Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vinczetibor
aktív tag
válasz boogiemano #993 üzenetére
A gyári visszaállításnál ki tudod választani, hogy az esimet is törölje vagy azt meghagyja.
Minden adat elveszik és újra társítani kell a telefonhoz.
Ha csinálsz egy biztonsági mentést, akkor vissza tudod állítani az órát abba az állapotba, ami a reset előtt volt. Nem szeretem ezeket a biztonsági mentés visszaállításokat, mert ugyan nagyon megkönnyítik az eszköz "belakását", de mi a biztosíték, hogy nem teszi vissza azt a problémát is, ami miatt törölni kellett mindent...
A többi kérdésre nem tudok válaszolni, de nem raknék tokot egy ilyen alapállapotban is bazi nagy és vastag cuccra. -
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem nem jelez frissítést.
-
vinczetibor
aktív tag
válasz vinczetibor #937 üzenetére
Megjavult...
-
vinczetibor
aktív tag
Feltelepítettem egy esim-et az órára, de az sms nem működik rajta.
Nem enged az óráról sms-t küldeni és a szolgáltató sms-eit sem kapja meg.
Mi a fene a baja? -
vinczetibor
aktív tag
válasz Csocsesz75 #733 üzenetére
Felpakolva hazagyalogoltam a boltból és 35 percig, ameddig mozgásban voltam, nem volt képes pulzust mérni. Folyamatos pulzusmérésre van állítva. Most erre mit mondjak...
-
vinczetibor
aktív tag
válasz Csocsesz75 #727 üzenetére
Azt én is elfogadhatatlannak tartom, hogy egy több, mint 200.000 forintos órába nem akarnak olyan szenzorokat rakni, amik normálisan működnek. Ezek a szenzorok már a 4-esben sem működtek rendesen és itt sem fognak egy év múlva sem.
Vannak olyan órák, amikben ezt meg tudták oldani, de a Samsung nem veszi a fáradságot rá. Szomorú, hogy még így is ez a legjobb androidos óra. -
vinczetibor
aktív tag
Nem hiszem, hogy sokan figyelembe veszik azt, legalábbis én nem vettem, amikor megrendeltem az órát, hogy az idő 95%-ban az óra kijelzője ki van kapcsolva. Melyik mutat jobban a karon kikapcsolt kijelző mellett, mert a környezetünkben lévők csak olyan állapotban látják.
-
vinczetibor
aktív tag
Igen, de a szürkéhez nem megy annyira jól a fekete számlap.
Nem véletlen, hogy a Samsung világos számlappal reklámozza.
Szürkét akartam venni, de az a vastag fekete keret eltántorított tőle.
Nem akarok senkit meggyőzni, hogy a fekete jobb. Egyszerűen fel akarom hívni a figyelmet arra, hogy szerintem az a fekete belső keret nem az igazi. Ettől még lehet így is jobb kinézetű a szürke. Ízlés kérdése. -
vinczetibor
aktív tag
Nekem is jobban tetszene a szürke, ha a belső perem is szürke lenne, de így, hogy feketére van festve...
A feketére esett a választásom, mert az legalább mindenhol fekete.
Olyan érzésem van, hogy a szürke valódi órának akar látszani, de azzal a fekete belső keretfestéssel nem sikerül neki.
A fekete annak láttatja magát, ami. Egy okosóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...