Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sniper112
aktív tag
válasz
netcore #39426 üzenetére
a huawei nél is volt erről szó ott pedig garanciában kicserélték mert nem külön tartozék a készülékkel együtt van, csak hát ugye arra nincsen úgy semmi garancia mikor azt állítják hogy "te okoztad" mert akkor persze hosszan fog a ceruza. sajnos szerviz válogatja ezt a dolgot itt is olvastam hogy aki kijelző miatt küldte be cserélték neki még az akksit is.
-
Joe.36
addikt
válasz
netcore #39428 üzenetére
Szerintem is a nem kiszedhető aksi az nem tartozék, szerencsére nekem még jó több mint 1 év után. Tartozék ami külön van a dobozban. Régi kiszedhető aksi lehet tartozék, de azt meg egyszerű cserélni.
Ami meg csak a gyártó tud cserélni úgy hogy minden jó is legyen, az ne legyen már tartozék. -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
netcore #39426 üzenetére
de mit vársz? szinte egyik gyártó se ad 2+ évet aksira, pont az a dolog ami nem úgy romlik el h működik és puff behal, hanem használat óta romlik a kapacitása, bele van kalkulálva ez a technologia
lehet kifogtál egy gyengébb darabot vagy nem tom, de talán azért nem egy nagy összeg ez, legalább is nekem megkönnyebbülés h csak ennyi, és ha egyszer kicseréltetem a 2 év alatt akkor nem dobok egy hátast az ára miatt
-
netcore
tag
válasz
netcore #39419 üzenetére
Nos,csatolom a garanciális telefonomra kapott "ajánlatot"
https://1drv.ms/f/s!AjRf9nJjq8JhvwHcfGVJbhS6StEx
Nincs ötletem merre tovább.
Teljesen unkorrekt ez az egész.
Galaxy S óta minden széri megvolt a prémium szegmensből,beleértve a noteokat is(kivéve a robbanós n7 meg nem eu-s n5).Samsung ügyfélszolgálat próbált segíteni de azt mondta sajnos nem tud mit tenni ez ennyi.
-
gerner1
nagyúr
válasz
netcore #37671 üzenetére
A T-nél ~15e a függetlenítés. Az a listaárral ~155e, ami szerintem nem rossz. A SES -ben pedig, csak függetlent árulnak, és ugye mindkét helyen vásárolva biztosan 1+1 év garanciás lesz a készülék, míg máshol 1+1 év gyártói garival már nem nagyon van. Csak kevesebbel, vagy bolti garanciás ...
Eléggé jól kifogyott a készlet, köszönhetően a májusi akcióknak.
Keresni kell, és talán akad még valahol, az említetteken kívül is... -
r.feco
csendes tag
válasz
netcore #32757 üzenetére
Üdv.! Én a Best Byte-nál vettem:
MAX MOBILE, Qualcomm Quick Charge 2.0, Input: DC 12.0-24.0V, OutputC 5V 2.4A 9V 1.8A / 12V 1,5A
A kábel: ADATA "harisnyás" külső borítás, több színben kapható, nagy áram átvitelére tervezett.Normál töltésen is bőven elég navihoz, nem melegedik és tudja a gyors töltést is.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
netcore #27478 üzenetére
Pontosabban a telefonálás itthon vonalkapcsolt módon megy, nem csomagkapcsoltan (alias VoLTE, vagy VoWiFi), de elég sok országban ez már egy működő, mindennapokban használt szolgáltatás. Itthon deployment alatt áll.
Ettől függetlenül 3.5G mehet telefonálás mellett, csak az LTE nem fog, mert ott fizikailag más elemeken keresztül csatlakozik a UE a hálózathoz.
(#27469) seefried: Zsebben hordom napközben, az pont eléggé letakarítja (mondjuk koszos/zsíros kézzel nem nyúlok gyakran hozzá).
-
Risard
aktív tag
válasz
netcore #13484 üzenetére
Hivatalos állásfoglalása a samsungnak az odinos romcseréről!
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a készülék rendeltetésszerű működését csak a telefon által automatikusan felkínált hivatalos szoftverrel tudjuk biztosítani.Ha a készülékre nem az automatikusan felkínált szoftver kerül fel, a továbbiakban nem él rá a garancia, ugyanis olyan módosítások történhetnek a telefonon, amelyek befolyásolják a készülék további rendeltetésszerű működését.
-
-
-
LaciGSM
aktív tag
-
-
bounty123
őstag
válasz
netcore #10988 üzenetére
A gomb világítás értelmére továbbra se jöttem rá. Oké, beállíthatod, hogy pár seccel tovább, vagy mondjuk fél percig világítson. Nade eleve csak akkor kapcsol be, ha már megnyomtad, akkor meg már minek?
Én ki is szoktam kapcsolni a rákba. Hogy hasznosat is írjak, ez a progi tudja elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest