Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Hunt3r22 #20031 üzenetére
Kicsit lassabb, akadozósabb, de inkább olvass vissza. A lényeg, ha bezárod az appokat teljesen, akkor lassabban nyílnak meg, mint korábban. Aksiidő jobb, bug nem nagyon van, más a felület, szokni kell, még most is, másfél hét használat után. Sok mindenben előrelépés, én biztos nem rakom vissza a hatost, haladunk.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Csocsesz75 #20027 üzenetére
Az ikonja most alapértelmezett, belül a fejléc sárga, amúgy fehér.
A számológép tényleg sárga, más témával más színű, én nem használom sokszor, illetve ez nem zavar.
A jegyzet így néz ki:1, 2, 3A képtörlés a galériában amúgy magyarul kérdez vissza nálam, ha több képet jelölök ki és angolul, ha csak egyet.
(#20026) komyka: Kicsiben megjeleníti a poweramp és a spotify is a borítót, de a powerampon beállítható az is, hogy a teljes zárképernyő a borító legyen, amit automatikusan le tud tölteni az app jó minőségben!
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Na most már talán kezdek rátalálni a megfelelő kinézetre, ez a full feketeség nekem nem jön be, túl egyszerű, s2-n jó volt, itt nem tetszik. Most ezt használom (leírom, hátha más is keresgél még).
Téma: Metal_Silver
Ikon: Alapértelmezett
Háttér: zedge-ről letöltött képek, próbáltam most autósat, snapseed-del szerkesztgettem, hogy homogénebb legyen, zárolt háttérnél maradok saját képeknél, itt azokat jelenleg elhagytam.
1, 2, 3(#20023) SÖ: Az üzemidő tényleg javult, akár 10% különbséget is észreveszek a megszokott használatomnál, bár eddig fekete témát használtam a hetesen, most váltottam újra fehérre, a hatoson mindig is fehéret használtam. Ha sikerül végleg megszoknom azt, hogy nem zárom be az app-okat, a sebességgel se lesz gond, sőt, így még gyorsabb (a fogyasztás se romlik általában, pedig a facebooktól kezdve minden szar fut így teljes bedobással, nem csak egy-két folyamattal).
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz baani59 #20020 üzenetére
Az intelligens hálózatválasztás alapból ki van kapcsolva és nem is érdemes bekapcsolni, mert az ember általában azért megy át wifi-re, hogy nagyobb dolgokat letöltsön...
A router beállítás lehet egy megoldás, ki tudja, majd írd meg, hogy tényleg javult-e, én is kipróbálom.
-
Burt1793
veterán
válasz gaborm69 #19978 üzenetére
Azt néztem, hogy nálam akkor vált feleslegesen wifi hálózatot, ha tfh 50% alá megy az adott wifi erőssége. Ilyenkor vált, akkor is, ha a másik még gyengébb. Amikor abban a szobában vagyok, ahol a router is van, akkor nem dob el semmit. Messenger fent van, valszeg semmi köze a dologhoz. Mondjuk én telóval inkább mobilnetezem, csak akkor wifizek, ha valami nagyon nagy dolgot kell letölteni, tehát ez annyira nem zavar, a lassabb app indulások bezárt helyzetből sokkal jobban idegesítenek. A galéria olyan szinten tud meg-megakadni, hogy már-már azt érzem, valami alsó kategóriás telefont használok. Eddig tökéletes volt...
-
-
Burt1793
veterán
válasz Xanax88 #19931 üzenetére
"Rossz szokásom, hogy mindenből azonnal teljes bezárással lépek ki, nem tudom hogy viszonyul a futó programokhoz. Nekem mindent nulláról indít mindig. Frusztrál ha valami futva marad... de utoljára ilyen lassú indításokat Note2 őn láttam.
Persze az a kb 1-2mp nem sok. De eddig elkényeztetett a kicsike és így most azért zavaró."Ugyanezt tapasztalom, azért az 1-2 másodperc az túlzás, fél másodpercnél többet semmire se kell várni akkor sem, ha bezártad és úgy nyitod meg, de ez eddig nem volt, sajnos én is sokszor zárom be az alkalmazásokat... erről kell csak leszokni.
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19926 üzenetére
Szerintem is többet vitt, de a windows10-et is felraktam a 7es helyett... haladni kell a korral, majd csak javítgatják.
szerk.: az is benne van a csalódásban, hogy sokan dicsérték a bétát, miközben komolyan mondom, szerintem lassult a bezárt app-ok megnyitása... pedig most teljesen újraraktam, semmi backup nem volt, az XEH-et úgy raktam fel decemberben, hogy visszatöltöttem a mentést, persze az 6-ról 6ra volt.
Wifit nem tudom miért dobálja nektek, lehet, hogy nem szereti a routert.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19918 üzenetére
Nekem minden működik rendben (autó, hifi stb rögtön kapcsolódott, névjegyeket is leszopták újra stb...), egyedül a ritkább értesítések számítanak visszalépésnek főleg úgy, hogy fekete a mostani témám, ami elég lehangoló, mégse jelentősen jobb az üzemidő. A felületen sok minden nehezebben elérhető, átgondolatlan. Amúgy minden hibátlanul működik, kéne csinálni egy 6-os kinézetű 7-est. A gyorskapcsolókat például nagyon megszerettem itt a 7-esben.
Én biztos nem rakom vissza a 6ost, a felületet kell megszokni, amúgy semmiben se rosszabb (a doze-t kivéve, de ezen valszeg már most is dolgoznak).
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz IamTheDog #19914 üzenetére
Próbáld ki.
Én le-levettem a felbontást, csak hogy megnézzem, akad-e a facebook app HD-n, szinte jobban akad, mint QHD-n, nem sokra vagyok attól, hogy böngészőből nyissam meg azt a szart.
Valahogy nem tudom megszokni ezt a hetest, elveszett belőle sok samsungos dolog (kinézet, mikor hova kell kattintani, nem felhasználóbarát), nem érzem jónak, remélem ezen változtatnak.
-
Burt1793
veterán
válasz _Moriarty_ #19866 üzenetére
Oké, de ő a hangszóróról beszélt, fülhallgatóval egyáltalán nem rosszabb a többi, ma kapható telefonnál.
-
Burt1793
veterán
válasz _Moriarty_ #19861 üzenetére
De, veletek van gond, nem a teló hangszóróján kell zenét hallgatni, ott a jack aljzat.
-
Burt1793
veterán
Én azért minimális lassulást tapasztalok a hatoshoz képest. Ha be vannak zárva az app-ok, szerintem egy-egy tized másodpercekkel lassabban nyílnak meg (tárcsázó, facebook, galéria, beállítások), a többi nagyon gyors maradt. Sajnos van egy olyan rossz szokásom, hogy néha rányomok az összes app bezárására és utána kicsit belassul a kicsike, hatossal ilyen nem volt.
Hálózatvesztést ugyanúgy nem tapasztaltam, bugok sincsenek, böngésző néha megröccen, ez se volt eddig, a galéria sem százas, bár ott nem akadás van, csak a fehér alap téma és a fekete felrakott téma vegyül...
Ja az email app is képes megröccenni, amikor fiókok között váltok, ez se volt eddig.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz PainKiller13 #19841 üzenetére
Egyedül a Samsung Sans ingyenes, az jó is, a 6-oson sztem még az volt.
-
Burt1793
veterán
válasz PainKiller13 #19832 üzenetére
Állítsd át a beállításokban, hogy minden értesítést külön kijelezzen, alapból azon van, hogy csak hármat mutat.
-
Burt1793
veterán
válasz Langsam #19777 üzenetére
Elindítod hangerő le+home+powerrel és odinnal felrakod a gyári androidot.
Amúgy csak azért nem látja a gép, mert fel kell oldani, ha van ujjlenyomat beállítva, próbáld meg gépre dugás előtt feloldani, utána látja a fájlkezelő és le tudsz menteni dolgokat, plusz a smart switch-csel tudod formázni. -
Burt1793
veterán
válasz picur10 #19774 üzenetére
Alig használt függetlenek vannak a Hardveraprón, ha nem cégre veszed ÁFA nélkül, akkor megéri innen nézni, vannak fóliás, 0 percesek stb...
(#19775) ΞlittlecarΞ : Én nem bánom, hogy nem lesz "mindenkinek" S7-ese már a második évben, elég akkor nekem az az embertömeg, amikor én már flashelgetem az xda-ról a szutykokat. -
Burt1793
veterán
válasz stemplar07 #19764 üzenetére
Tegnap írtam pár szót a 7esről. Bugok nincsenek egyelőre. Kicsit felhasználóbarátságtalanabb lett pár dolog, most eggyel több letöltött widgetet használok emiatt. Megszokható. Aksiban kicsit jobb, főleg készenlétben.
-
Burt1793
veterán
válasz sevadevil7 #19754 üzenetére
Vw-n megy. Hondán nekem nem sikerült kapcsolódni...
Más: Felemelő érzés, hogy nem lehet észrevenni, ahogy az appok frissülnek a háttérben, nem akad a teló.
-
Burt1793
veterán
válasz leslien #19698 üzenetére
Ez a jobban használható több ablak funkció még akár igaz is lehet, hiszen több minden tudja, mint eddig, sőt, két böngészőt is ki lehet rakni egymás alá, viszont amikor belépek a funkcióba és kiválasztásnál görgetek a második megjelenített tartalomért, akkor nem kis akadások tapasztalhatóak...
Pedig ritka az akadás, play-ben, néha a spotify-ban, facebook-ban van jelen, a gyári rendszer eddig sehol sem akadt, remélem javítják és nem s8 feature lesz a dolog. -
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19691 üzenetére
Rendben. Az energiatakarékostól elég darabos lesz a rendszer, legalább is 6oson az volt. Én nem használom, akkor bőven elég lenne egy A5 is.
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19689 üzenetére
A kijelző ugyanannyit fogyaszt, az soc fogyasztása csökken valamennyit, de az appok ugyabúgy merítik, tehát nem sok javulásra számítanék én. Maximum játékoknál hozhat jelentősebb üzemidőjavulást.
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19687 üzenetére
Undorítóan pixeles úgy, engem a fullHD is zavart, persze biztosan megszokható.
-
Burt1793
veterán
válasz nokiauser #19684 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az összefüggés, mióta fent van a nougat, csak QI-val töltöttem, az IGO köszöni szépen, jól van. Ez az egyetlen app, amit nem vettem meg, nagyon ritkán használom (évi egyszer-kétszer), waze-zom, de biztonság kedvéért fent van.
(#19685) monroe8609: Több helyen is, egyszer a tárcsázóban, egyszer a speciális funkciók között, de a kereső is kidobja, most már szinte mindenhol lehet keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Csocsesz75 #19677 üzenetére
Nincs mit, nekem a material flat téma kellene, nem tudom, hogy érdemes-e írni a fejlesztőnek, hogy kéne.
-
Burt1793
veterán
válasz Csocsesz75 #19661 üzenetére
Nem adja ki a kereső, rá tudod mókolni, ha hatoson ott van a téma a letöltöttek között és a 7-esbe is belépsz ugyanazzal a fiókkal. Viszont valszeg azért nem dobja ki a kereső, mert nincs optimalizálva, így egyes szövegek nem olvashatóak.
-
Burt1793
veterán
válasz Logicman86 #19653 üzenetére
Ezt nem tudom, nem használtam, de most keresgéltem a wifi és gps beállítások között, nem láttam ilyesmit.
Samsungos kunszt volt? Smart Lock nem tud ilyet? Én itthon bekapcsolom a wifit, amúgy meg néha ki se kapcsolom. A helymeghatározás viszont ki van kapcsolva, ha nem használom, az le tudja szívni az aksit, mert sok minden használhatja, követhet.Így néz ki ez a mostani téma:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10(#19654) samu74: Én már rájöttem, hogy mindegy a csc, legközelebb a BTU-t rakom fel, ha meg letelik a második év, akkor megyek az XDA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz kengyel #19631 üzenetére
Megszokás kérdése, én először nem komáztam, most már nincs vele gond, bár azt nem szeretem, hogy ide-oda pakolgatják a gombokat, amikor megszokom, tök gyorsan tudom használni, ezek meg mindig változtatnak. Remélem nem romlott a képek minősége és csak én voltam béna a hétvégén.
(#19630) ΞlittlecarΞ: Én nem raktam vissza az alapértelmezettet, csak a samsungosat, azért nem megyek át rögtön nexusba...
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz soko70 #19626 üzenetére
Nem mindenki, de napokon belül meg lesz valszeg mindenkinek.
De addig mi is némán elrakjuk a fiókba a telefont.
Komolyra fordítva: ha mindig a legfrissebb elérhető gyári szoft-ot akarod használni, ODIN-nal rakd fel belakás előtt a BTU androidot, gari nem ugrik, pár perc. -
Burt1793
veterán
válasz kengyel #19621 üzenetére
Ez a simple aod black téma, a pixel ikonokkal.
A háttérkép pedig ez, eddig mind színes volt, most változtattam. Sajnos csak FHD-s, a zedge nem tudja, hogy QHD a kijelző?! Sz.r.Először rakd fel a témát, majd menj az ikonokhoz, keresd ki, töltsd le a pixel nevűt és alkalmazd.
Ezt már múltkor írtam, így visszakerestem, hogy korrekt legyen a válasz, ijesztő, hogy mennyi hozzászólást írtam ebbe a topikba.
(#19623) soko70: Valahol azt olvastam, hogy ugyanaz a kamera lesz benne, elég gáz lenne, remélem nem így lesz. Az SoC se fejlődött túl sokat, de persze jobb lesz 15-20%-kal.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz soko70 #19619 üzenetére
Méretben ekkora lesz, csak nyúlánkabb kijelzővel és jóval kisebb alsó-felső kávákkal (így nehezebb lesz a felső tálcát elérni, mert messzebb lesz a telefon aljától).
Szerintem 180 ezer forint nem rossz ár, az s8 260 ezer lesz és valszeg nem fog sokkal többet tudni, persze egy évvel tovább fogja húzni, mint ez... Attól függ, mik az igényeid, én már megvárnám az újat, de csak azért, mert sokáig megtartom a telókat, legyen egy év az elején, amikor az enyém a legjobb.
De mindent normális embernek azt mondanám, hogy nyugodtan vegyen s7et, nagyon jó lett. -
Burt1793
veterán
válasz kengyel #19614 üzenetére
Nem, pdpro-val letiltottam, aztán gondoltam, hogy először kipróbálom pdpro nélkül, így töröltem. A members nem is tiltható, de nem zavar.
Igen, a beállítások nagyon megváltozott, én végignyálaztam, mindent átvettem, de így se ismerem 100%-osan, a keresőt használom általában, bár már be se lépek. Az aksistatnak kiraktam egy widgetet (play-es widget alkalmazás, 200 forint volt.)
Egy wifi kapcsolót raktam fölé, mert olyan kicsi lett a kapcsolója, hogy nem érem el egy kézzel (jobbal).(#19616) ΞlittlecarΞ: Értem, akkor ez más, nekem rögtön csatlakozott a nappali wifi-jére, aztán a 7es droid gyorsállító feature-ével visszaléptem a hátsó wifi-re.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz kengyel #19612 üzenetére
Külön menüpont van rá a beállításokban, úgy a lista 2/3 részénél.
Itthon (egyszintes a ház, így nagyok a távolságok) három router van, hogy mindenhol legyen wifi, egyszer már eljátszotta azt, hogy az erős wifiről lement a gyengére, gondoltam, hogy csak a router szarakszik, de akkor telóhiba is lehet... Remélem nem az, azóta nem csinálta, pedig egész nap rajta van ma pl.
-
Burt1793
veterán
válasz matehajagos #19593 üzenetére
Ha gyenge a 4G lefedettség és küzdenie kell a tartásáért, akkor normális, amúgy én nem tapasztalok melegedést, de még langyosodást sem. Milyen csetprogramot használsz? Én pl a messengerről beszélek.
(#19592) Streampunk: Szívesen.
-
Burt1793
veterán
válasz Streampunk #19585 üzenetére
Helló!
Képet nem csináltam róla, meg meg nem használtam, igaz wifin van reggel 5 óta, most 92%-on van fél óra SoT-vel.
Sok minden megy, a spotify pl eléggé meg szokta fektetni az üzemidőt, de így is 6 óra felett tud egy töltéssel folyamatos nettel (kb. 70% mobilnet - 30% wifi), nagy fényerő, automatán.
Tegnap pl 3 óra sot-vel, mindennel, 4 óra spotify-jal volt este 7-kor 53%on, de persze éjfélig tartott a nap, addigra még lemerül 25%-ra, 5 óra sot lett a vége, ennyit nem szoktam használni.
Kicsit jobb a 6-osnál, inkább készenlétben látok javulást, hozzáteszem, most a simple aod black témát használom, hatoson fehér témám volt és a háttér is sötétebb most.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Logicman86 #19579 üzenetére
Tényleg nincs benne ilyen, én nem hiányolom, kb. kétszer használtam eddig ezt a módot, akkor be tudtam kapcsolni kézzel, ha naponta töltöm a telót, akkor nem merül le estére az én használatommal.
-
Burt1793
veterán
válasz kengyel #19575 üzenetére
Most már biztosan mondhatom, hogy elég jó, meg kell szokni a felületet, vagy más launcherrel kell használni, de sok hasznos feature van. SMS-re pl tudsz az értesítési sávban válaszolni, üzemidő is jó, a rendszer is pörgős, az automata fényerőállító nagy gyors és szép folyamatos lett (nem darabos, mint a 6oson), a kamera is jól használható, fel-le söpörve vált az előlapi és a hátlapi között, oldalra lapozva léphetsz az üzemmódokba és a skinekbe.
A lehúzható gyorskapcsolók is fejlődtek, az ikonra nyomva kapcsolható, hosszan nyomva a beállításokba visz, mint a 6osnál, de ha az elnevezésére nyomsz (az ikon alatt), akkor elérsz egy gyorsbeállítások menüt úgy, hogy ott maradsz azon a felületen. Így például tudsz wifit váltani anélkül, hogy be kéne lépned a beállításokba, vagy bluetooth eszközt váltani, stb...
A galéria kicsit fura, ha a menügombokat előhozod (törlés, szerkesztés ...), akkor fehérre vált a kép melletti tér, ha eltünteted ezeket, akkor marad a fekete, ami jól néz ki, bár ez lehet, hogy csak a téma miatt ilyen.
Az ujjlenyomatos belépés tényleg gyorsult. Sajnos a Galaxy Labs kimaradt, így visszaszoktam az app drawerre.
Az email app is menő lett, nem mondom, hogy jobb, eddig is jó volt, de más a kinézet, ahogy a névjegyzék és az üzenetek is megváltozott. A tárcsázó mondjuk kicsit nehezebben elérhető, meg kell nyomni a telefon gombot, majd a tárcsázó ikont. A vissza gomb kilép a tárcsázóból a naplóba. Ha a home-mal lépsz ki a tárcsázóból, akkor a telefon ikonra kattintva rögtön a tárcsázóba lépsz, szóval így kiküszöbölhető a dolog.
A kékfényszűrő nagyon menő, este 9től aktiváltam.
Az animációk változtak rendszerszinten, kicsit gyorsabbak is, én eddig is 0,5x-ös sebességgel használtam (a la fejlesztői mód).
A gyári böngésző külseje is megváltozott, kicsit fehérebb lett, de az éjszakai mód végre tényleg teljesen fekete (a vezérlő gombok is), pár plusz funkció került bele. Samsung Pass is többet tud, ügyesen kezeli az ujjlenyomatos bejelentkezéseket.A képek is jók, tegnap lőttem egyet egy hóvirágról, amit ugye nehéz lekapni, mert full fehér, nincsenek kontúrok, nehéz fókuszálni, plusz elég hülye pózba tudtam elkészíteni a képet: [link]
Mutatok még pár képet, ezek a 7essel készültek a hétvégén:
Lehet, hogy kicsit rosszabbak, nem figyeltem most se a képekre, az esti eléggé mosott, de pontszerű fények vannak a sötét téren... automatán fotóztam mindet.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Streampunk #19517 üzenetére
Nálam jó az üzemidő, pdpro nélkül is jobb, mint a 6oson.
-
Burt1793
veterán
válasz Wiz Khalifa #19428 üzenetére
Nálam is ennyi, nem használja olyan jól, simán megtölthetné azokkal, amiket használok.
-
Burt1793
veterán
válasz Wiz Khalifa #19422 üzenetére
Jól néz ki. Én az enyémen az ikonok méretét csökkenteném, a fehér ikonrészek se tetszenek, de ez már nem bántja a szemem.
nokiauser: komoly, nekem mondjuk ma is jó volt a 7essel.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Szóval most ilyen. Úgyis fut minden, a samsung pushtól kezdve a 15 google folyamatig, még egy widget nem oszt, nem szoroz. Pdpro-t nem raktam fel egyelőre.
Ez a simple aod black téma, a pixel ikonokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Belerakják a hatos androidba a galaxy labs-t, amiben ott van az iphone mód. Megszokja a user, örül, erre a hetesből kiveszik. Valahogy összeszedetlennek tűnik ez az update. A végén launchert kell használnom, mint anno az s2-nél...
Megnéztem, nekem XEO-t ír CSC-nek, de mint mondtam, az XEH-et raktam fel odin-nal decemberben, arra frissült.
(#19416) ΞlittlecarΞ: Régen használtam is, nem kell sok és felrakom, mert kiakaszt a kinézet. Amúgy van valós esély arra, hogy a fent linkelt ikonpakkot kiadják a 7-esre rendesen? Rágoogle-zom most, hátha más is gondolt már rá. Csak nem nagyon tudom a nevét annak az ikonpakknak, de a téma nevével lehet próbálkozni.
Ahh, él a kezem alatt ez a daskeyboard, mostantól jó hosszan írok le mindent.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Dave1984 #19397 üzenetére
Telenoros vagy és most is tapasztalod a hibát? Merre laksz, mozogsz?
Én Budapesten, Budakeszin általában, de amikor mászkálok az országban, akkor is jó egy ideje, kb. augusztusig volt szarabb. Én is telenoros vagyok, nincs gondom, decemberben volt egyszer és azelőtt meg szeptemberben egyszer, ez így már elhanyagolható.
Itthon ilyen a térerőm, vagy még egy kicsit rosszabb (tehát 110ig is le tud menni...).Komolyan, ez a nougat próbál egységes lenni, de mindenhol kilóg a lóláb. Az itthon lévő A5 2016-on az a téma van, amit én is használtam az s7esen, hibátlan. Ez az email ikon is milyen csúnya már?!
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #33253120 #19385 üzenetére
Nincs esetleg olyan lejátszó, ami lejátssza szopás nélkül? Nem nekem lesz, persze most én is kipróbáltam, én raktam a külső hdd-re a filmeket, otg kábelre dugva néztem az s7-esen, nem volt hang.
Az mx player codec-ekhez az van írva a play áruházban, hogy csak akkor töltse le az ember, ha az app kéri, de oké, rápróbálok először az ottani neon-ra, ha azzal se jó, akkor google.
A hardveres, szoftveres dekódolásról tudsz valamit? Én csak random kapcsolgattam, nem segített. -
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19347 üzenetére
Így már világos, köszi, felraktam, tényleg jó, olyan, mint alapból a hatos, a mostaninál jobb, de nekem kellenek majd azok a material ikonok, remélem igyekeznek velük!
Ha valaki találkozik ilyen ikonnal, vagy olyan témával, ami kompatibilis rendesen 7es droiddal, szóljon, pls!Üzemidő: Elég jó, lehet, hogy spotify alatt alacsonyabb az órajel, mert kevésbé merül sztem. Azt biztos, hogy nem lesz gond.
(#19383) Ákkk: Én az XEH-et raktam fel decemberben, mert a telenor bszott kiadni bármit, arra jött tegnapelőtt a frissítés. Oké, a csc lengyel lett, de ez XEH.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
AC3-as hangot hogyan lehet lejátszásra bírni az mx playerben (vagy a gyáriban)? A gyári letöltetett velem egy codec pack-ot, de azzal se megy neki.
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19347 üzenetére
Köszi az infót, mindegy, én nagyon ritkán használom az AOD-t, mivel amikor nem használom a telefont, úgyis a zsebemben van, az időhöz elég az órámra nézni, ha értesítés van és van rá időm, elő kapom a telót.
Reggelt óta wifin van, 95%-on, mert fél órát neteztem, miközben ment bluetooth-on a spotify (6ossal is merült ennyitől 5%-ot), szóval reggel 8 és 11:24 között egy százalékot se merült wifin, pedig itthon csak közepes a hálózati térerő és tegnap raktam fel a 7est.(#19351) hroberto: Ajánlott, de elvileg nem szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19335 üzenetére
Tudja ugyanazt, csak egyelőre kényelmetlen, mert minden máshova került feleslegesen. Nekem ezek a színek nem tetszenek, nagyon google stock droidra próbál hajazni, ami annyira nem szép sztem. Hozzáteszem, minden gyártó ilyet ad ki kb. évek óta, csak a Samsung alakított többet a kinézeten.
Remélem a régi témákat hamarosan frissítik és jók lesznek a 7esen is. -
Burt1793
veterán
A legtöbb a felületen. Nem lehet megnyitni olyan gyorsan dolgokat, az értesítések felett most már hat kapcsoló van, de azok nem görgethetőek és kisebbek, így nehezebben elérhetőek.
A beállítások menü elég szar lett, a témák nagy része nem jó, mert az egyes feliratok nem lesznek olvashatóak, így marad a gyári kinézet, más betűtípussal, de ez nekem túl színes. Nem szeretnék launcherezni, mert amúgy jó ez a TW.
Amúgy tetszik, a többiről majd most lesz teszt.Nekem az AOD nem változott, nem ír ki több dolgot és nem is ébreszt dupla kopp-ra, pedig elvileg a legfrissebb van fent.
Egyes esetekben minimálisan lassabbnak tűnik az előző hatosnál, de persze nincs vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Azzal, hogy ilyen kicsik lettek az alap kapcsolók a tálcán, elérték, hogy a bal kettőt a hatból ne érjem el jobb kézzel kényelmesen...
-
Burt1793
veterán
Hogy valami nagy pluszt mondjak a nougathoz: az automata fényerőállítás nagyon jó lett, szép átmenettel állítja folyamatosan. Gyönyörű.
Az elemlámpa pedig 5 fokozatban állítható. 😃
Az is jó, ahogy az értesítést még egyszer bárhol lehúzva jönnek a kapcsolók, amiknél a szövegre nyomva vannak instant állítási lehetőségek.
A gyári böngészőbe került lap tetejére gomb.Ezek az ikonok borzalmasak. 6os téma ikonjait nem tudom valahogy megszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
Kicsit sok lesz a hsz, bocs...
Nekem most a belakás közben használva lassabbnak tűnt kicsivel, bár nem vészes.
Vannak butítások rendesen, de megszokható.A FHD felbontás nekem bántóan csúnya, maradok QHD-n.
-
Burt1793
veterán
Az AOD nem változott nálam...
A 6os android témáját se dobja fel a kereső, pedig wipe előtt még az volt rajta, igaz, az értesítési sáv a galériában olvashatatlan volt, de azokat az ikonokat akarom. 😃
-
Burt1793
veterán
Jónak tűnik a dolog, aksi is jól bírta, most 50%kal raktam töltőre, hogy ne legyen gond. A frissítés után reggel 75ön volt, azóta meg állítgatom a dolgokat. Kicsit szokni kell, a rendszert is, de jó.
-
Burt1793
veterán
válasz kengyel #19250 üzenetére
85%-nál tart még... szerk.: kész. Olyan jó meleg a teló (nem csak egy helyen, szépen, teljes felületen, jól ki van találva), ritka ez, lehet ölelgetni, bebootolt. Jó fehér minden, nem mondom. De a material témámat és mindent meghagyott. Na jól le wipe data-zom.
Nem túl szép ez a gyári google font, francnak kell ennyire hasonlítania a stock droidhoz.Menők az animációk, jó gyors, így wipe nélkül is.
Ezután jönnek a wipe-olások és visszamásolom a dolgokat a gépről, aztán mennem kell, napközben wifiről belakom majd, viszek töltőt (ritka az ilyen ).
Merült 5%-ot a gépre kötve a frissítés alatt.
Nem lehet olyan rossz, vagyis nagyon rossznak kellene lennie, hogy visszarakjam. Ez már a második kiadása, az elsőt meg se kapta az XEH.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
XEH-re is kijött, ha már úgyis wipe-olni kell, nem tudom, hogy felrakjam-e a BTU-t, ez most a G930FXXU1DQB3/G930FOXX1DQA1/G930FXXU1DQB1 verzió, 1257,07 MB. A legfrissebb BTU is ezen van, február 6-án jött ki arra.
Egyelőre maradok a 6-oson, kaptam egy egyes badge jelet a beállítások ikon fölé, csodás.
szerk.: ráengedem, nem érdekel. Maradok XEH-en...
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz petrson #19190 üzenetére
Mindegyik telefon az előzőre épül ennyi erővel. Oké, kinézetben hasonlít a hatosra, de az ötös se volt rossz, strapabíróbb külseje volt például. 😃 Mivel mindenki szidta a műanyagot, most van csúszós üveg (rajta fólia), kiszedhetetlen aksival.
Majd pár hónap múlva lesz egy újabb hullám, ha olcsóbb, de még értelmesen választható lesz az s7. Utána már csak használtan fogják venni és jön a flashelés. -
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19170 üzenetére
Csodálkoznék, ha jó lenne a snapi 835-ös telójuk...
Persze az android sokat javít a lehetőségeiken.Remélem, hogy a 3310 utód jó lesz, akkor nem keveset fog vásárolni a kis családunk belőle.
Értem én, hogy te szereted a telefonokat, nincs is ezzel baj, így, hogy ennyi samsung S-ed volt, érthető, hogy meguntad, nekem az S2 után ez a következő S telefonom, nem unom, szeretem, nem kell vele foglalkozni, teszi a dolgát. Ha visszagondolok, az S2 volt meg a leghosszabb ideig (3 év), nem volt még egy telefon, amit eddig jó szívvel használtam volna. Valszeg az S7 is tudni fogja ezt, hiszem majdnem egy év eltelt már vele. Azt nem tudom, hogy mikor fogom rárakni a narancssárga DBrand-ot.
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19162 üzenetére
Ez mindig is így volt, kamerában egy s7hez hasonló, 16MP-lel nem lenne rossz, bár akkor még nagyobbnak kéne lennie a kamerának, hogy egy pixelre ennyi fény jusson, mivel ezért ilyen jó most többek között az s7 hátlapija. Én jó képeket tudok vele csinálni, sokat tud a gyári szoftver is, gyorsan indul, jól fókuszál, nagyon szeretem. Most lefotóztam a5 2016tal az s7et vízben, azt hittem jobb képeket csinál az az A5...
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #19159 üzenetére
Megtörik a 8 éves Samsung hagyomány.
A vissza gomb vajon bal oldalon lesz alapból? 😃 Persze az úgyis cserélhető a kijelzőn.Ha az ujjlenyomatolvasó olyan magasan és rossz oldalon lesz, akkor remélhetőleg lesz benne írisz szkenner. Én speciel a home gomb vonaláig érek fel a mutatóujjamal normál használat közben. Így kényelmes.
Migabi: szerintem az én home gombom nem karcos.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz zsolez76 #19121 üzenetére
Vedd lejjebb az ébresztés hangját és kapcsold be a hangosodót.
(#19124) -Valinas-: Az alap óra alkalmazás is tud korlátlan szundit. Ha gombbal nyomod le, akkor szundizik, ha elhúzod a kijelzőt, akkor kikapcsol. Én se szeretek felkelni, sokat harcolok a telefonnal reggelente, amíg felkelek. Még jó, hogy nem kábellel töltöm, első ébresztésnél felkapom, félálomban...
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz _Moriarty_ #18972 üzenetére
Részvétem, nekem nincs gondom vele telenorosként.
(#18971) ΞlittlecarΞ: Nem tudom, Magyarországot és a környező országokat is bejártam vele az elmúlt 9 hónapban, decemberben volt az utolsó eldobás, azelőtt pedig szeptemberben, az is a horvát bosnyák határon.
Magyarországon Hevestől, Tolnáig, Baranyáig jártam, útközben, erdőben, túrázva, hegyek között, ahol volt térerő (van ugyanúgy, mint a többi telefonnak), ott nem volt gondom a hívással. -
Burt1793
veterán
válasz _Moriarty_ #18967 üzenetére
Válts telenorra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.