Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teal'C

veterán

válasz subset #13879 üzenetére

Én viszont egyszer végig leírtam a töltési időt wattot és nem kevés ideig tölt 45w-al. Feltéve hogy a telefont nem piszkálod és nincs napon vagy túl meleg helyen. Visszakeresem a hszt ha lesz időm.
    A töltő kábel amit vettem folyamatos kijelzéssel mutatja a wattszámot. Van hogy pár percre visszavesz aztán újra 45w.

Korábbi hsz:
    Az este sikerült a teszt.
    A telefon 0%-100% kezdéskor 58percet írt és végül 57 perc után ugrott teljesen feltöltött feliratra. A kábel 44watt-ot írt nyilván van némi pontatlansága. 30%nál mikor a telefon kicsit langyos lett visszavette 39watt-ra és egész 75%ig így volt aztán lassan csökkent 9watt-ig.
    Használat közbeni töltésnél (bekapcsolt kijelző) ha a telefon langyosodni kezd lekorlátoz a töltés 9wattra és nem is megy vissza csak ha leteszed a telefont és hagyod kihülni.

A TabS7+ hasonló volt ott 1óra 27perc volt a hozzávetőleges idő és 1óra 30perc lett a vége (10000mAh) Ez 75%ig 44watt volt 85%ig 40watt és aztán csökkent egész 7watt-ig.

A töltő a Tab-nál megizzadt rendesen a telefonnál kevésbé a kábel nem melegedett.

EP-TA845 töltő
    Mcdodo 100w/5A PD kábel kijelzővel

[ Szerkesztve ]

"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés