-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
Üdv!
Annyit hozzátennék, hogy a Samsung évekig nem aktiválta az ECG és vérnyomás szoftverét, pedig a GW2-ben már ott volt a szenzor. Valami 2-3 évig zajlotttak a tesztek (szerintem több tízezer), mire az Amerikai és az Európai gyógyszer felügyelet engedélyezte. Úgy vélem, hogy ez irdatlan dokumentációval és költséggel járt. És a GW4-be már egy vadiúj 3. generációs szenzor sziget került. Szóval én úgy gondolom, ha az óra beméri a fibrillációt (a pótmérés is) akkor ott tényleg van baj. A pitvar fibrilláció (remegés) is elektromos jellel jár és azt viszonylag pontosan lehet mérni.
Én úgy gondolom ez az óra pontosan ezt teszi. A kiértékeléshez sem ördögtől való egy összehasonlító rutint írni. Erre is felprogramozták. Valamint már legalább 3 frissítést kapott a Samsung Health Monitor app. Tehát azt is finomítják tovább....[ Szerkesztve ]
--- Sent from mobile device ---
-
Bobó_20
aktív tag
Hogy legyen hasznos válasz is: véleményem szerint diagnosztizált szívprobléma esetén még irányadónak sem jó az óra ezen funkciója. Mondom ezt amiatt, mert pusztán 3x egymás után mutatott olyan EKG-t nálam, miszerint pitvari fibrillációt érzékelt. Tudomásom szerint nincs ilyenem, leginkább úgy jellemezte a doki az EKG-m hogy tankönyvi.
-
Shader
aktív tag
Sorry, de akkor nem értem.
Egy samu GW topicba beírod, hogy gyak. írjuk le, miért ne vegyél samu GW-t?
Ha arra vagy kíváncsi, hogyan lehet használni kínai teflonnal azt leírtam már jóval előbb. Lehet.
Egy telefon, egy óra. Nem lehet több teflonnal használni egyszerre.
(Ha ez volt a kérdés).--- Sent from mobile device ---
-
-Maci-
addikt
Pontos válasszal nem tudok szolgálni, de leírom amit gondolok.
1.) ELVILEG valahogy össze lehet hozni a nem Samu telefont is az órával. Volt itt róla szó, keress vissza. Van akinek működik. A Smsunk Health és Health Monitor appokat kell fel varázsolni a készülékre.
2.)Az Asszony samujával kellene, hogy simán működjön. A Samsung Health és Health monitorok appot kell telepíteni ott is.
3.)Telefon nélkül is használhatod az órát. Először kalibrálod egy Samu telefonnal (pl az Asszonyéval), utána már tudsz mérést indítani az órával. EKG, Vérnyomás, minden... Persze a méréseket vezetni csak akkor tudod, ha telefonnal párosítva van, de 1-1 "megnézem" alkalomra jó óráról indítva is.
4.)Az óra által mért egészségügyi értékek tájékoztató jellegűek.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Badboys
őstag
Le lett írva ezerszer samu óra + samu telefon különben szívás. Buherálással megoldható, hogy mérjen. vérnyomást EKG t. Egy reset valami okán és kezdheted elölről a mókolást. Nem vagy otthon ebben a témában lehet megsem tudod oldani. Akinek ilyen betegsége van ne hagyatkozzon egy óra mérésére ez max. csak támpont. Nem működik az össze buherálás. Keresztben sohasem fog működni. Egyébként is 28 naponta újra kel kalibrálni az órát.
[ Szerkesztve ]
-
Shader
aktív tag
Én ezt nem igazán értem.
Céges redmi fossal mit is akarsz? Menjen minden össze-vissza? Redmi teflon, samu óra de az asszonyén mivan?
"Neki van egy egy gts2" hö?
Vegyél samsungot.
Magadnak.
Sajátot.
Saját órával.
Az asszony sajátot.
Samut. Vagy iphonet. De legalább legyen saját. Izé.
Hagyjátok már ezt a céges kínai szarságom van de menjen minden f@szán... dolgot.....
--- Sent from mobile device ---
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!