag
válasz atomka78 #3365 üzenetére
Sajnálom, hogy vissza vette a dokumentációt a T igazán megmutattam volna az árát. Viszont, ha felmégy a samu oldalaira még most is lényegesen drágább mint a 6 os széria. Ja és nem szoktam túl tolni én még abban az érában nőtem fel ahol ezek a dolgok elképzelhetetlenek voltak, de köszönöm, hogy le hazugoztál. Gratulálok a hozzá állásodhoz.
-
-
slice14
veterán
válasz atomka78 #2722 üzenetére
Smart Switch a telóra, majd nyisd meg az engedélyekért.
Ezután már automatikusan megcsinálja a mentést, általában naponta. Ja és a Wearable-ben az órabeállítások -> fiókbeállításoknál érdemes bekapcsolni a cloud mentést.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
válasz atomka78 #1496 üzenetére
Mindenképpen resetelni kell az órát. A telefon újrarakás előtt a wearable appból kellett volna resetelni az órát, mert akkor elmentette volna az óra tartalmát, és újra csatlakozásnál (majdnem) minden visszakerült volna.
Ez egyébként biztonsági okok miatt van, hogy ne lehessen reset nélkül másik telefonhoz csatlakozni, mert úgy bárki hozzáférni a személyes adataidhoz az órán. Telefon reset is új telefonnak számít.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szilasz007
aktív tag
válasz atomka78 #835 üzenetére
Nekem fizikai kártyám volt. Azt maguktól cserélték. A regisztrációkor megadott emailre küldtek egy emailt, amibe jelezték, hogy van 2 hetem változtatni a címem:
Your Curve Card is about to expire, have we got your address right?
Hi X,Looks like your Curve Card is expiring soon. Before we send out a new one, we just want to check your information is correct.
Your address:
We will send your new card to the address belowXYZ
Want your card sent to a different address?
You have 14 days to change your saved address in the app before we create your new card. Go to Account, tap Settings and click on your address to update it. Full details here.Your new card will be shipped to you before the expiry date of the old card. It can take up to 6 weeks for your new card to arrive, from the date of this email.
Kb ennyi történt. Maguktól intézik. A vége a történetnek, gondolom, még ha virtuális kártyád lenne, ugyanaz. Kiállítanak egy új kártyát, amit beregisztrálsz Walletba újra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest