-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
senior tag
válasz Tiszaaa #2799 üzenetére
Szia. Szerintem van rá mód.
Telefonon wearable app óra beállításban menj az üzemmódba (azon belül üzemmód és rutinok), ott válaszd ki mondjuk a pihenést vagy ami szimpatikus (vagy csinálj újat), majd azt konfigold be. Én levettem a helyről a pipát, majd nyomj a kihagyásra és utána már látod mi kell... Hívásokat engedd mind, üzeneteket is, meg adj hozzá pár appot, viber messenger gmail stb... Majd továbbra nyomsz és ott már látod a hangbeállítást stb... Ott néma+rezgés. Szerintem így jó lehet..Kaa utána ha kész, meg fog jelenni az órán a módok között az új mód, amit kiválaszthatsz bármikor.
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Tiszaaa
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam meg az órát. Egy dolog van amire nem jöttem még rá. Azt szeretném, ha az órát némítom (csak rezgés) akkor a telefon is ugyanezt tegye. Erre van beállítás vagy valahogy meg lehet ezt csinálni? (Pl. Ne zavarjanak módban majdnem összehozható, de ott nincs olyan beállítás, hogy csak rezegjen a híváskor) -
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Azt hogy lehet beállítani hogy mutassa az ébrenlét időpontjait is, ne csak hogy hányszor voltam fent?
Köszönöm. -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Eddig működött az auto pause túrázás alatt , de tegnap vettem észre , hogy nem állítja meg ha megállok, ez vajon mitől lehet?
Esetleg valaki meg tudná nézni, hogy nála működik-e ez a funkció.
Szép napot! -
slice14
veterán
válasz kisdobos0111 #2783 üzenetére
Ezt nem mondtam. De az összes korábbi órás (amazfit) aktivitásom abba lett szinkronizálva. És nem tölti át a korábbi adatokat a Health Connect a Samsung Health-be.
És szeretném egy helyen tudni a korábbi aktivitásaimat a jelenlegiekkel.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
Sziasztok!
Nálatok sem tudja átvinni az aktívidőt a Google Fit-be a Health Conect?
Nálam gyakorlatilag a Fitnesznél úgy jelenik meg, mintha egész nap egyenletes lenne az aktivitásom.
Mind két screenshot ugyan arról a napról készült.Valamint a fitnesznél minden aktivitásnál nullázza a lépéseket.
Gyakorlatilag mióta a Watch5-öt használom így működik.
Tudom-tudom, rakjam fel az órára a Google Fit-et. De a Health Connect pont azért lenne hogy szépen átadja az adatokat két fitnesz app között.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
erzol
őstag
válasz wong kok wah #2776 üzenetére
Köszönöm, bestbuy-ban keresgéltem sikertelenül. Megyek máskor a céltopikba és köszönöm a segítséget!
@belashx
Hardveraprón most sajnos nincs új.
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
Kupon kunyeráló - PROHARDVER! Hozzászólások
Egyik kupon: S10AYCM
Ehez jöhet egy "MAR" kupon, és még egy "CRP"
10+10+5 % kedvezmény, szerintem ennyit lehet.. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen órát. Samsung store-ba tudtok esetleg kupont, amivel lehet olcsósítani? -
doongoo
addikt
válasz kisdobos0111 #2772 üzenetére
curve appon belül account megszüntetése (de ezt szerintem nem ide akartad írni)
-
kisdobos0111
aktív tag
Nem használom már a curve kártyát mégis vonja havonta az 5 eurót. Hogyan lehet megszűnteti? Vagy mit kell csinálni vele hogy ne vonja?
-
Roxbury
őstag
Mikor jött a hír, hogy megszűnik a Messenger Lite én letöröltem az óráról pár hónapja. Az utóbbi időben már úgyis csak azt a Messenger Liteot engedte feltelepíteni, ahol nem látszott alul a szövegküldési sáv, csak a hangüzenet gombra lehetett kattintani.
Tudja valaki esetleg, hogy van-e valami sideloados Facebook Messenger vagy Lite megoldás jelenleg az órára? Mert hiányzik azért. A hétvégi estékre a haverokkal soha nem viszek telefont, csak az órát (W5Pro eSim). Ezért lenne jó, ha simán be tudnék lépni a messengerbe az óráról, mint ahogy régebben is. Már majdnem egy éve amúgy így megyek mindig bulizni/szórakozni és az akksival nagyon elégedett vagyok ezen a téren. -
addikt
Megjött a Gmail kliens az órára:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz wong kok wah #2759 üzenetére
Nem lehet hogy az értesítéseknél lévő Ne zavarjanak mód-nál van valami eltérő beállítás beállítva? Mert az Alvás mód ne zavarjanak része nem ugyanaz, mint az értesítéseknél lévő. És lehet hogy összeakadnak. Bár elvileg a ne zavarjanak módnak nem kéne piszkálja a csuklóemelés funkciót, mert azt az Alvás mód kezeli.
Ha más nem, egy gyári visszaállítás az órán megoldja valószínűleg.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
wong kok wah
senior tag
válasz slice14 #2758 üzenetére
Nem. Egy éve használom, eddig semmi bajom nem volt vele. Az SW frissítés óta van ez. Az alvás mód van bekapcsolva. Ezzel automatikusan a ne zavarj is bekapcsolódik. Viszont valami oknál fogva a Ne zavarj éjszaka kikapcsol. Onnantól meg már a kijelző felkapcsol csukló mozgatásra.
-
mcsm88
senior tag
-
slice14
veterán
Az Alvás módot is lehet ütemezni: De ettől függetlenül ha az Alvás mód aktív, akkor a kijelző nem kéne feléledjen csukló mozgásra és érintésre sem. A gomb megnyomás a kivétel.
A Wearable-ben az óra beállításainál lehet az üzemmódok szinkronizálását bekapcsolni.Amit hiányolok az automata bekapcsolásból, hogy nem lehet komplikálni az Alvás mód bekapcsolását. Tehát hogy több feltétel teljesülése esetén aktiválódik.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
lala666
őstag
válasz wong kok wah #2752 üzenetére
Az a ne zavarj lesz, nem?
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
mcsm88
senior tag
Az alvás mód alapban kikapcsolja az ébresztés csuklóemeléssel funkciót, ezt át se tudod állítani. Ha neked éjszaka felkapcsol a kijelző, akkor a gombot nyomod meg valahogy.
Amit te írsz, hogy időzítést, meg telefonnal szinkronizálást állítod, az nem inkább a ne zavarjanak üzemmód? A kettő két külön dolog.
Ott nem kapcsolja ki a csuklóemelésre ébresztést. -
slice14
veterán
És ezen kívül mit szeretnél?
Ott van opcionálisan a "Ne zavarjanak" mód is.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
lala666
őstag
válasz wong kok wah #2748 üzenetére
Nézd át az alvás mód beállításait, semmit nem kapcsol be nálam.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
lala666
őstag
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Telefonon inditott Spotify zenehallgatas az oran tortent gyari beallitasok visszaallitasa utan nem jeleniti meg alul a kis zenehallgatas ikont, igy nem tudom orarol vezerelni azt. Mit tudok tenni, hogy megjelenjen?Samsung Galaxy A55 5G
-
$atirka
senior tag
válasz $atirka #2728 üzenetére
Közben megoldottam, de látom más nem babrálta az alkalmazás értesítéseit...
Azért nem ébresztett, mert össze lett rakva az alkalmazás értesítéseivel minden. Egy katyvasz lett. A messengertől kezdve google play szolgáltatásig. Az óra is bekerült oda. Ezért nem ébresztett reggel, csak a telefon. Én ott mindent kikapcsoltam, csak az üzenetküldő appokat hagytam bekapcsolva.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
DrBubo77
veterán
Én azt szeretem, ha napközben csuklómozdulatra bekapcsol a kijelző, de ez éjszaka zavaró.
Be lehet valahogy állítani, hogy ezt automatikusan váltsa? Ne kelljen a beállítások mélyére menni.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
doongoo
addikt
a jó hír: végre nálam is készült egy mentés (ma éjjel 01:28-kor)
DE: akkor az óra elvileg nem volt csatlakozva sem a telóhoz, sem wifihez, mert éjszakára mindig benyomom a repülő módot az órán (azaz részemről nem tudom megerősíteni, hogy valóban ezek a feltételek kellenek a mentéshez)
-
DrBubo77
veterán
válasz kisdobos0111 #2729 üzenetére
Az alkalmazásban, gondolom én.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
kisdobos0111
aktív tag
Már nem használom a curve kártyát mégis vonja az 5 eurót havonta
Hogyan kell lemondani? -
$atirka
senior tag
Ma nem ébresztett az óra, pontosabban a teló igen, de nem szinkronizált. Miért??
Alvás módban nincs már olyan beállítások, amik voltak."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
lala666
őstag
Az lehet csak nálam ez pont nem így működik, mennyivel egyszerűbb volt megnyomtad csinálja és tette a dolgát hagy döntsem már el mikor mit akarok saját eszközömmel...
-
mcsm88
senior tag
válasz slice14 #2723 üzenetére
Plusz az óra csatlakozzon wifire + a telefon akksi legyen 30% felett és ne menjen a kijelző.
Ha ezek mind fennálnak, akkor magától csinálja.
Nekem tegnap pl hajnali egykor, mert akkor látta, hogy egy ideje nem nyomkodom egyik eszközt sem és mindkettő csatlakozik wifihez. -
slice14
veterán
válasz atomka78 #2722 üzenetére
Smart Switch a telóra, majd nyisd meg az engedélyekért.
Ezután már automatikusan megcsinálja a mentést, általában naponta. Ja és a Wearable-ben az órabeállítások -> fiókbeállításoknál érdemes bekapcsolni a cloud mentést.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
atomka78
tag
Sziasztok. Bocsánat egy kicsit eltévedtem. Most akkor hogyan tudok biztonsági mentést csinálni az óráról? Ott azt írja hogy még nincs de nem is tudok ott csinálni. Köszönöm
-
mcsm88
senior tag
Tmobilos multisimes vagyok, tehát ugyan az az órám telszáma, mint a telefoné. Ha a telóm számát hívják csörög az óra is és fel is tudom venni, akkor is, ha nem kapcsolódik a telefonhoz.
Viszont ha az óráról indítok hívást, akkor van, hogy a mobilom telefonszámát mutatja a hívott félnél, de van, hogy a a multisimhez tartozó technikai számot.
Hogy mikor melyiket mi alapján, az jó kérdés.
Ha a technikai szám van hívva, akkor is csörög az óra és azt is fel lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
Pjos
csendes újonc
A telefonom is yetteles,és az órára is tőlük kértem a feltöltő kártyát,de más a telefonszámom.
-
$atirka
senior tag
Végre jó az EKG.
Töröltem a monitor, a health és a wearable appokat. Majd újra gyáriztam az órát is. Rendben visszaállt mind3 app felhőből, még az óra gyárizás közben csinált mentést is visszaállítottam.
Ami újdonság, hogy VÉGRE az utólagos óra számlapokat is vissza tudja állítani, amit az áruházból telepítettem. Ez így korrekt."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
ACE-
addikt
Na ez érdekes, nekem 5 Pro LTE van, és eddig soha nem jelezte a hívást (eddig mindenki úgy tudta csak a Telekomos multiSIM-el működik csak, de mobilneten nem), ha nem voltam telefon közelben. Neked a telódon is Yettel-es szám van vagy ott más? Nekem DIGI és Telekom van a telefonban, az órában meg egy Yettel feltöltős.
Vagy neked a Yettel-es órádban lévő hívószámra érkezik a hívás és azt nem tudod felvenni?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Pjos
csendes újonc
Gw. esim es órám van,yetteles feltöltőkártyás,és ha nem vagyok telefon közelben kijelzi a hívást de nem tudom felvenni hiába nyomkodom. Mit állítsak be !
-
Rigormortiis
veterán
Van valami érdemi újítás az új frissítésben? Annyi tűnt csak fel, hogy az értesítések már ilyen gané négyzetben jelennek meg.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
belashx
senior tag
válasz $atirka #2704 üzenetére
Esetleg letöltheted apkmirror-ról, és felteheted.
Amúgy eltávolítottam a telefonról a Health Monitort, majd az órán elindítva az alkalmazást, nekiállt letölteni, telepíteni a telóra. Igaz utána se frissült az órán, de legalább műxik.
Egyébként a gyári visszaállítás működhet, de egyelőre nem tökölök vele.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Nálam se akar frissülni a Health Monitor. Várakozik az óra appjának frissítésére, de nem történik semmi.
Voltak restartok, cache törlése az alkalmazásoknál, rátettem töltőre, mert akkor fixen lóg a wifin ,de nem akarja...[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest