Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz subset #13879 üzenetére
Én viszont egyszer végig leírtam a töltési időt wattot és nem kevés ideig tölt 45w-al. Feltéve hogy a telefont nem piszkálod és nincs napon vagy túl meleg helyen. Visszakeresem a hszt ha lesz időm.
A töltő kábel amit vettem folyamatos kijelzéssel mutatja a wattszámot. Van hogy pár percre visszavesz aztán újra 45w.Korábbi hsz:
Az este sikerült a teszt.
A telefon 0%-100% kezdéskor 58percet írt és végül 57 perc után ugrott teljesen feltöltött feliratra. A kábel 44watt-ot írt nyilván van némi pontatlansága. 30%nál mikor a telefon kicsit langyos lett visszavette 39watt-ra és egész 75%ig így volt aztán lassan csökkent 9watt-ig.
Használat közbeni töltésnél (bekapcsolt kijelző) ha a telefon langyosodni kezd lekorlátoz a töltés 9wattra és nem is megy vissza csak ha leteszed a telefont és hagyod kihülni.A TabS7+ hasonló volt ott 1óra 27perc volt a hozzávetőleges idő és 1óra 30perc lett a vége (10000mAh) Ez 75%ig 44watt volt 85%ig 40watt és aztán csökkent egész 7watt-ig.
A töltő a Tab-nál megizzadt rendesen a telefonnál kevésbé a kábel nem melegedett.
EP-TA845 töltő
Mcdodo 100w/5A PD kábel kijelzővel[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- S22 ULTRA 256GB új,kicserélt,gyári garival,töltővel,tokokkal,KARÁCSONYRA,ha kell viszem...olvasd el!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB gyönyörű zöld színben - kiváló állapotban
- Samsung Galaxy S22 8/128Gb dual sim 1 év jótállással eladó !
- Újszerű Samsung S22+ 8/256GB
- www.iking.hu - Samsung Galaxy S22 Ultra - 12/256 GB, Phantom Black - Használt, Megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest