Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
válasz Attipapa #7034 üzenetére
Nem követem a topicot már annyira, sorry a késői válaszért, de nekem is voltak/vannak forrósodási problémáim, bár már tokban használom, így csak komolyabb igénybevétel esetén veszem észre az előlapnál, de tok nélkül úgy vettem észre először, hogy egy szimpla spotify ment miközben sétáltam az utcán és égette a combom. Szervízben volt, azt mondták ez ilyen, sorry, semmi hiba nincs benne. Azóta sem hiszem el.
Ha már forrósodás: nem tudom volt-e már szó róla, de gyorstöltésnél másnak is eszméletlen forró a töltő csatlakozója? (ahol a telefonhoz csatlakozik) Az előbb már olyan forró volt, hogy egy zsebkendővel kellett megfognom, hogy ki tudjam húzni, mellé még szaga is volt, bár azt lehet csak beképzelem... Kétlem, hogy az akksinak ez olyan jót tenne.
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz Attipapa #7376 üzenetére
Az, hogy gyenge a terero a hatar menten a hegyekben ahol elsz nehogy mar a telefon hibaja legyen. Nem is ertem miert lepodsz meg ezen. A szabvanyokat tudja ezt boritekolom. A tobbi telefonod ezekszerint szabvany feletti erzekenysegű , bar azokon is 1 es terero van mint irtad.Használj akkor olyan telefont. Vagy 20eur ert van házi jelerosito netrol en tudtam rendelni, nem 1.2 millio ft.
Rosszindulat tavol all tolem.De akkor ez nem a te telefonod azon a tereroszegeny teruleten. Bar van ra megoldas. Ennyi.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
600700
senior tag
válasz Attipapa #7367 üzenetére
Nekem semmi gondom a telefonnal abszolut elegedett vagyok.Meg vasarlas elott csinalhattal volna olyat ha olyan rosszul lefedett reszen laksz hogy kolcsonkersz egy S7 et es megnezed mi ujsag ,mivel minden telefon mas ertekenysegu. Ahol te elsz az a hatarerteken kivul van amit tudnia kell egy telnek. De szerintem ezt te is tudtad. Kerj egy jelerositot pl a szolgaltatodtol.vagy Alin ebay en is van 2g-3g-4 g repeater erosito Par dollar.Mi vadaszhazba raktunk 1 es volt a terero most full. Ennyi. Ne a telefont szidd ha olyan helyen elsz.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
veterán
válasz Attipapa #7187 üzenetére
Igen ezt kihagytam,az S7-et én is így vettem.
Viszont az biztos,hogy a legolcsóbbakat elkerülném biztos ami biztos alapon.
Akkor inkább vegyen biztos helyről származó (Edigital,MM,Auchan,stb) patent állapotú használt S7-et,kb árban ugyanott van mint a legolcsóbb bolti telók,de akkor tuti a garancia. -
veterán
válasz Attipapa #7048 üzenetére
Itt sajnos le kell nyomni a homegombot,akárcsak a szifonnál.
Szerintem jobb is így.
Gondolom azért csak nem olyan megeröltető lenyomni.
Dupla kopp feloldás és zárás csak külső appból érhető el.
Feloldást így sem ajánlom,zabálja az akkut sajnos.
Lezárás viszont nem,az pl a Nova launcherben elérhető,használom is. -
veterán
Rendszeresen használom az Igo-t és a Waze-t is,átlag 1-1,5 órát megy egyhuzamban,de ilyen forrósodást még sose tapasztaltam.Melegnek meleg,de messze nem forró még ebben a forró napsütésben sem,pedig az enyém félig-meddig napsütésben van a kocsiban.
Ha rendszeren produlkálja ezt a túlzott forrósodást,akkor lehet hogy a telefonoddal nem stimmel valami.Ha tényleg durván felforrósodik (ajánlott valami rendszermonitorozó appal egyből ellenőrizni a teló hőmérsékleti értékeit amikor szerinted durván meleg,mert a kézzel érzett hő elég szubjektív),akkor elkéne gondolkodni egy szervizen. -
kengyel
nagyúr
Én is azt a navit használom, de fel még sosem melegedett. Valamivel melegebb az alaphelyzetnél, de ilyen melegben ez érthető. De ennyire felmelegedni, még nem tapasztaltam. Mondjuk mostanában kisebb távokra használom, a jövőhéten lesz alkalmam hosszabb távra is kipróbálni.
Maradjunk annyiban, majd akkor megírom a véleményem.(#7032) w333
Azt hittem, a mostaniakat eladod, és függetlenre nevezel be.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
törölt tag
Befogtam egy s3-mat erre a célra. Holnap lesz egy Pécs - Debrecen, majd megirom. Az utolsó Pécs - Auschwitz túra nem ártott meg neki de melege az volt neki nagyon. Rányomtam a klíma szellőzőt. Kritikussá azért nem vált a dolog, mondjuk sygicet használok.
S7-tel eddig max 1 órákat navigáltam, ez idő alatt nem melegedett túl.
[ Szerkesztve ]
-
baani59
aktív tag
-
-
arn77
aktív tag
-
Grenczii
tag
válasz Attipapa #6525 üzenetére
Ez ugyanaz , de közepe nem fekszik fel és "szivárványos".
Levegős nem fekszik fel teljesen , Nillkin Nature tokba téve is útba van feljön a széle.
Nekem 3 napig volt fenn.Nem érzékelt rendesen a kijelző , főleg a széleken volt botrányos mivel nem is ért hozzá az üveg.Spigen tokokat pedig rá se lehetett tenni (Rugged Armor,Neo Hybrid és Slim Armor) -
UfoZoli
aktív tag
válasz Attipapa #5782 üzenetére
Ja azt sajnos tudom. Pedig egy dual sim-es garanciára regisztrálhatós verzió volna a non-plus-ultra
Van prémium garis termékem is, s termékregisztráció esetében a vásárlás helyét kiválasztó listában a B-tel pl nincs benne. ugyanakkor van egyéb opció is.
Illetve furcsa hogy ha megnézed az oldalt a 24 hónapos gyártói garis készülékek kb 4-5 ezerrel drágábbak mint az 1+1 éves forgalmazói garisok.
Persze egy ilyen sufnituning webshopnak nem kell egy baszott nagy hodályt bérelnie, fellogoznia, alkalmazottakat fizetnie, így nem tartom lehetetlennek, hogy olcsóbban tudják adni mint pl egy Samsung Experience Store-ban....HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Ukrajnai háború
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest