Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
LaciGSM #31401 üzenetére
Én is kiállnék melletük. Igaz csak sima s7 jött netes GSM ből, de korrektek és 1év gyári garit adtak. MM ben majd 30eFt al még mindig drágább. Egyedül MM mellett a +1 év szól és ennyi. Pl nekem MM-al volt bajom annó, mégse húzom le rögtön (kiallított tv visszadabozolva jól beégett kijelzővel) teljes áron?! Akkor most mindex xxar ami a MM-ban kapható? Névszerint mobilcorner-től rendeltem, de biztos van olyan bolt ahol gond van. Lényeg, hogy ne általánosítsunk..
-
válasz
LaciGSM #10966 üzenetére
Még futok pár kört a sztori körül, mondjuk az is igaz, hogy a 7e-et alighasználtan, rendesen lepapírozva ~20k-val olcsóbban megkapom, mint a note5duos-t (amit csak újonnan v nagyon rizikós forrásból kapni). Emellett a 7edgenek mégiscsak újabb SoC-je van, ami VR-nál jól jöhet.
#10967: hopp, ez a szervizkérdés elég fontos. Mondjuk német piacon venném, de tény, az ilyen alkatrészgondok nehezíthetik az eladást is.
s2->akármi: hátigen, bicikli->warp9.3
. Nehéz döntés, az árából jó sokat leadott s6-on is gondolkoztam, VR mozihoz az se lenne rosszabb az s7(e)-nél, viszont a vízállóság komoly érv az s7 család mellett (ez mondjuk a note5-nél fekete pont).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest