Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz vinczetibor #1335 üzenetére
Miért volt szükség gyári reset-re az órán?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
boksz
senior tag
válasz vinczetibor #994 üzenetére
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
boogiemano
tag
válasz vinczetibor #994 üzenetére
koszi a visszaallitas tapasztalatot egyebkent minden szavaddal egyetertek
meg azzal is, hogy igy is nagy, hat meg tokkal viszont szukseg van ra igy elso 3 het utan egyertelmuve valt.
egyreszt a pozicionalas es szorossag miatt valami normalisabb szij, es a vedelem miatt is.ami rohej, h a samsungnal van egy csomo "olcso" (ebay/amazon) aru megoldas de kis hazankban azokat nem forgalmazzak
[[[ehhez hozzatartozik a funfact, h mikor megkerdeztem a samsungot (email ugyfelszolgalat) kozoltek hogy nezzem meg rendeljem meg amazonrol - majd a samsung experience shopban is "ebeyrol stb" valaszt kaptam hiaba no magyarorszagon vegyel ujat ha karcos lesz, angliaban, usaban inkabb védd a keszulekedet ]]]
[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
motown5l
senior tag
válasz vinczetibor #977 üzenetére
Nekem október 1. De nem talál új frissítést. Ez is csak pár napja jött
-
Gubu0101
veterán
válasz vinczetibor #974 üzenetére
6 napja jott frissites azota nem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Roland861010
veterán
válasz vinczetibor #938 üzenetére
Hogy oldottad meg ?
Mert nekem BT nélkül se a samsung se a Google féle SMS app nem működik.Mindegyiket próbáltam alapértelmezettnek be állítani ahogy kell.
1-1 SMS elmegy majd utána ha huzamosabb ideig nincs bt kapcsolat nem küldi el. -
vinczetibor
aktív tag
válasz vinczetibor #937 üzenetére
Megjavult...
-
Csocsesz75
őstag
válasz vinczetibor #735 üzenetére
Üdv. a klubban.
-
Csocsesz75
őstag
válasz vinczetibor #728 üzenetére
Egy ötvenezres Xiaomi Watch S1 Active meg egy Amazfit T-Rex Pro sem hagy ki de, hogy házon belül maradjak a Watch Active 2 is jó, bár utóbbit is kaptam rajt már, hogy nagy ritkán kihagy csak az az érdekes, hogy azóta mióta megjelent a Samsungnak a WearOS rendszere.
-
Badboys
őstag
válasz vinczetibor #493 üzenetére
Nekem a wtch3 és 4 is kopott sajnos. Pedig nagyon vigyázok az eszközeimre. Pl. az F20 on még mindig megvannak a gyári fóliák még az oldalán is. Szerintem sajnos ez is kopni fog rövid időn belül.
-
$atirka
senior tag
válasz vinczetibor #498 üzenetére
Nem akartalak meggyőzni, ízlés kérdés, kinek mi... Jó a fekete is.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
De ha belegondolsz, az a fekete keret nem látszódik, ha fekete a számlap háttere. A legtöbb esetben az fekete, úgy meg nagyobbnak látszik a kijelző.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
sfefe
addikt
Az a baj az MM-ben a szürkét láttam csak élőben....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest