-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
-
Parallaxis
addikt
válasz Leonardo91 #2498 üzenetére
Igen, bejelentették.
-
addikt
válasz Parallaxis #2496 üzenetére
Ez most lényegtelen, mivel még arra sem jelent meg, tehát nem ez lesz az akadálya.
-
addikt
Jobban örülnék, ha a Gmail kliens jelenne meg már végre...
-
DrBubo77
veterán
válasz gyalu 1 #2491 üzenetére
Dél-Koreában megindult a Watch5 család frissítése Wear OS 4.0-ra és One UI 5 Watch felületre.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
gyalu 1
aktív tag
-
DrBubo77
veterán
válasz bandigyerek #2341 üzenetére
A Google Fitnesz áthozza a telefonra az edzésadatokat.
A sebességet hogy lehet normálra állítani. Mert perc/km-ben jelzi a sebességet, ami elég zavaró.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
slice14
veterán
válasz mihaczitomi #2484 üzenetére
Hétfő óta használok egy Watch5-öst. A Wallet az elején nálam is ezt dobta kártya aktiválás követő néhány Wallet újra-nyitás után . Aztán elmúlt néhányszori Wallet telepítéssel. De ma újra elő jött. Az újratelepítés sem segít, csak addig míg ki nem húzom az utóbbi alkalmazások közül vagy az órát újra nem indítom.
Nemigazán értem hogy mért írja ezt, mikor mo.-n támogatott fizetési régió órás fizetésnél is. Az óra magyar nyelvre és Magyar régióra van beállítva.
Szerintem nálam marad a mobilos fizetés.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
mihaczitomi
junior tag
Sziasztok ,5ös Watchoz (44 mm) honnét érdenes Szíjat rendelni ????
Köszönöm mindenki Segítségét
06 30 962 8221
-
ACE-
addikt
válasz mihaczitomi #2482 üzenetére
Na és mi a hibajelenség?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
mihaczitomi
junior tag
Légyszi ,segítsetek ,nem tudok az 5 ös óràmmal fizetni.....Eddog ment......
06 30 962 8221
-
Dello79
aktív tag
Sziasztok,
mivel nem hozta meg a várva várt reményeket a 6-os széria, úgy döntöttem, hogy 5 Pro-t veszek, hol éri most megvenni ? Olyan helyek érdekelnének, ahol rendben van a hivatalos samsung garancia és 2 évet adnak rá.
-
mihaczitomi
junior tag
De azért a napi töltés ellenére ,remélem kibírja 2 évig.....
06 30 962 8221
-
mihaczitomi
junior tag
-
Rigormortiis
veterán
válasz mihaczitomi #2472 üzenetére
Mi lett a 100 ezer forintos vacakkal?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
$atirka
senior tag
válasz mihaczitomi #2472 üzenetére
Mégis?
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
mihaczitomi
junior tag
megkövetek mindenkit ,ez az óra egy csoda !!! megtartom és használom
06 30 962 8221
-
mihaczitomi
junior tag
-
Rigormortiis
veterán
válasz mihaczitomi #2467 üzenetére
Hát a vacak erős kifejezés a "legokosabb" androidos okosórára. Vagyis az egyetlenre, a Google watch mellett Mindegyiknek (mádmint az "okos" óráknak) ennyi az üzemideje apple és Google fronton is. De ha neked elég pl a lépésszámlálás és az értesítések nézegetése, akkor valóban elég bármi más is, aminek hosszabb az üzemideje.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
bandigyerek
senior tag
Ha elég a tudása a BIP-nek akkor felesleges a Watch 5/5 pro ért 5x árat fizetned.
-
TiMoN
senior tag
Nekem egy töltéssel elmegy simán 2 napot, ha megy az esim akkor sajna 1, de mivel minden nap ülök a gép előtt, v csak megyek tusolni, addig pihen a töltőn és így tudom akár 2 évig is használni
Természetesen ha neked nem éri meg ne vedd meg. Speciel én sima aktivitás mérőt nem vennék, mert nekem annak nincs jelentősége, értesítések, tudok kommunikálni az óráról hogy telefon nincs kezembe az a fontos.-TiMoN-
-
Usgyi
aktív tag
válasz $atirka #2463 üzenetére
A szemeket ki tudom én is szedni, van hozzá szerszám, de az a beállítás nem túl pontos. Egyszer már megszívtam ezt, ha kivettem egy szemet szorított, ha vissza raktam lötyögött. Egy állítható csatton gyakorlatilag milliméterenként tudom finomítani a beállítást.
Ez valószínűleg csak az Én hülyeségem és rajtam kívül senkit nem zavar, de egy állítható csattot tudok rá venni utólag isSamsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
ACE-
addikt
Srácok, nálatok hogyan működik az órán a Wallet app? Hiába állítom át fizetés előtt a kártyát másikra, akkor is az alapértelmezettel fizet egy ideje. Régebben működött. Már kilőttem a háttérből is, de valahogy úgy sem jó...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
DrBubo77
veterán
válasz mihaczitomi #2456 üzenetére
E-sim akkor kell, ha telefon nélkül is akarod használni az órát. De akkor megfelelő verziójú órát is kell venni.
-
rjg
őstag
válasz mihaczitomi #2456 üzenetére
5 vagy 5 Pro? Olvasd el az itteni teszteket és keress rá a fórumban az akku, SOT vagy üzemidő szavakra és mindenre választ kapsz.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
mihaczitomi
junior tag
Sziasztok ,légyszíves segítsetek !!!
galaxy watch 5 öm lesz ,szükséges hozzá az E-sim ???
mennyi időt bír egy feltöltéssel ???
mi az e-sim szerepe az órában ??? Feltétlen kell bele ???
Kérlek benneteket ,Segítsetek !!!06 30 962 8221
-
válasz DrBubo77 #2450 üzenetére
Nekem is átállítódott ma 12 órásra, pedig semmit sem nyomtam vagy állítottam el.
mod: újraindítás nem segít, meg amúgy semmilyen beállítás sem. A mobilon 24 órásra van állítva az idő, azzal szinkronizál. Ott is megpróbáltam átállítani 12 órásra, majd vissza 24-re, de az sem segített.
mod2: most visszaállt 24 órásra, miközben az előző mondatokat írtam. Lehet, hogy az újraindítás mégis segített, csak kellett neki egy kis idő.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DrBubo77
veterán
Hol lehet állítani, hogy 24 órás vagy 12 órás módban mutassa az időt? Eddig 24 órásban mutatta, de délben csap alatt lemostam, hogy tiszta legyen és akkor nyomódhatott el.
-
motown5l
senior tag
Valakinek már sikerült el indítani a hőmérséklet szenzort?
-
motown5l
senior tag
Tokot is, kapott és a kijelzon is van üveg. Nalam elég jók a képek.
[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
Az igazság az hogy mióta meg van az óra nem sikerült még olyankor mérnem vérnyomást amikor 130 felett lett volna.
De nagyon nem is foglalkozok vele.mert mint írtam én sem bízok benne. Bár a kalibrálást azért mindig megcsinálom. Körűlbelül 3 hónapja van meg és talán a mai volt a hatodik ellenörzött mérés.
Egyébként kiváncsiságból most megint megmértem. Most pont rácáfolt arra amit reggel írtam.
Felkar: 127/85
Óra: 132/92 -
veterán
Ezt a vérnyomás mérést szerintem el kell engedni az órán. Egyáltalan nem valós értéket mutat, csak a kalibrált értékhez saccol valamit a pulzusodból.
Használhatatlan...Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Blac1
aktív tag
válasz bandigyerek #2434 üzenetére
Én gyógyszert szedek vérnyomásra. Épp most mértem vérnyomást felkarossal és a órával is.
Felkaros: 121/83
Óra: 122/85
Utolsó kalibráláskor: 128/88 volt.
Már máskor is ellenőríztem eddig ilyen közeli nem volt de +- 4-nél nagyobb eltérés eddig nem volt. Orvosi ezköznek persze szerintem sem jó. -
senior tag
-
$atirka
senior tag
válasz bandigyerek #2437 üzenetére
Ja igen, én is a Health monitorra gondoltam.
Órára milyen app kéne??
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
válasz Ghostman78 #2435 üzenetére
Samsung Health Monitor fent van? A sima Health nem elég.
Ja! Órára is.[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz Ghostman78 #2435 üzenetére
Menni kéne, minden Samsung teló abszolút támogatott. Samsung Health appot tedd újra, remélhetőleg az megoldja, esetleg az órát is gyárizd le, a biztonsági mentés után.
-
senior tag
válasz bandigyerek #2434 üzenetére
Ezek szerint nálam van a probléma, hogy nem támogatott a vérnyomás mérés ?
-
bandigyerek
senior tag
válasz Ghostman78 #2433 üzenetére
"" A vérnyomás mérés nem támogatott"
S21 teloval"
Sose bánd, nem ér fabadkát se. Akinek folyamatosan azonos szinten van a vérnyomása azt átverhetik. Nekem ugrál a vérem. De mindig (mindig!) ugyan abban a sávban van mint amit bekalibráltam az elején. Mivel tippel a pulzus alapján gondolom, ezért kell havonta újrakalibrálni, ezért írja hogy ne válts gyógyszert. Le is töröltem a telefonról, az órán meg félretettem. Onnan nem tudtam törölni.
Ha valakinek van más tapasztalata, ossza meg, mert én nettó átverésnek érzem. -
senior tag
" A vérnyomás mérés nem támogatott"
S21 teloval
EKG megy.
Watch 4 Classicon hibátlan megy a vérnyomásTiltott a vérnyomás mérés, vagy más a probléma ?
Hivatalos samsung garos óra.... -
Usgyi
aktív tag
Sziasztok!
2 hete tulajdonosa lettem egy ilyen órának, szeretem, elégedett vagyok vele. Mondjuk a Huawei GT 2 Pro után nekem furcsa a 4 napos üzemidő, viszont az óra nagyobb tudású, ezért a gyakoribb töltést hajlandó vagyok megszokni.
Fém szíjat szeretnék venni az órához, honnan érdemes rendelni?Üdv!
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Nem tudom miért, de eldobta az óra és a Samsung wearable a kapcsolatot. Az órán minden beállítás megvan, e-sim stb stb, viszont a telefonon elindítása után a program úgy viselkedik mintha most kezdeném a használatot. Persze hiába találja meg az órát azt mondja ha új telefonhoz szeretném párosítani akkor először resetelni kell az órát. Van erre valami megoldás a törlésen kívül ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
bcl
senior tag
A Redditen futottam bele ebbe a topicba, rengeteg, kifejezetten sok infót tartalmazó watch face linkje van benne.
Hátha valakinek jól jönhttps://reddit.com/r/GalaxyWatch/s/oqBCvkYsgw
-
Luna73
tag
Sziasztok. Valaki használ Buds2-t futáshoz? Stabilan bent marad a fülben?
-
gyuri2008
veterán
válasz Csocsesz75 #2421 üzenetére
Köszönöm.
-
gyuri2008
veterán
A watch6 órának még nincs mobilaréna tesztje?
Nem találom -
rjg
őstag
válasz zeon.hu #2414 üzenetére
Tudtommal nem. Az új Wear OS egyik újdonsága pont az lesz, hogy végre telefon cseréknél nem kell újra formázni az órát, illetve lesz biztonsági mentés. Egyébként az óra adatai alapértelmezetten szinkronizálnak a telefonját, az pedig a felhővel. Ha ezen nem változott, akkor az órán "csak" a számlapot, alkalmazásokat és az egyedi dolgokat kell újra beállítania.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Kollégám telefonja elszállt és nem volt mentése az órán/alkalmazásban.
Új telefonja lett (Samsung az is), lehetséges az órán lévő adatokat (telefonszámok, stb) menteni, mielőtt az új telefonnal párosítja?#?*@&!
-
bcl
senior tag
-
mcsm88
senior tag
Akinek MBH-s bankkártyája volt és nem tudta közvetlenül google walletben digitalizálni, mert nem engedte a bank, ezért előbb curve alá kellett behúzni az mától megteheti:
-
Tomi881
tag
Mennyit kéne bírnia a Watch5 Pro-nak?
Készenlétben óránként 1%-ot merül, a Watch4 is kb. emmyit bírt.
Most töltöttem fel első alkalommal 100%-ra, 1 óra múlva 99%-on volt. A 4-5 nap így nem lesz meg. -
$atirka
senior tag
Mi a tapasztalat, mikor jöhetnek meg azok a szoftveres újítások (ha egyáltalán lesz) az 5-ös szériára, amiket a 6-ba beletesznek, a megjelenés után?
Például testhőmérséklet már végleg elfelejtett történet, vagy annyi lett csak belőle, hogy női ciklusok figyelésére alkalmazzák..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
mcsm88
senior tag
-
mcsm88
senior tag
válasz EAndrew #2401 üzenetére
Nem tudom mennyit bír az 5 pro, mert még nem sikerült lemeríteni.
Napi két fürdés alatt szoktam feldobni töltőre, így mindig fullon van szinte.
Egyszer két napig nem töltöttem, akkort 44%-ra ment le.Watch 6 tuti nem bír ennyit. 5 pro 590 mAh-s akksival van, a 6-os 450 és 300 mAh.
[ Szerkesztve ]
-
válasz EAndrew #2401 üzenetére
Az 5 Pro 4-5 napot bír olyan használattal, mellyel a nagyobb Watch 4 nálam fel annyit bírt. Vagyis Watch 4-hez képest dupla az üzemideje. Kétlem, hogy a Watch 6 legalább ennyit fog bírni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Tervezem lecserélni a watch3-at ami simán bír/bírt nálam 4 napot egy töltéssel, mert estére leveszem, nincs Always on, pulzus és egyéb csak random amikor éppen kell, értesítés mindig (e-mail és üzenetek, hívások, egyéb nem).
A kiszemelt az 5 PRO vagy az éppen bemutatott 6os 47es classic.
Nekem a lünetta bejön és használom is, viszont fontos az akku is. Most a 6os kisebb akku-val van mint az 5pro, viszont optimalizált rendszert kap elvileg friss szoftverrel. Ja és van lünetta, a dilemma nem is lenne adott, ha nem tudnám megvenni kb ott vagy egy kicsit olcsóbban a 6os-t elővételben mint az 5pro-t most.
Szóval kérdezném azokat akik kb hasonlóan használják az órájukat, hogy mennyit bír az 5pro kb egy töltéssel?
Köszi!"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest