Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz dodicsaba #11346 üzenetére
egyáltalán nem mondható gyengének a note 4 térerő/antenna kapcsán, sőt!
az egy dolog, hogy hány egységet mutat, mert ahány típusú telefon, annyi fajta kalibráció és kijelzett pálcika/pötty, illetve néha még a firmware verziója is válogatja egy azonos telefon esetén is.
én is egy egységgel kevesebbet látok kijelzés tekintetében lte hálón, ha a note 4 mellé teszem a párom 5c-jét, de a meghatározó értékeket nézve már más a helyzet, illetve ha szélsőséges helyre kerülnek a telefonok, akkor nem a note 4 fogja hamarabb kimutatni a gyakorlati működés során a térerős problémát, még az lte hálón netezek, amikor már sok más telefon csak a 3g-re tud felcsatlakozni.
ahol eddig nekem komoly eltérést tudtak kimutatni, ott rendre kiderült, hogy nem azonos feltételekkel hasonlították össze, az egyik telefon a gyengébb lte hálón ment, a másik pedig az erősebb 3g-n, csak ennek a különbözetét nem ismerte a tulaj, nem tudta, hogy van jelentősége, alig lehetett megmagyarázni neki, hogy azonos hálózati módban kellene hasonlítgatni, mert az lte fogékonyabb a befolyásoló tényezőkre, így ahol a lakásban maximumon a 3g, ott már csak félen az lte.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz dodicsaba #11355 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy melyik a jobb. Ha az eladás a későbbiekben lényeges, akkor egyértelműn Samsung, mert értéktartó, főleg egy note, de ha nem számít, akkor az egyébként nagyon jó készülékeket gyártó LG. Sajnos az ő termékeik egy idő után, nagyon elvesztik az értéküket.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz dodicsaba #7668 üzenetére
Nem értem mi nem klappol. 7 hónapig volt G2-öm, és G Flex-et is sokat nyomkodtam. Semmivel se jobb mint a Samu menüszerkezetben.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz dodicsaba #7599 üzenetére
Jó és szép is, de a Note4-et még úgy sem adnám oda érte, ha az árkülönbözetet megkapnám.
Nekem az S Pen által nyújtott szolgáltatás és kényelem semmivel sem pótolható jelenleg.
Nem érdekel az erősebb SoC, a több RAM, sem a csili-vili specifikációk.
Csak és kizárólag a felhasználói élmény, és a Note 5 érkezéséig a Note 4-től mindezt meg fogom kapni, még úgy is, hogy Q2-ben 2-3 típus már biztos lesz, ami hardverben legalább 30%-kal erősebb lesz.
Note 4 egy tökéletes okostelefon 2015-re, és bőven elég lesz bármire. Magasan van a léc és kíváncsi vagyok, hogy a Note 5 mennyivel, és miben fogja megugrani ezt a szintet.
Ha akkora lesz a különbség, mint a Note 3 és 4 között, valószínűleg maradni fog, mert sok mindenben jobb az utód, de azért egy Note 3 2015-ben sem fog szégyenkezni teljesítményben.
A Note széria rétegtelefon, azoknak készült, akiknek a notesz funkciója S Pennel elengedhetetlen a mindennapokban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
válasz dodicsaba #7599 üzenetére
néhány dologban, de közel sem mindenben.
akkumulátoros üzemidő és kamera tekintetében biztos csalódás lenne a note 4 mellett/után, az ujjlenyomat-olvasó és az infra is hiányozna, hogy csak a számomra fontosabbakat említsem, de ezen kívül is akadnak még negatívumok/hiányosságok.
olyan telefon sajnos nem létezik, ami mindenben jobb a vetélytársainál, a többit már felhasználója válogatja, hogy melyik kompromisszumot vállalja bizonyos előnyökért.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zack
nagyúr
válasz dodicsaba #2311 üzenetére
Úgy fogalmaznék hogy ez egy egyedi ajánlat nekem. Tehát Innentől kezdve teljesen mindgy honnan lesz.
Ha lesz illetve tudok olcsóbban ami publikus is, be fogom írni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest