Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz WiZARD #10331 üzenetére
Nagyon köszönöm Neked is!
Így már tudok verdictet hozni. Az MA tesztelésekor valami furcsa glitch volt. Ott egész egyszerűn szárnyalt a teló 108MP módban. Míg a 12MP-es default mód eszeveszettül roncsolt színt, részletet, mindent. A képeiteket megnézvee nyomát sem látom ennek. A sima 108MP módban értelmezhetelenül nagy a részlettelenség. A másik variáns gondolom a "részletező" mód, ami rengeteget dob rajta. Ráereszti gondolom az AI-t (S10-emmel is sokat fotóztam rawban, de beláttam hogy annyira fos az otpika, hogy egyszerűen nem tudom reprodukálni a hozzá igazított AI-t ami valós plusz részleteket generál) Ezeket leméretezve, már itt-ott tud bucit nyomni a gyári 12MP-re, de csak néha, és itt-ott kap is.
Szinte értetlenül állok, hogy miféle példány lehettett anno mobilarénánál, hogy az annyira jó képeket tudott kiköpni natív felbontásban.
Summa summarum, ha valaki szintén frissen érkezik: Az itteni teszt mélységesen félrevezető. A 12MP-es mód teljesen jó, nem cseszi el a képet. 108MP-re váltva pedig csak néha lehet érdemi pluszt kicsikarni. Helyreállt a világ rendje.Végül berendeltem egy sajátot, rommá fogom tesztelni. Sőt egy D800al is összeeresztem (zoom obival, úgyhogy egy halovány esélye lesz az ultrának azért. FUnból a 85ösömmel is összenézem, hogy mennyire van partiban a műbokeh. Én már az S10ben is imádtam, itt csak mégjobb lett gondolom. Jövök majd velük pár hét múlva )
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest