Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Viper26 #41457 üzenetére
Jó is lenne, bár én akkor sem tudtam igazából értelmes és számomra hasznos funkciót vagy alkalmazást a gombhoz kötni, amikor párszor kipróbáltam remapperrel. A kamerát így is indítja a duplán lenyomott bekapcsoló gomb, zseblámpánál meg világítana a zsebemben véletlen benyomás után, az is tuti, egyéb alkalmazást meg nemigen láttam célszerűnek hozzákötni.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
Viper26 #15613 üzenetére
Ott van gsmarena battery teszt része, na azok a tények mert ugyanúgy tesztelnek mindent. Ami meg itt van a topikban az 1 külön dolog, feltesznek minden szart aztán megy a sírás hogy merül. Lásd pl a hulladék samsung browser, valakinek jó, valakinek titanic -> pl nálam is -> ilyen app kuka. Az AOD pl óránként 1%-ot lezabál, szerintem ez az egyik fő drainer.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
Viper26 #15608 üzenetére
hát ezzel mellé lőttél, én mindig megírom ha valami szar. Olvass bele pl nexus5x topikba, közutálat tárgya voltam mert megmertem írni hogy szar az a53..
De te szólogatsz be akinek még S8 sincs, sírokNálam egyedül az AOD van kikapcsolva, meg a wifi keresés, es ennyi, 5 óra SOT-ok vannak pedig poweruser vagyok. Játék az nincs, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
k810
aktív tag
válasz
Viper26 #15548 üzenetére
Hát nem... Az S8 üzemideje hatalmas csalódás a cég egyik csúcsmodelljétől számomra, szerintem vérciki.
Ahogy az is, hogy itt a fórumon kell okoskodnunk, hogy mi a bánatot tiltsunk le (nem azért van és vettük, hogy használjuk minden funkciójával együtt?).
Nem baj, majd jövőre veszek egy használt Note 8-at, addig pedig kárpótolnak valamelyest azok a dolgok, amiért a OnePlusomat erre cseréltem.
A V30-at egyébként csak azért említettem - a cikken kívül - mert ismerősnek volt V10 és V20 is és azért adta el bitang gyorsan mindkettőt (pedig komolyzenész, tehát amit nyújt hangzásban, ő ki is használta, ez volt az egyik fő érv), úgy merültek, mint a Titanic. Nem bírt ki a telefon egy Bp-Pécs utat töltés nélkül (buszon, utasként). Az előttük lévő Note 4-ese még röhögve.
-
válasz
Viper26 #15221 üzenetére
Hát, eléggé fapados. Persze megéri a pénzét, mert mégis csak csúcshardver, de ennyi. Ráadásul az idei modell már nagyon elavult pár szempontból, az egyik a kijelző, amikor minden gyártó 2:1-es arányút és nagy felbontásút szerel a csúcskészülékeibe (néha már a középkategóriába is), az OP leragadt az 5.5 fHD-nál. A kamera meg jelentősen rosszabb a Samsung/LG/Google mobiljainál. Ott van az OS is, ami papíron stock, de gyakorlatilag nagyon messze van tőle a felszín alatt, ezért ők sem tudnak gyorsan kiadni update-eket. Ha meg másik romot teszel rá, pl egy AOSP-ot, elesel a második kamerától, és még az első is általában rosszabb képeket fog készíteni. Szóval megéri a felárat az S8. És ha megnézed a Pixeleket, már a google is rájött, hogy nem elég stock androiddal kiadni egy csúcstelót, kell mellé még egy csomó körítés, és várhatóan még több extrát adnak az idei Pixelekhez. Egyébként a stock android pártiaknak tényleg nagyon jó a OnePlus, bár még mindig meg kell barátkozniuk olyanokkal, hogy a kamera elmarad a csúcstól, nincs vízállóság, és a kijelző is rosszabb, mint a csúcskategóriában elfogadott.
-
janosibaja
őstag
válasz
Viper26 #15221 üzenetére
Egyszerűen azért megy az OP, mert százezerrel olcsóbb. De nem csak az árcédulája mutat kevesebbet, hanem a minősége is: érdemes kézbe venni a két készüléket.
Az előbb posztoló Krisztiánhoz hasonlóan és is Nexusról, majd OP-ról jöttem.
A Nexus nem volt érzetre gyorsabb, nem volt stabilabb, s erre is, meg az OP-ra is úgy hegesztettük rá például azokat a kamera feature-ket, custom ROM-okból kiszedett megoldásokat, amiket a Samsung most gyárilag készen ad. Az a gyanúm, hogy nem ismered a telefonokat, amiket minősítesz.
-
válasz
Viper26 #15214 üzenetére
Nekem elegem van a gyári droidokból. Annyira fapadosak, hogy kénytelen vagy egy csomó extra alkalmazást telepíteni/venni.
És nem is arról van szó, hogy a samsung még egyszer megcsinálja, amit a google (vagy más) egyszer megtett. Ez pont fordítva történik. A samsung tette először a telóiba a splitscreent és az app shortcutotat is, a google csak később implementálta ezeket. Szóval ha a samsung nem tenne extrákat a droidokba, lehet, hogy sokkal rosszabbak lennének a stock droidok is.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
Viper26 #15218 üzenetére
Volt nálam G2,G5,S8 egyiken sem volt google szolgáltatások beakadás, és a topikjukban sem panaszkodtak erre. Valamint volt nexus 4,5,5x,6-om, ott meg hetente, és a topikban is gyakran előjött elég sok embernek. Nem nexus kiváltság hanem stock droidé.
A nexusok is mikrolaggoltak legalább annyit mint a többi, viszont funkcióbeli hiányosságuk meg rengeteg volt... Akkor mit szopatod magad a buta rendszerrel, ha ugyanugy be-be akad az is? Semmi értelme.
Egyébként az mióta számít hány app van a telón ?4 éve kb 100 fix appom van, amire szükségem van, semmi hátrányát nem érzem..
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
Viper26 #15216 üzenetére
bloatware persze
nexuson mivan? heti 2x random fogja magát a google szervíz/app valamelyike és maxon pörgetve a procit wakelockol és meríti a telefont mint a titanic.. Csinálni meg semmit nem tudsz vele, majd ha a google nem mókol a háttérben akkor leállnak szépen
Milyen jó is
Ez a belenyúlás inkább előny mint hátrány, és ezt 4 nexus után mondom. Semmi előnyét nem látom már a stock droidnak.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
Viper26 #15214 üzenetére
kell a halálnak a buta stock droid
volt elég nexusom, a samsung ficsorok után soha többet, köszi
meg manapság mi van? beleraknak 2 új háttérképet, már ugrik is a főverziószám 1et.. vicc. régen amikor bejött a jit, érdekes csak 0.1-et ugrott(2.2re), pedig az aztán igazán nagy fejlődés volt. a 7.0 simán elmenne 6.2-nek, a 8 meg 6.3-nak...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...