Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Delta Force (2024)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wuthering Waves
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Dark Souls sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atee
őstag
válasz
FrankMonzano #2517 üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy kinek mi hiányzik vagy tetszik/nem tetszik a készülékben.
Én sokat olvasgattam mire ezt választottam az S10 után. Nyilván Samsungról könnyebb jönni mint más készülékről.
Melegedés nem kóros nálam. Led nem hiányzik és a gyorstöltés sem életbevágó. Akku kibír lazán egy napot pedig egész nap használom. Nem lennék előbbre pl. 1.5 nappal sem.
Ellenben ami hiányozna az pl a vezeték nélküli töltés. Hasonló árban több riválisban se tették bele.
Engem a műanyag hátlap bosszant, de ezen át lehet lépni. Úgyis tokban van mindig.
Ennyi pénzért a mai akciós vagy aprós árért (150-170k). Nekem ez adja a legtöbbet.
Mondhatni ésszerű választás a kategóriájában. És a drágább készülékeknél se tudok igazán olyan funkciót ami kihagyhatatlan lenne. 3-4 vagy akár még több 100 ezrekért. -
atee
őstag
Sziasztok!
Olyan tok nem létezik hozzá mint a gyári szilikon csak bőr? Annó az S10 telefonokra még volt. Jó lenne erre is valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest