Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
Szerintem te nem érted miről van szó. Szó sincs itt "ennyire belassul" helyzetről. Apró megakadásokról, pici mikrolaggról van szó, amit az emberek nagy része egyáltalán észre sem vesz.
Sőt, sokszor nem is akad meg, szimplán csak a sebesség nem olyan sima, nem "smooth", nem 60+ fps, stb nemtom hogy magyarázzam.
Gyorsan kerestem egy videót, az elsőre ráböktem:
Ezen is látok több helyen laggot, várakozást. Pedig ez biztos egy "jó" példány, ráadásul nem is touchwiz launcherrel van bemutatva.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #18001664 #7694 üzenetére
Nincs olyan érzésem, hogy valami hiányzik, vagy hogy esetleg más telefon kellene.
Én is így érzem, ráadásul a toll kényelmét egyelőre semmi nem tudja pótolni. Úgy látszik pár embernek különleges készülék jutott, vagy nekünk a jók, vagy nekik a selejtek. Ezt is eltudom képzelni, hogy itt már valami hardver xarság is beleszólhat, ha néha ennyire belassul és laggol néhány user készüléke. Én biztos nem hagynám annyiban, ha meg a Samsung nem törődik vele, akkor, mint írtam eladom és kész. Idegelni nem fogom egy készülékkel sem magam. De egyelőre ilyenről szó sincs, a note 4 szuper telefon.
Bármilyen hardverigényes játékkal sem volt gond, direkt kipróbáltam ezeket is, aztán del, mert játszani nem szoktam.
-
silmatauki
őstag
válasz #18001664 #7694 üzenetére
"Én 6 évig Apple fan , aztán Nokia és Samsung fan voltam/lettem. Az i5-ben csalódtam, hármat kaptam cserébe a Telekomtól. Ott ugrott a bizalom "
Csak nem nálad is az akku halt be, mint oly sok 2012-ben gyártott iP5-nél (az enyémnél is, kb. fél év után)?
Nesze neked "legendás Apple minőség"... bár amióta volt "szerencsém" több hihetetlen mértékben felpuffadt eredeti, nem rosszul tartott / töltött, ugyanabból a Magyarországon árusított szériából származó iPhone 3GS-akkuhoz (több céges 3GS-t is vettünk anno, mind ugyanabból a szériából, és mind felpuffadt), azóta semmin sem csodálkozom.
Amúgy a témához: nekem abszolút smooth a Note4. Mondjuk speciel nem játszom vele, nem is használom annyit webezésre stb (arra ott az iPad Air 2).
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Nem a Playre gondolok, hanem pl. az alkalmazáskezelőre, de ios-en az is meg van oldva, hogy ha internetről tölt be dolgokat, akkor sem szaggat. De mint mondtam, nekem az ingerküszöbömön belül van, nem zavar, csak próbálom elmagyarázni azoknak, akik nem értik. Aki meg azt mondja, hogy semmi különbség és soha sehol nem szaggat, az vagy nem érti még mindig, vagy hazudik.
Ez a legjobb telefon, de bizony laggol. Mint ahogy az összes Samsung telefon (minden cikkben benne van kb hogy a TouchWiz döcögős), viszont a Note 4 kicsit jobban mint a többi. Aki ezt nem látja, az nem érti miről van szó.
Az se véletlen, hogy ennyien várják az 5.0-t, szinte mindenki a gördülékenység javulását várja, valamint számos hozzászólás említette az összedobott kamu lollipop felületeket, amiknek tulajdonítják a laggolást.
-
törölt tag
Én 6 évig Apple fan , aztán Nokia és Samsung fan voltam/lettem. Az i5-ben csalódtam, hármat kaptam cserébe a Telekomtól. Ott ugrott a bizalom és jött a Lumia, azt most is bármikor vennék. Volt a Note r előtf Sony Z3 is, de most úgy érzem, hogy a Note 4-el újra megtaláltam azt az érzést ami hiànyzott. Nincs olyan érzésem, hogy valami hiányzik, vagy hogy esetleg más telefon kellene.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #11083776 #7689 üzenetére
Jó, hát engem a továbbiakban ez nem érdekel, (átugrom majd az ilyen komenteket) ha nem jön be add el és vegyél másikat, de a f@sz ki van már, hogy itt mást sem lehet olvasni, hogy a note 4 "szaggatott képernyő", meg a nyalóka lesz a megváltás. Tegyetek panaszt a Samsungnál, vagy mit tudom én. Mint írtam, ha ilyeneket tapasztalnék, már rég eladtam volna a francba, ahogy tettem a többivel is, amikor szét szopattak, köztük LG g2, G3, holott más meg istenítette.
A többi meg mind:
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz privacy99 #7686 üzenetére
Ha valaki, akkor én már jó párszor leírtam, hogy, "almabuzi" is vagyok többek között, sőt melóra nálam minden alma, a szinte megjelenése napján megvásárolt és mindig lecserélt iphone 5s-sel, a hatosra azért nem váltottam, mert egyszerűen ronda, de amit te írsz, ott valami gond van. A note 4 már rég ment volna a csába, ha azokat tapasztalnám, amikről itt néhányan írnak.
Nincs ilyen különbség, sőt!
-
Parallaxis
addikt
Az enyém is szélvész gyors! Dalvik -on van és Nova-t használok, olyan sima, mint egy (I)"nedves p...ci"! minden azonnal és baromi gyorsan nyílik meg.(/I)
Engem az alkalmazásváltó zavar a legjobban, olyan tetű, hogy gyorsabban át tudok váltani két alkalmazás között, ha Home gombbal visszalépek és az adott app ikonjára kattintok.
-
hanti
senior tag
válasz privacy99 #7686 üzenetére
Szerintem ti keveritek a dolgokat, a betöltés (pl. play) internet sebesség kérdése. Egy 5-s IPhone- nál négyszer nagyobb a felbontása, tehát a letöltött adat mennyisége is lényegesen több, gyengébb sebességnél persze hogy várni kell, de ez nem lag. Soha egyetlen animáció sem szaggatott.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Ez olyan, mint amikor valakinek valami kék, másnak ugyanaz szürke.. Ki mihez van hozzászokva. Hidd el, ugyanolyan mindenkinek, csak aki mondjuk iPhone-t használt, és 60fps-el játszik mindennel, azt nagyon tudja zavarni. Egyből bejön minden, nem arra mondják. Szaggatnak az animációk, sok helyen várni kell egy kicsit mire betölt és a görgetés nem szaggat stb.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyetértek!
Nekem a 8 magos van. Néha csak bámulok, hogy micsoda xarságokat olvasok, hogy ilyen meg olyan lassú. Az enyém is szélvész gyors! Dalvik -on van és Nova-t használok, olyan sima, mint egy [I]"nedves p...ci"! minden azonnal és baromi gyorsan nyílik meg.
Ott valami más gond lehet, és mint írtam a páromnak is ez van, de nem a 8, hanem telenoros 4 magos, az is teljesen sima és gyors, szemmel nem is látni különbséget, csak a hülye antutu-ban míg arra 47 ezret dobott, az enyémre meg majdnem 52 ezret.
-
Bossi
őstag
válasz privacy99 #7682 üzenetére
Na ezt régebbi fórumból halásztam G3 volt a téma...
"A Snapdragon 805 és 801 között kb. 40% van...
Na a Snapdragon 805 Adreno 420, Snapdragon 801 Adreno 330, a Snapdragon 600 Adreno 320 itt végig ca. 40% a teljesítménybeli csökkenés...
Nézzük a felbontást Snapdragon 600 Adreno 320 rengeteg készülékben FullHD felbontás mellé , 801 pár készülék QHD készülék mellé a QHD és FullHD között is ca. 40%-al kevesebb a pixelek száma.
Persze ezek csak elméleti gondolatok... a Te felvetésed alapján az összes FullHD mellé kevés a Snapdragon 600 Adreno 320 is. (S4, HTC ONE stb.)"akkor a Snapdragon 805 a QHD kijelzőhöz már főleg nem lehetne kevés vagy?
-
privacy99
senior tag
válasz migabi24 #7678 üzenetére
Meggondolatlanul lépték meg a QHD kijelzőt, csak hogy el lehessen mondani, hogy nekik az is van. A hardver nem tudja lazán kiszolgálni.. kit érdekel
A Samsung általában a specifikációra (mindig egy picivel nagyobb, gyorsabb, fémebb), és a feltűnésre megy (Note Edge), pont le**arják azokat, akik használják. Az Androidnak köszönhető, hogy a telefon rengeteg mindent tud, mert a Samsungos dolgokon nem javítanak semmit (az alkalmazásboltjuk is gyengusz). Ettől függetlenül jó hardver és jó oprendszer jön össze, de valahogy úgy érzem, hogy ami Samsung ebben a telefonban, az kiadás után el van hanyagolva.
A végeredmény ettől függetlenül (nagyrészben a Google-nek köszönhetően) nagyon jó, én iOS-ről váltottam, de szerintem maradok is. Én elég gyorsnak is érzem a telefont, de tudom miről beszélnek itt páran. Pont ezért ki sem próbáltam az ART-ot, legyen majd az 5.0 meglepetése.
Szerk.: Aki nem érti, mire mondják itt többen, hogy laggol, szerezzen valahogy egy iPhone 5-öt iOS 6-al, és megérti.
[ Szerkesztve ]
-
darkarthur
senior tag
Amúgy én sem értem mikor valaki azt mondja laggol.
Páromnak G2-je van. Tényleg ugrós, gyors, de azért a Note egy vad sárkány mellette.
Nyomkodtam már ezt-azt. Note3 stb. Viszont az én Note4-em ART alatt nem tűnik sem lassabbnak, sem laggosnak.Az, hogy egy alsó-közép kategóriás kis felbontású kijelzővel vértezett gép esetleg nagyon szépen fut, az messze nem jelenti azt, hogy lemosná a Note-ot. Sőt.
Samsung S23 Ultra 5G
-
boksz
senior tag
-
migabi24
nagyúr
válasz DeathAdder #7670 üzenetére
Ezen akadtam ki én is a napokba, komolyan itt tartunk hogy az ace kategória lesöpri a noteszt
-
legenda
válasz #18001664 #7674 üzenetére
nem véletlenül írtam néhányak - és nem mindenki - elvárását, mert nem szabad elfelejteni, hogy a felhasználók egy része most is art alatt használja, vagy legalább kipróbálta, és jellemzően nekik magasabb az elvárási küszöbük.
így sincs negatív visszhangja a note 4-nek, megannyi tesztben jónak hozták ki, és a felhasználói tábor jelentős része is elégedett vele, ahhoz képest csak elenyésző hányad viszonyítja direktben más telefonokhoz és mondja lassúnak azokhoz képest, így elriasztásról nem nagyon lehet beszélni, legalábbis szerintem.
a note 4 eladási számaival sincs különösebb gond, annak ellenére is szépen hozta az elvártakat, hogy első körben sokkal kevesebb országban volt elérhető, mint például a note 3 vagy s5 - utóbbira panaszkodnak különösen az eladott darabszám tekintetében, de ez szerintem nem is csoda.
mi a fórum alapján látjuk az arányokat és elvárásokat minden tekintetben - sebesség..s.tb. -, de az az igazság, hogy a felhasználók jelentős hányada nem fórumozik, nem moddol, azt sem tudja, hogy mi az a knox, art...stb., hanem csak megveszi és használja a telefonját, nem kis hányaduk még a frissítésekkel sem foglakozik.
nagyon sokan mondták már számtalan dologra, hogy na most ezzel a samsung - vagy bármelyik más gyártó, mert mindegyik lép meg olyanokat, ami nem minden felhasználónak tetszik - jól elriasztja majd a vásárlókat, elpártolnak tőle, de az összkép azt mutatja, hogy ez nem igaz, mert körforgás van, ha át is mennek valamennyien más gyártókhoz, legalább annyian jönnek azoktól is, mert mindenki, de legalábbis sokan keresik a jobbat, vagy egyszerűen csak a változást, így próbálgatják sorra a gyártókat, azok különböző típusait.
mióta így felgyorsult a legtöbb gyártónál az újabb és újabb típusok kiadása, szerintem egyre kevesebben vannak azok, akik egy meghatározott gyártó telefonját veszik csak, és pláne ritkább az, hogy gyártón belül is csak egy konkrét széria újabb típusait veszik meg.
olyan van persze, hogy valakik csak belekóstolnak más gyártós telefonokba, aztán visszatérnek a korábban is szeretett gyártójukhoz, de körforgás akkor is van, legfeljebb másként oszlik el a használati intervallum.
számít még a körforgásban az olcsóbban szállító gyártók megjelenése, akik egy meghatározott kategóriában olcsóbban adnak közel azonos hardvert, ha nem is olyan jó hazai szervizes...stb. támogatással, meg nem is teljesen ebbe a régióba szánt specifikációval - nem minden hazai lte frekvencia kezelése...stb. -, de azoknak a vásárlóknak így is megfelelő lehet, akik kevesebbet szánnak egy készülékre, de nem feltétlenül szeretnének alsóbb kategóriákban maradni, főként a hardver tekintetében - ennek előnye és hátránya is van, de mindenki maga dönti el, hogy mire költi a pénzét.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Èn úgy gondolom, hogy màr csak azért is várhatunk többet most a nyalókàtól, mert áttérnek ART-ra. Ez sokat számít...Úgy sejtem, hogy rengeteget fog dobni a Note 4-en.
Nem teheti még meg a Samsung, hogy negatív visszhangja legyen a Note 4-nek, mèg nem adtak el eleget belőle. Elriasztanák a potenciális vevőket. -
törölt tag
Szerintem ebben a hónapnan nem lesz Lollipop, hacsak ma még meg nem kapjuk. Hétvégèn nem hiszem, hogy kiadnának frissítést. Én lennék a legboldogabb ha tévednék. 1-2 hét már nem számít szerintem...
-
legenda
az ace 4 nagyon jó sebesség tekintetében - gondolom az erősebb hardverű lte verziót nyomkodtad -, de cseréld meg a note 4 és az ace 4 (lte) kijelzőjét, már csak a 4" és 480 * 800 felbontású kijelzővel csodát fogsz látni.
van egy olyan érzésem, hogy annyit nem fog gyorsulni lollipop alatt, amennyit néhányan várnak, ennek a telefonnak nem az a legnagyobb erőssége, hanem sok más képesség, de akinek azok nem fontosak, hanem csak a gördülékenység, az esetlegesen csalódhat majd - mondom ezt úgy, hogy most sem tartom lassúnak a note 4-et, a felsorolt s5, g2, n5...stb. csak fhd kijelzős...stb., így annak tükrében is viszonyítok, de még úgy sem tartom azokat minden tekintetben gyorsabbnak, legalábbis nem mindegyiket.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Ma odáig fajult a dolog, hogy egy ACE 4 -et öröm volt nyomkodnom és beállítgatni a húgomnak, hihetetlenül gyors és fluid
Azt még el-el viselem, hogy egy s5, g2, N5, note3, moto g, nexus4 etc.. -nél ezt érzem (bár az is nagyon rosszul esik), de ami igazán úgy istenigazából telibe szíven ütött az egy most 40 ezer Ft-ért újan megvásárolt samsung telefon, amin TW meg egy rakás bloatware szar fut..
Hogy pattognak vissza a multitaskokból megnyíló appok is hihetetlen...Jöjj nyalóka!
Életemben nem vártam még ennyire semmit egy telefonra, talán még magát telefont sem vártam ennyire[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz dodicsaba #7668 üzenetére
Nem értem mi nem klappol. 7 hónapig volt G2-öm, és G Flex-et is sokat nyomkodtam. Semmivel se jobb mint a Samu menüszerkezetben.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
MY2K
aktív tag
Kvázi munkaeszközöm a note. No nem egy íróasztalon fekszik egész nap hanem ki van téve sokmindennek.
Egy 6m-es oszlopról ha leesik tok nélkül nem biztos hogy túl éli. Sajnos az első szériás note-ot is lipityára törtem ezért döntöttem eme koporsó mellett. De mindenkinek igaza van.Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
apaszka
veterán
válasz Parallaxis #7655 üzenetére
Nekem sincsen semmi gondom vele.
Elsők között raktam fel.
Igazából mindenben jobb mint a kitkat!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
baladam86
aktív tag
válasz RaveForce #7614 üzenetére
Ez nem igaz, 2,5"-os külső vinyót használok, Samsung M2 és M3 portable, ezeknek nincs saját tápjuk, OTG kábelen keresztül kapják az áramot a telefonról. Szóval saját táppal nem rendelkező külső vinyót is lehet használni OTG-n keresztül.
Az egy másik dolog, hogy a telefon alapból nem látja az NTFS-re formázott csatlakoztatott eszközöket, ehhez sajnos root kell és a Paragon NTFS nevű program, viszont ha a külső meghajtó exFAT-ra van formázva, azt már látja a telefon is minden gond nélkül.SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
B1T3
addikt
Előbb használnék egy Galaxy Youngot, mint hogy ebben hordjam a Note 4-et. Na jó, lehet, picit túlzok (mert igazából Ace 4-et használnék ), de tényleg eszméletlenül ronda. Mondom ezt teljesen szubjektív véleményként, ugyanis én eleve soha nem használok tokot a telefonon (csak belebujtatósat), hogy úgy tegyem zsebre, és legyen mire letenni, ha nincs a zsebemben.
-
legenda
válasz Parallaxis #7655 üzenetére
pont most olvastam több véleményt is, hogy nem annyira okés az még note 3-on, ezen fórumos témájában is írják azért, hogy vannak vele gondok.
lehet, hogy egyéni problémák és/vagy felhasználói hibák, de ez a note 4 esetén is így van és lesz is, valakinek hibátlan vagy minimum jól használható, másoknak meg problémás, pedig nem feltétlenül a rendszerrel van gond.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
leslien
nagyúr
ez dec 19. én került napvilágra. a S5 is vhogy így dobták be kb 1,5 hónap ra rá jött is a 5.0 tehát akkor ide is jönni kell... úgyhogy itt lesz hamarosan és remélem sok ön jelölt lesz...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
dodicsaba
aktív tag
Megvettem ma a Note 4 et és rögtön tettem is rá üvegfóliát. A kérdésem az lenne hogy a széleinél rá fog simulni a késebiekben vagy marad 2 csík? Állítólag pár nap kell neki hogy odasimuljon.Nem gagyit vettem 8000 volt..
BlackBerry Passport
-
leslien
nagyúr
f@sza, akkor szerinted benne leszek az első körben aki felteszi? úgyhogy most tettem vissza a Nexus 4 re a 4.4.4. et mert jó volt szép volta lolli csak épp telefonon nem értem el a nejem.... köszi lolli..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
mycso
veterán
válasz privacy99 #7640 üzenetére
Én nem várom, nekem így jó ahogy van.
Akik meg annyira rinyálnak miatta, majd meglátod amint kijött az lesz a baj, hogy milyen sz@r az új rom és hogy lehet a régit visszarakni, mert az újban ez+az nem jó, nem tetszik.Illetve általában így szokott lenni.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
MY2K
aktív tag
Sziasztok!
S4-hez hírdetett MHL adapter kompatibilis lehet Note 4-hez? Az adapter MHL 2.0
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
Hando
tag
Azért vicces hogy a kollégám Motorola Moto G dual simes telefonjára is megjött ma a lollipop!
-
legenda
válasz Parallaxis #7633 üzenetére
nincs az a moddolt rom, amivel minden kapcsolódó védelem kikerülhető/kiiktatható, bizonyos funkciókat akkor is csak a samsung fiókba történő belépést követően lehet ki- és bekapcsolni, illetve módosítani.
-
Parallaxis
addikt
Szerintem a Knox védelmet nem ilyen patkány módon kellett volna felhasználniuk, hanem pl erre, amiről te is beszélsz. Egy SIM kártya cserénél lezáró védelemre, ami csak 1 kóddal nyitható, és nem törölhető.
Meg van oldva, bár nem SIM-hez van kötve.
Ha aktiválod a Samsung fiókodhoz a készüléket, akkor még ODIN-os romcsere után sem tudod használni, amíg nem adod meg a Samsungos azonosítód az első indítás során, mert nem hajlandó tovább lépni (persze, ha nem gyári romot raksz fel, azzal ezt is meg lehet kerülni). -
legenda
válasz Hadzsi Gábor #7629 üzenetére
a samsung find my mobile esetén beállítható a készülék újraaktiválásának a tiltása, illetve a sim csere jelzése is.
zack; pedig erre is használták, azóta kerültek be ilyen tekintetben is jól használható védelmek.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Hadzsi Gábor #7629 üzenetére
Szerintem a Knox védelmet nem ilyen patkány módon kellett volna felhasználniuk, hanem pl erre, amiről te is beszélsz. Egy SIM kártya cserénél lezáró védelemre, ami csak 1 kóddal nyitható, és nem törölhető.
Nagyobb értelme lett volna, mint a root-os felhasználók szopatása, és a garanciavesztés.
De mint tudjuk, a Samsungnál nem fontosak az ügyfelek és a vásárlók, így hol érdekli őket, mi lenne a jobb nekünk. Ha ez prioritás lenne, elsőként kaptuk volna meg a Lolli-t, mint a jelenlegi piac trónon ülő telefonjának felhasználói.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
válasz darkarthur #7627 üzenetére
Így van. Ezek a lehetőségek csak csalfa reményt adnak. Az lenne a legjobb, ha a telefon első regisztrációjakor megadott jelszó törölhetetlenül beleíródna a telefonba és addig nem lehetne új kártyával használni, amíg azt meg nem adják. Nem tudom, hogy meg lehetne-e oldani, de enélkül tényleg nincs biztos módszer.
-
haspok07
tag
Állítólag felvásárolná a
Samsung a BlackBerry-t .http://androlib.blog.hu/2015/01/15/esti_vegyes_kina_megint_odacsap_bevasarolna_a_samsung_eladna_a_sony_es_ujabb_project_ara_morzsak#comments[ Szerkesztve ]
-
darkarthur
senior tag
válasz Hadzsi Gábor #7626 üzenetére
Jó hát a legjobb, ha nem hagyja ez az ember. Ha meg már sikerült akkor úgysincs tuti dolog.
Samsung S23 Ultra 5G
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
válasz darkarthur #7624 üzenetére
Sajnos csak addig, amíg ki nem cserélik benne a kártyát. Azt még jelzi, hogy kártyát cseréltek benne, de tudni kellene az új kártya számát ahhoz, hogy tudja azonosítani a telefont. Saját tapasztalat, egy S3 telefonom bánja. Utána Cerberust használtám, de mivel az sem működik, ha új romot tesznek rá, azóta jobban vigyázok.
-
SütiGTi
senior tag
A HTC is megkapta
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
válasz Mikulásbá #7620 üzenetére
a legjobb vírusírtó a user...régi igazság egy darabig az előtelepitett (öö mi is volt.... zöld pajzs) futott ,de rájöttem h felesleges és csak eszi a ramot meg a batteryt..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
nagyúr
Üdv!
Használtok vírusirtót a Note 4-en?Aki igen,mit és miért azt? -
RaveForce
veterán
igen, vicces de amennyire bestbuy a G2, annyira legalja a G3.... csúcskategóriában talán sose találkoztam ennyire rossz telefonnal, ja de.... LG 2X...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
S e t h
nagyúr
válasz DeathAdder #7617 üzenetére
Ha csak minimális mértékben is de izzad a kezem, akkor konkrétan szinte használhatatlan.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DeathAdder
veterán
válasz RaveForce #7615 üzenetére
Szerintem velem a gond, vagyis az ujjammal
Alapból lehet nekem picit jobban izzad a tenyerem (és ujjam) mint átlagnak, és ez is kihathat erre.
Láttam már 10/10-et itt a fórumról is ezért egyáltalán nem is vitatom, de számomra teljesen alkalmatlan ez a fícsörEgyes weboldalak bejelentkezéséhez most ujjlenyomat van beállítva, de legtöbb esetben is csak 5-6. alkalomra sikerül, de van hogy 10/0, de valahogy még így is jobban elviselem mintha be kellene pötyögni minden karaktert
egyébként két kézzel mutató ujjal nekem is 98% -os a hatékonyság, csak arra nem hagyatkozhatok a mindennapokban -
csabicska
senior tag
Használja valaki a Tidal
Programot?
Nem tudom miért kér kódot, és honnan lehet szerezni.
Köszönöm.-Galaxy S20 - The best-
-
RaveForce
veterán
válasz DeathAdder #7607 üzenetére
valaki linkelte feljebb videóval együtt, talán még 2014ben. h note4-gyel is 10/10(esélyes h több is talán) es eredményt ért el ujjlenyomat ügyben. nálam sincs ez másként, jól kell regisztrálni, itt ezt írták már többen is ,ennyi ha meg feltünően szar, akkor szervíz! /egy kiadós melegvizes fürdő/wellness/szauna után viszont kb 10percig tényleg inkonzisztens lesz az érzékelő!/ jaa... és baratnőmnek 5S van...az is tud téveszteni...egyébként már írtam valahol, h sztem az apple módi sincs letiltva, mert a mate 7 pont ezt használja csak a hátlapon, meg is lepett, bár ott az egész telefon, egész jó...lenne 50 ezerrel olcsóbban kb
-
RaveForce
veterán
OTG-n csak olyan winyót tudsz csatlakoztatni aminek saját tápja van....réges régóta így vagyon ez
-
zack
nagyúr
Pedig jó az LG. G2 kifejezetten jól sikerült, szerettem. De az olcsóságnak ára van. Valahogy csili-vili de a hardver nem elég tartós. G2 kijelzője nagyon minőségi volt, de 8 hónap után besárgult. Most hogy ez a ragasztó miatt vagy panel hiba, azt nem tudom, mert az új tulaj így vette meg garanciálisan, olcsóbban, és a továbbiakat nem követtem.De valahogy egy 1-2 éves LG csak ritka esetben nincs lelakva.
A G3 pedig óriási csalódás lett, a G széria nimbuszát azonnal nullázták, pedig a jó alap ott volt előttük a G2 "személyében", csak tovább kellett volna gondolni alaposabban, de így is el tudták b@szni.
G4-nél ha lesz is cerka, lesz ott bőven gyerekbetegség mint első szériás cerkás modell. Samsungnak azért van pár év rutinja ebben.
G Flex 2-re azért kíváncsi vagyok, mert az előd ott is jól sikerült, csak a panel felbontása nem volt egyenes arányban a vételár "megálmodásakor". Ha sikerül az, ami G3-nál nem, akkor egy igen jó cerka mentes alternatíva lesz.mod: A Páromnak nem túl rég vettünk egy Sony Z2-öt, és meglepően jó kütyü a mindennapokban, és a gyári szoftver hibamentes, és bitang gyors. Cerka nélküliek között simán bevállalnám napi használatra. A Sony-ban jobban benne van, hogy összerak egy minőségi Note szériát Sony névvel.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
válasz #18001664 #7609 üzenetére
nem téved az, ha jól van beregisztrálva - annál is sokan azzal hibáznak, hogy nem minden szögből regisztrálják az ujjukat, aztán később olyan irányból akarják beolvastatni, amiről nem is kapott mintát -, én bő 8 hónap 5s használat mellett sem emlékszem problémás esetre.
zack; az lg kapcsán olvastam csak, hogy a g4 talán megkaphatja majd a ceruzát, de az meg nem az én gyártóm.
a sony is gondolkozhatna már az ujjlenyomat-olvasón - már ha akar még mobilozni egy ideig -, meg a nokia is, a galaxy (note és talán az s széria is) és az iphone folytatásában bízok, de jó lenne néha a változatosság.DeathAdder; tényleg, az érintős, csak pocsék helyen van az olvasó a készülék hátulján, talán azért nem is jegyeztem meg, mert az nálam a hátlapos megoldás miatt kiesett.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Mate7 -nél is érintős megoldás van, nem pedig ez a scannelős, vagy rosszul tudom?
Tehát ebből az derül ki, hogy nincs levédve az alma részéről, ha más gyártó is alkalmazhatjazack - persze, ez csak fíling, de nekem tetszene
Ha valaki bele akar látni a piti kis dolgaimba hát hajrá nem érdekel, különben is a teló mindig nálam van, de valahogy tetszene ez az egész ha jó lenne.Mondjuk az ujjlenyomatos webes bejelentkezésekkor direkt hasznos is volna számomra
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ennyi. Mindenhol én sem használom, de ha biztonsági tervet készítek területen, vagy a megbízókkal való tárgyalás során ezt-azt felírni, kb pótolhatatlan.
Olyan szolgáltatás kínálattal, hogy a Note 1 óta senkinek sem sikerült hasonlót alkotni, pedig bőven lett volna lehetősége a gyártóknak időben és pénzben is, nem értem, hogy egy LG, Microsoft (Nokia Lumia), Sony, HTC hogy nem nyúlt ebbe bele.(#7607) DeathAdder
"Mondjuk egy alma féle ujjlenyomat olvasó azért nem jönne rosszul, akkor használnám is végre"
Amióta mobilok léteznek és használom őket, sosem biztosítottam túl az általam használtakat.
Nincs veszély, max ha elhagyom, de erre szerencsére még nem került sor. Az irodában igaz többen dolgoznak (mind részlegvezetők), de ott sem kell féltenem, még olyan szinten sem, hogy belenéz bárki is ha esetlegesen kint hagyom az asztalon.
Nincs szükségem az ujjlenyomat olvasóra, viszont a minél előbbi képernyőzár oldásra igen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az alma féle ujjlenyomat olvasó sem tökéletes, kényelmesebb, de sokszor téved az is.
-
legenda
nem néztem ugyan utána, de az apple tekintetében nem teljesen kizárt, hogy az azonos módú beolvastatás nem véletlenül felejtős a többi gyártó számára.
így is használom, működik is jól, de valóban kényelmesebb lenne a csak érintős megoldás a lehúzós ellenében.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Jogos.
Mia francban lehet jobb a note 5 majd?
Kell egy erősebb SoC, de ha ezt az 5.0 orvosolja már akkor fogalmam nincs. Szerintem már a note3 is alapból nagyon magasra tette azt a bizonyos lécetMondjuk egy alma féle ujjlenyomat olvasó azért nem jönne rosszul, akkor használnám is végre
-
nagyúr
Na meg ennek a Xiaomi-nak van itthon rendes supportja,márkaszervize?
Gondolom az sem lényegtelen. -
zack
nagyúr
válasz dodicsaba #7599 üzenetére
Jó és szép is, de a Note4-et még úgy sem adnám oda érte, ha az árkülönbözetet megkapnám.
Nekem az S Pen által nyújtott szolgáltatás és kényelem semmivel sem pótolható jelenleg.
Nem érdekel az erősebb SoC, a több RAM, sem a csili-vili specifikációk.
Csak és kizárólag a felhasználói élmény, és a Note 5 érkezéséig a Note 4-től mindezt meg fogom kapni, még úgy is, hogy Q2-ben 2-3 típus már biztos lesz, ami hardverben legalább 30%-kal erősebb lesz.
Note 4 egy tökéletes okostelefon 2015-re, és bőven elég lesz bármire. Magasan van a léc és kíváncsi vagyok, hogy a Note 5 mennyivel, és miben fogja megugrani ezt a szintet.
Ha akkora lesz a különbség, mint a Note 3 és 4 között, valószínűleg maradni fog, mert sok mindenben jobb az utód, de azért egy Note 3 2015-ben sem fog szégyenkezni teljesítményben.
A Note széria rétegtelefon, azoknak készült, akiknek a notesz funkciója S Pennel elengedhetetlen a mindennapokban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
norbi93
senior tag
Elég durva mod: microsd-sd átalakítóval egy félterrás sd kártya (95mb/sec írási sebességgel), mindez megspékelve egy 10000milliamperes akksis tokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest