Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz Dare2Live #31589 üzenetére
Beállítások →Fejlesztői beállítások →OEM-feloldás.
Amennyiben nem látod a Beállításokban a Fejlesztői beállítások -at, akkor annak aktíválása:
Beállítások →Az eszköz névjegye →Szoftveradatok -nál a Build számot nyomkodd egymásután többször (~7x), míg megjelenik egy "üzenet" . Utána ott lesz a Beállítások listában, alul. -
gerner1
nagyúr
válasz samu74 #31575 üzenetére
Lehet, de sosem tudható pontosan, hogy az FRP-lock -ot aktíváló biztonsági lehetőségek közül melyek aktívak valakinél, és melyek nem. Amennyiben az a célom, hogy a felmenőimet ne emlegessék negatívan, és ne kelljen egy hosszas "kérdezz-felelek" párbeszédet se lefolytatni, listát írni hogy mi(k) aktív(ak) amelyek egyenként, vagy egymással kombinálva (már) kellemtelnséget eredményeznek, és a lehető legegyszerűbb megoldást szeretném javasolni az elkerülésre/megelőzésre, és törekszem a korrekt válaszra... - akkor az ember tesz egy javaslatot. Egyszerűbb ezt aktívra állítani, és ezzel -egymozdulattal- ignorálni minden ilyen beállítást, mint egy esetlegesen bekövetkező FRP-lock -ot megszüntetni.
Most, ha valaki benéz ide, és a posztod alapján nagy-schwung -gal csinál egy FR -t, és a készüléke FRP-lock -al "jutalmazza", akkor Te miként kezelnéd a szitációt?
-
Bali27
addikt
válasz Dare2Live #31590 üzenetére
Mult héten haverom a kocsimról olyan képet csinált éjszaka hogy csak pislogtam.. S8-al..
S7-nél ez sokkal szemcsésebb és a színei is másabbak...
Igaz én (ezt leszámítva) a youtubeon lévő összehasonlításokat néztem ahol tényleg, főleg filmben és a színprofilban élethűbb az S8 képe..
A google kamerának a képéről hallottam már hogy jobb.... de ha a youtubeos tesztek igazak akkor az általam belinkelt dologgal is szép dolgokat lehet elérni.(inkább ez kérdés volt).
Igaz még sose raktam fel mod-ot.. Nem tudom hogy le kell -e törölni a másik kamerát stb... -
raziel01
veterán
Igen de nem volt egyszerű előhozni, mert folyamatosan újraindult a teló. Gyakorlatilag nincs gombkombináció a kikapcsolásra csak az újraindításra.
Tudok gratulálni a fejlesztőknek, hogy root nélkül egy rohadt téma tönkrevágja a telót és XDA-n olvasgatva az egyetlen megoldás a factory reset. Vagy adb de mivel az nem volt engedélyezve így factory reset segít csak.
Most bebootolt. Hát kapják be. Főleg úgy hogy megvettem 600 Ft-ért a Samsunghoz való addont.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz raziel01 #31594 üzenetére
Factory Reset
power + home gomb + hangerő fel
vagy kikapcsolni ha hosszan benyomva tartód a power gombot és a hangerő le gombot együttesen
a
power + hangerő le + home gomb az a újra szoftverezésnél kell,ha felteszel másik hivatalos verziót az ODIN progival.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Nagy gáz van. Felraktam a substratumot. Teljesen tönkrevágta a telót.Fekete képernyő, újraindításnál rendszer ui leállt az fogad. Semmi kép nincs a telón. Jó mondom csinálok egy factory resetet. Hát be sem tudok lépni a menübe, mert nem tudom kikapcsolni a telót. Újraindul a hangerő le+kikapcs gomb hosszan nyomására. Hogy lehet kikapcsolni teljesen, hogy tudjak csinálni egy factory resetet? Full gyári rootolatlan a teló.
-
raziel01
veterán
Találkozott valaki már olyannal, hogy csinálni akartam gyorsan képet az utcán este. Fényképeztem, picit elmosódott lett amit a teló észre is vett. Megkérdezte, hogy oké vagy újra.
Rányomtam, hogy oké és összeomlott az app. A probléma, hogy így a képet sem mentette el.
Itthon próbáltam reprodukálni a hibát és tényleg azt csinálja, hogy elmosódott képnél okézás után összeomlik. :\
Ez gáz. -
Tin
veterán
válasz Csocsesz75 #31576 üzenetére
köszönöm!
(#31577) -Valinas-: neked is!
1) időközben rájöttem, hogy témával is megoldható, annyira nem érdekes, úgysem a menüben töltöm a sok időt.
2) hátha valakit érdekel, a 8.1-ben elvileg már gyárilag benne lesz, addig a BatON nevű szörnyűség képes adatot visszaadni, ez viszont párosításkor +2x csatlakozik majd eldobja, hogy lekérje az adatokat, utána működik rendesen
3) sejtettem, hogy nem fog menni. mindegy, oldalsó gomb tartóban megnyomható úgy, hogy ne nyomjam ki belőle a telefont
4) már nem először írjátok, teszek majd egy próbát vele valamikor, vagy marad a gomb
5) gondoltam, ezt a mate-en sem bírtam megcsinálni, bár láttam, hogy ebben van gyárilag hangrögzítés, csak root-al kell valami xml-t editálni, hogy előhozza.
-
Dare2Live
félisten
válasz Bali27 #31587 üzenetére
hát én anno amikor S8 megjött nézegettem 100%on a képeket de oly sok difit nem láttam.
Még S4/S5höz hasonlítottam S7et na ott nagy ugrás van. S9et várom hátha lesz ott egy hasonló ugrás. Báááár erősen az a gyanum, hogy az ugrás a 2kamera, 2 fokusztáv(2zoom) lesz. Ami tényleg jó, hasznos de nagylátóban ott se lesz komoly előrelépés.
Ha a téma érdekel ami esetleg még érdekes lehet az a google féle HDR mod ami ha jól tudom portolva van S7re. Annak lehet értelme...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
S7 tulaj lettem én is, igaz használtan vettem Azaz gari nuku...
2 kérdésem lenne...Sok teszt van fent youtubeon hogy az S8 menniyvel jobb minőségű képeket, videókat csinál.. Főleg a színprofilja jobb ami ugye szoftveres...
Találtam youtubeon egy videót ahol az S8 kamera ROM-ját rakják S7 re... Szerintetek megéri? Youtube Link , Androidfilehost linkMásik kérdés hogy Nougat van fent, és meg vagyok elégedve az alap cuccokkal. Viszont látom hogy léteznek különböző launcherek...
Ebből valamelyiket érdemes feltenni? Úgy értem hogy persze más a külső, de fő szempont hogy gyors legyen a teló és szép[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Gondoltam rábökök szoftverfrissítés keresésére, erre fel is dobta a novemberi biztonságit.
TMHiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
milcsi79
csendes tag
Gyerekek! Április óta nyúzom az S7-et. Független, nem piszkált gépezetről van szó. Egy egyszerű kérdésem van: Ráengedhetem a Nougatot? Vagy maradjak a 6.0.1-nél? Egy-két téma, minimális játék, és főleg a gyári appok vannak a telefonon. Párom készülékén (szintén S7) gyárilag a 7.0 van fent, és meg van vele elégedve. Szóval menjen, ne menjen a mutatvány? Köszi előre is a választ...
-
őstag
válasz Tomtailor85 #31579 üzenetére
Nem hiszem, de szerintem tavasz környékére érdemes várni.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Tomtailor85
senior tag
Tudja valaki, hogy az Oreo mikor jelenik meg S7-re?
-
Gabis
őstag
Na megvettem a Spigen Neo Hybrid Gunmetal tokot és gyári fóliát hozzá. A Samsung experience store-ban ha Mastercard-al fizetsz 20% kedvezményt adnak dec. 15-ig. Így egész baráti volt a fólia ára.
-
-Valinas-
senior tag
3. Nem, ilyen nincs, maximum olyan app, ami nem zárja le a kijelzőt, csak teljesen elfeketíti, de akkor ugye nem ujjlenyomattal oldod fel.
4. Ilyen viszont van, és én a nova launchert ajánlom erre, mert ebben beállítható, hogy bárhová kétszer kattintva 5 mp-re sötétítse el a kijelzőt, utána pedig zárjon le. Ez azért jó, mert így tudod utána ujjlenyomattal feloldani, egyébként csak jelkóddal lehet.
-
Tin
veterán
nagyjából sikerült végre ráköltöznöm a telóra, de lenne pár kérdésem. stock telekomos firmware-re, tehát root nélkül.
1. hogyan tudok valami sötét témát beállítani, ahol a felülről lehúzható menü, az értesítések, és a beállítások menü is sötét hátterű? olyat ami ingyenes
2. hogy lehet beállítani, hogy a csatlakoztatott bluetooth eszköz akku kapacitását jelezze?
3. a proximity sensor legyezgetése helyett van ilyen double tap to wake up funkció valahol?
4. létezik gyári vagy működő ingyenes widget, amire rákoppintok, és lezárja a telefont, mintha gombbal csináltam volna? tehát működik utána az ujjlenyomatos feloldás is. ezek a funkciók baromi jók lennének autós használatkor.
5. mintha olvastam volna, hogy van gyári hívásrögzítő alkalmazás. azt hogy lehet előcsalogatni?
köszi!
-
Tin
veterán
behalok. befrissítettem a telót, mondom resetelem a 3 gombossal, megtörtént, erre sír, hogy illetéktelen kísérlet történt.
hogy a francba lehet ezt nullára resetelni úgy, hogy mintha kivenném a dobozból?
-
stefi68
addikt
Nincs valakinek egy szétrongyolódott okostokja? Csak a "mágnes" korong kellene belőle...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Tin
veterán
jött egy frissítés a Telekomos S7-re. 48.89MB
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
válasz gerner1 #31402 üzenetére
Szia, koszi a valaszt. Abban a tudatban eltem eddig, hogy mar az elso evben regisztraltam, azonban kivancsisagbol megprobaltam ujra regisztralni, hogy megbizonyosodjak rola es engedte, tehat elfelejtettem, mikozben az 1 ev nem reg, 2017.11.02-an lejart. Ennek ellenere regisztralas utan meg tudtam hosszabbitani a garanciat, es a kovetkezo szoveg van a visszaigazolo mailben:
Sikeresen regisztrálta Samsung termékét!
Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket, és regisztrálta weboldalunkon!A termékre érvényes garanciális időszakot meghosszabbítottuk 12 hónappal. Az első 12 hónap jótállás teljes körű, míg a második, +12 hónap korlátozott, tartozékokra nem vonatkozó jótállást jelent.
Es termeszetesen ki is tudom nyomtatni az igazolast. Ez hogy lehet? Nem mintha nem orulnek neki, csak biztos nem alaptalanul mondtad az 1 even beluli regisztraciot.
-
samu74
addikt
válasz goodboy007 #31555 üzenetére
Nem mindegy hogy hideg vagy melegvíz.
Ha fólia vagy tok van rajta és valamennyire nedves még a kijelző akkor van ilyen .-----------
-
törölt tag
válasz goodboy007 #31562 üzenetére
A szobahőmérséklet kb. ~20 fok, az semmire nem jó, nem hogy 1 óra alatt kiszáradjon. Gondolj bele egy mosásnak is kell 8-10 óra.
Heves esőben használtam a telefont párszor, ilyenkor annyi nyűgöm volt csak, hogy a ráeső esőcseppeket nyomásként érzékelte, így nem tudtam üzenetet írni rendesen.
-
kutga
nagyúr
válasz goodboy007 #31562 üzenetére
Annyira vízálló ez a telefon mint egy darab szalvéta.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
goodboy007
senior tag
válasz Dare2Live #31560 üzenetére
Köszönöm!
Kicsit rátettem a fűtőtestre és így okés. Az viszont meglepő, hogy a sima szobahőmérséklet kevés volt, hogy kb. 1 óra alatt rendesen kiszáradjon.
Az biztos, hogy mostantól kerülni fogom a vízzel való tisztítást."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
gerner1
nagyúr
válasz goodboy007 #31559 üzenetére
Esetleg vedd fel vele a kapcsolatot... -talán van valami alternatívája. Hivatalos szervízben szerintem húzós (úgy emlékszem, hogy a kijelzővel együtt van ..) a javítása...
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz goodboy007 #31559 üzenetére
Én első körben kipróálnám a meleg/száraz hely, rizs... kombót.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
goodboy007
senior tag
válasz goodboy007 #31555 üzenetére
Na "abbamaradt" az appváltás, teljesen meghalt a home és a lezáró/feloldógomb, ezek cseréje mennyibe fáj kb?
(Legalább addig is tudom használni, mert ha rádugok egy fülhallgatót, akkor bekapcsol a kijelző )"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Promi
aktív tag
Gyors kérdés. Hol tudom a telefonba le formázni az SD kártyát? Nem találom most.
-
goodboy007
senior tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy vízzel való "lemosás" után nem sokkal (vagyis azután, hogy áttörölgettem), telefonálni még tudtam egyet, de aztán nem reagál a kijelzőfeloldó és a home gomb semmire, csak a hangerő fel-le működik? Újraindítottam már kétszer a készüléket, de továbbra is teljesen érzéketlen mindkét gombra, viszont olyan, mintha "be lenne ragadva", megnyílik felváltva a fényképező és a google-asszisztens és ezek váltakoznak.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Home gomb csere? Adatok megmaradhatnak ilyenkor vagy hardresetelik a szervízben?[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
chubby2o6
senior tag
válasz fornettisuti #31552 üzenetére
Nem is a minőséggel volt bajom, inkább a hangerővel. Visszahallgatva nagyon-nagyon kell fülelni, hogy egyáltalán hallani lehessen valamit. Mindegy, annyira nem fontos ez az egész, már megszoktam az automata felvételt.
Azért köszi a segítséget. -
fornettisuti
veterán
válasz chubby2o6 #31551 üzenetére
Hangminőségben, annyi a különbség, mint ha füledhez rakod a telefont vagy fülesen keresztül hallgatod mit mond a vonal túlvégen lévő, ergo nagyon sok.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
chubby2o6
senior tag
válasz fornettisuti #31516 üzenetére
Nem, csak a teló hangszóróján. De az lenne a lényeg, hogy úgy is jól hallható legyen, hiszen ha valakinek az orra alá akarnám dörgölni, hogy mit is mondott, ne kelljen már fülessel.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz geccoblaze #31549 üzenetére
Hiába van nagy lapát kezem nekem már nagy volt. Amúgy semmi bajom nem volt a telefonnal. Gyors, akku idő az valami brutál...
-
geccoblaze
aktív tag
válasz Tomtailor85 #31548 üzenetére
méretben jó nagy különbség. Miért váltottál?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
gyuri2008
veterán
válasz Tomtailor85 #31545 üzenetére
Ez azt jelenti,hogy max 1 nap?
-
Tomtailor85
senior tag
Pár napja én is S7 tulaj lettem! Egy Mate 9-et váltott! Eddig jó a teló, de az üzemidő klaszisokkal jobb a mate 9-ben!
-
gerner1
nagyúr
válasz geccoblaze #31541 üzenetére
Amennyiben -esetleg- kipróbálod, úgy talán mi is megtudjuk...
-
geccoblaze
aktív tag
Ha állandóan futtatandó appra (pl. easyhome) beállítom, hogy ne monitoringolja az appkezelő, és ne tegye alvásba, akkor elvehetem tőle az értesítési engedélyt, amivel állandóan látszik az értesítési panelen, vagy akkor lehet, hogy kikapcsolja a rendszer és nem marad ébren?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Burt1793
veterán
Jártam egy samsung boltban, megnéztem egy új s7et. Még mindig 6os androiddal kínálják, az én eslő henerációs példányomon ésszerű távolságból egyáltalán nem látszik a "kopás", ami elég dicséretes.
A neve viszont meglepett, 930X volt beleírva, nem 930F. Miez, ráncfelvarrás? Vagy univerzális kontinenskód? -
kaciokos
őstag
válasz Iparmágnás #31532 üzenetére
Másrészt egy telefon bootolás elég erőforrás igényes dolog, 1-2 százalékot simán megehet.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz raziel01 #31528 üzenetére
Nem kell hozzá főzőtt rom.
Ha médiát játszol le értelem szerint annak a hangerejét állítja.
Ha hívás közben állítasz akkor a beszélgetőpartner hangerejét módosítod.
Ha nincs esemény, s akkor bizergálod, akkor pedig értelem szerint ténylegesen a csengetési hangerőt állítja...
ja és bármelyik állítható bármikor egymástól függetlenül is, csak a hangerő sáv végén lévő nyilacskára kell kattintani[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
oszi666
őstag
válasz fornettisuti #31525 üzenetére
sőt teljes mértékben nem és a legkevésbé sem igen. Mindegy sikerült máshogy megoldani
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
gerner1
nagyúr
válasz Iparmágnás #31532 üzenetére
Azt vedd alapul, amit az átlag ír, vagy átlagolj. Ez utóbbihoz (is), a "mintákat" ne a topik elejéről vedd, hanem az elmúlt max 4 hónapból próbálj meríteni. Szerintem az, amit írtál (figyelembe véve a "14 hónap" használatot is) rendben van. Ennyi idő elteltével, van már akku elhasználódás is, amit az idő előrehaladtával mindig bele kell venni az egyenletbe. A korábbi Samsung készülékeknél is az a tapasztalat (rákershetsz), hogy ~1,5 és 2éves kor között indultak/indulnak meg az akkucserék. itt sem lesz ez másképp (1-2 kivételtől eltekintve) ...
[ Szerkesztve ]
-
Iparmágnás
tag
Sziasztok! Szerintetek, mennyire normális, hogy este kikapcsolt állapotban vettem le a töltőről 100%-on, majd reggel mikor bekapcsoltam 97%-on állt, úgy, hogy egész éjjel kikapcsolt állapotban volt. És nem jönnek ki, olyan nagy SoT-ok sem, mint sokan említettek. Mindezek mellett, nekem egy napig bírja az akksi a szokásaimat tekintve, szóval nem világrengető probléma, de lehet ez jele az akksi hanyatlásának? A készüléket 14 hónapja használom.
-
gerner1
nagyúr
válasz raziel01 #31528 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy bármilyen media lejátszásakor -a hangerő gombokkal- a média hangerejét állítom. Szóval, valóban "különös", de éppen ez miatt, engem például nem zavar. S8 -on már van erre opició, a beállításokban. De, esetleg például Tasker -rel, talán van rá megoldás, root és főzött ROM nélkül (is) ...
[ Szerkesztve ]
-
geccoblaze
aktív tag
-
raziel01
veterán
A hangerőszabályzó alapesetben miért a csengőhang erejét állítja? S4-nél is utáltam. Ki a franc állítgatja állandóan ott?
Nevetséges, hogy főzött ROM kell ahhoz hogy alapból a média hangerejét állítsa. -
gerner1
nagyúr
válasz geccoblaze #31526 üzenetére
"Ah, bocsi meg is van. A fentebb már említett Button Mapper appal, meg kell adni, hogy hosszú nyomásnál ne történjen semmi."
-Ehhez nem kellet volna 3rd party app.... - Elegendő lett volna, ha a Beállítások →Alkalmazások →jobb felül 3pötty →Alapértelm. alkalmazások →Eszközasszisztens-alk. →Eszközasszisztens-alk. = és a listából kiválasztani a "Nincs" opciót.
[ Szerkesztve ]
-
geccoblaze
aktív tag
Eléggé reménytelen elképzelésnek tűnik, de ha valaki mégis tudna/találna rá megoldást klassz lenne:
Hogyan lehet eltávolítani a hosszú home gomb nyomásból a Google Assistantet ÚGY (!), hogy a Google Assistant funkció ne legyen kikapcsolva és "OK, Google" hangparanccsal elő lehessen hozni.
Ah, bocsi meg is van. A fentebb már említett Button Mapper appal, meg kell adni, hogy hosszú nyomásnál ne történjen semmi.
Mondjuk ez meg kicsit bekavar a kétnyomásos kameraindításnak, amit külön be kell állítani az appban, és akkor is csak úgy működik, hogy egy nyomás a képernyő bekapcsolásáhopz, majd kétnyomás a kamera elindításához.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok fontos lenne és sürgős, véletlenül kitöröltem a hívás előzmények közül egy telefonszámot és nagyon kellene. Valahogy visszatudom szerezni?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz viewdetails #31521 üzenetére
Ez a 20 megás?
-
viewdetails
addikt
Német Telekomra kinn van a novemberi frissítés, felkészül Magyarország
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
IT user
tag
válasz samu74 #31518 üzenetére
Nálam idén, az egyik OTA frissítésnél írta, hogy a telefon nem hivatalos. Soha nem root-oltam, csak OTA frissítés ment fel rá, Odin vagy más sose volt a közelében. Talán még USB-n sem kapcsolódott soha a géphez. Meg is ijedtem egy kicsit, de egy FR/cache törlés megoldotta, azóta is hivatalos.
-
samu74
addikt
válasz Csocsesz75 #31497 üzenetére
Asszem anno volt valaki itt akinek az 1 fájlos romtól ugrott a Knox. Pedig gyári romot rakott fel.
Esetleg még ugorhat ha nem gyári romot teszel fel.-----------
-
fornettisuti
veterán
válasz chubby2o6 #31487 üzenetére
A hangfelvételt gondolom nem fülhallgatón keresztül hallgattad vissza, ami hiba.
Évek óta használom, beta teszter is vagyok, nálam hozza, amit kell.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gerner1
nagyúr
válasz Csocsesz75 #31512 üzenetére
Előtte biztosan 0x0 volt, vagy nem is nézted (eddig..)? Nem megfelelő függetlenítés, vagy nem "tiszta" ROM felrakása Odin -nal eredményezhetik. Te hol is vetted azt a készüléket? ... -mintha TiM (olasz szolgáltatós CSC) -et írtál volna, korábban...
-
OCTAMD
őstag
válasz Csocsesz75 #31512 üzenetére
Furi ez
Pedig tettem már vissza is 7es helyett 6ost is
Olyan volt,hogy valamelyik kiírta,hogy custom,de FR után az is beállt
Azért download módban nézzétek már meg mit ír ki,mert ez a phone info egy trágya amúgy is
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz chubby2o6 #31505 üzenetére
Érdekes
Rengeteg telot csináltam már ODINnal,igaz én nem mászkálok a fejlesztőiben
Azt tudom,hogy HOME CSC-vel kattant már be telo,de sima CSC-vel soha és Knox se ugrott soha.
Sőt FRP-s lockost is csináltam párat,de még ott sem ugrott soha
Mondjuk nekem mindig a sammobileről lett leszedve.
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
chubby2o6
senior tag
Csocsesz75 és gerner1, akkor passz...
Ezért kell rootolni, akkor legalább tudja az ember, hogy mitől ugrott
-
geccoblaze
aktív tag
válasz #33253120 #31501 üzenetére
"Lehet éppen csak egy hátérkép lett cserélve, lehet egy keylogger lett berakva, mindegy. Ez a KNOX dolga. Gyáritól eltérő viselkedés felismerése. "
Ezeket a sorokat az Avengers trailer megtekintése után olvastam, és szinte láttam magam előtt a KNOX trailerét is:
This is what KNOX does. This is what it's good at. To seek, detect and display....and you'll never see it coming....
-
chubby2o6
senior tag
válasz #33253120 #31501 üzenetére
Igaz, de gondolom, a XEH romot is onnan szedte le, ahonnan előtte a XEO-t, és akkor még 0x0 volt.
Ha az OEM Unlock-t nem kapcsolja be telepítés előtt, és úgy vált CSC-t, attól ugrik vajon?(#31503) Csocsesz75 Fejlesztőiben bekapcsoltad odinozás előtt az OEM feloldást?
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Csocsesz75 #31503 üzenetére
Különös... Az biztos, hogy magától nem "ment odébb" ...
-
Tin
veterán
válasz Seraph 16 #31500 üzenetére
nem hardveres, az aptx egy bluetooth codec, de mindkét oldalnak támogatnia kell, és licenszköteles. mivel a qualcomm-é, gondolom a snapdragonon ez működik, a Samsung meg lehet, hogy nem vette meg. elvileg az oreo támogatni fogja, mert nem terjed, mert sztem egy gyártó se fizet a licenszért.
-
törölt tag
válasz chubby2o6 #31496 üzenetére
hogy egy sima odinos romtelepítés után 0x1 lett neki.
Ha nem tiszta forrásból volt a rom, hanem valaki belepiszkált, (pl virágbolti verzió, vírusos pc megváltoztatta) akkor a telepítéskor ez kibukik, és ugrik a knox. Lehet éppen csak egy hátérkép lett cserélve, lehet egy keylogger lett berakva, mindegy. Ez a KNOX dolga. Gyáritól eltérő viselkedés felismerése. Vagy valami ilyesmit magyaráztak a knox bevezetésekor pár éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Delta Force (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest