-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Illetve nem tudom, nincs azzal tapasztalatotok, hogy ha van egy hosszabb hajszálkarc a kijelzőn azzal lehet valamit kezdeni? Teszem azt, ha fólia vagy üveg kerül rá, akkor nem lehet, hogy "eltakarja"?
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Még egy kicsit érdeklődnék.
Normál használat közben mennyire tapasztalható melegedés az F-es esetében?
Lehet, hogy egy ideje állt csak feltöltve a telefon, amikor bekapcsolta 99%-on volt, kb. 1 órás nyomkodás után tartok 66%-nál, de melegedet némileg a hátulja, pedig tényleg csak a rendszerben mászkáltam.
-
_ak_
addikt
Lehet, hogy buta kérdés, de a flottás előfizetések mellé vett/kapott telefonokat ugyan úgy tiltják, jótállás is ugyan úgy van?
-
_ak_
addikt
Köszönöm a tippeket, rákérdezek a számlára. Ha jól vettem ki, akkor igazából 2 variációt szabad venni, vagy C-s gyári függetlent, gyári garanciával vagy dominosat.
Továbbá 1 év a kötelező jótállás és plusz egy év jótállás, ha be is regisztrálom, utóbbi pedig kötődik a felhasználóhoz, tehát, a ezt is jobb töröltetni vele, ha nincs rá mód, akkor megint bukta.
Viszont ezt a 2 év + 21 hónapos dolgot több helyen is láttam, de akkor ezek szerint ez csak "tévedés".
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy használtan vennék egy ilyen telefont. Amit tudok róla, hogy teljes csomag, T-s függő és kb. egy év prémium gari van még rá, ill. T-s garanciapír van hozzá.
Ennyi elég nekem, kell még esetleg számla vagy van más buktató?
Olvastam, hogy a 2 évhez regisztrálni kell a Samsungnál, de akkor ez ezek szerint már regisztrálva lenne, lehet ez hátrányos nekem? Aki hirdeti úgy tudja, hogy plusz 2 hónap miatt kell, ill. lehet regisztrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- PH! Darts
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest