Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy S3-asom van és próbálnám az OTG funkciót használni, hogy egyszerre rákössek billentyűt, monitort, pendriveot és töltést is. Tulajdonképpen ki akarom váltani a PC-t. Nem teljesen megy a dolog a tervezetten, megy ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Ilyen funkciót használ valaki közületek?
Van tapasztalatotok, hogy hogyan működik ez az Note 4-n?...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
migabi24
nagyúr
Kíváncsi leszek ide milyen loli jön majd, mert itt mindenki azt várja hogy az vaj sima lesz, közbe az S5 topikba többen is megerősítették, hogy a hivatalosan kiadott loli döcögősebb a kitkatnál
-
sigma13
csendes tag
válasz bobiii1991 #7061 üzenetére
Ezzel tudsz. Kétszer megnyomod a bekapcsoló gombot és felkapcsol, nem kell feloldanod.
-
S e t h
nagyúr
válasz Parallaxis #7083 üzenetére
xda-n ezt dicsérik többen
iVisor
Moshi iVisor with Samsung caseThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zack
nagyúr
válasz bobiii1991 #7061 üzenetére
Widgetlocker Play-ről...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
silmatauki
őstag
válasz Yager01 #7081 üzenetére
Ha F-es (snapis) a géped, akkor igen; ha C-s, akkor nem. Lásd itt a beszélgetést: http://forum.xda-developers.com/note-4/general/everything-youll-to-camera-note4-t2999834
-
Yager01
senior tag
Pontosan mit jelent az, hogy F?
-
norbi93
senior tag
Holnap most már bemegyek megkérdezni, hogy mi volt a neve
-
Parallaxis
addikt
válasz Yager01 #7080 üzenetére
A Nilkin nem jó, nekem is az van. A széleken nem tapad le, így lesz egy 1-1,5 mm-es keret az üvegen, igaz, csak akkor látszik, ha ki van kapcsolva a kijelző.
Eddig egyetlen üveget láttam, ami tökéletesen, keret nélkül feltapad, de arról csak annyit tudni, hogy a veszprémi Plázában lévő GSM boltban rakták fel, pontos típust, gyártót nem tudni.
Ha F-es Note 4-ed van, akkor a Snap Camera itt is jó megoldás, mert kihoz egy kis pluszt a kamerából.
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
válasz Yager01 #7079 üzenetére
Látom, ogy Fólia:
"A széleken ívelt üveg sajnos nem könnyíti meg azok dolgát, akik szeretik a lehető legjobban óvni a telefon kijelzőjét. Teljesen esztétikus megoldás sajnos nincs, mivel a két szél „lelóg” az üvegről."Nilkin üveget esetleg használ valaki? a Note3-as telefonomon az volt, és über faca. Szeretnék erre is, de a fenti infó kicsit elbizonytalanított.
Pl. Ilyet raktam fel most egy Sony Z2-re.
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Használ valaki a Note 4-hez okos karkötőt? Ha igen akkor milyet ajánlotok? Főleg kondizáshoz és esetleg futáshoz használnám. Tudnak annyit ezek a kütyük, hogy értelmes adatot mérjenek? Gondolom egy kondi esetében max lépést tud számolni....
-
gabesz839
senior tag
De jó. Ma megjelent egy futár és hozott egy külső akkumulátort mert elfelejtették odaadni amikor a notot vettem. Nem is tudtam hogy járt volna hozzá.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
legenda
válasz bobiii1991 #7069 üzenetére
azonos hálózati módban hasonlítod?
mert adott helyen a 3g módozatok (3g, h és h+) erősebben szór(hat)nak, mint az lte.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gabesz839
senior tag
válasz bobiii1991 #7069 üzenetére
Nálam is így van. Telekomos. De attól függetlenül még sosem volt vele bajom. Lehet hogy csak a kijelzés a rossz
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
bobiii1991
csendes tag
Még egy kérdés
Mi okozhatja azt hogy nagyon gyenge a térerőm?
Az előző telefonomon (sony z1) fullon volt ezen meg max 2-es itthon -
nggabi
félisten
-
bobiii1991
csendes tag
Sziasztok
zárolt képernyőre hogyan tudok elemlámpát tenni? -
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Segítséget kérnék. Az értesítősávban sokszor megjelenik egy plussz jelű ikon. Ez mit jelent ?Egyszer megjelenik aztán eltűnik. Ha valaki esetleg tudná. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Ntes
tag
Sziasztok.
A minap észrevettem, hogy az usb csatlakozónál benyomódott a keret. Tölteni lehet, csak zavaró. Nem esett még le, és nem is ütődött hozzá semmihez. Vigyáztam rá, legalábbis próbáltam.
Ez miatt ugorhatott a garancia?
kép -
xcel2000
aktív tag
Sziasztok!
1 hónapja vagyok Note 4 büszke tulaja. Előtte S3 LTE>S3>S2-m volt. Minden szuper minden jó.
Csak az a fránya számláló aggaszt engem nagyon. Meg oldották már itt hogy a mondjuk ráengedem a CF-root ot akkor ugrasztja azt a szép 0-át?Köszi a választ előre is.
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
törölt tag
válasz leslien #7049 üzenetére
bocs erről azt olvastam hogy lassan kikördül egyes oldalak január végét mások meg február elejét írnak...érdemes figyelgetni a SamMobile.Com oldalalt mert ott előbb fent lesz mint hogy OTA-n jelezné a teló,vagy időnként KIES3-ra rá kell futtatni egy frissítés keresést...amúgy csodálkozok hogy az S5-re már kijött de a Note4-re még nem
-
törölt tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék hogy ki mi a véleménye a készülékről? Nekem júliusban jár le az előfizum de már májusban hozhatnék ki új telót a Telekomtól, Nos ezt a Note4et meg az S5öt néztem ki, a tarifacsomagommal elég jó feltételekkel hozhatnék ki telót....S5 már van a családban, a feleségemnek...én ondjuk nagyon szemezek a Note4-gyel
-
-
boksz
senior tag
Olyan kamerát keresek amit ha pl. otthon leteszem, akkor a munkahelyemen tudom nézni hogy mi történik a kertben.
Használ valaki valami hasonlót ?https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
privacy99
senior tag
válasz S e t h #7039 üzenetére
Az enyémen is vannak karcok, viszont a többiekkel ellentétben nekem a felső élén.
Gyanítom, hogy a zsebbe betolás/kihúzástól lehet, mert én mindig fejjel lefelé rakom be, esetleg a többiek meg fordítva..
Engem mondjuk nem zavar, ha nagyon megnézem bárki telóján találok hibákat, ezt pedig szintén csak akkor veszed észre, ha direkt ezt keresed, és olyan a fény, és jó a szemed, meg teljesen tiszta is az a fém felület..
Továbbra is azt mondom: Ez egy használati tárgy! Nem váza.
Sajnos ez a puha fém ilyen, az iPhone 5 legnagyobb hibája is ez volt, csak az már attól benyomódott/lekopott/szétkarcolódott, ha véletlenül körömmel megütötted.
-
leslien
nagyúr
baeg jöjjön már az lalipop mert a végén minden sz@ron kiadás lesz...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
S e t h
nagyúr
válasz DeathAdder #7038 üzenetére
Nálunk mindenki szemorvos a családban, a karcokat akkor is meglátjuk ha a telefon a zsebünkben van. Mivel a note 4 elég nagy, ezért légycsapó hiányában ezek csapkodjuk a legyeket, de úgy sincsenek karcok, másokban van a hiba.
A Note 4-et csak Chuck Norris szakálla képes megkarcolni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
RaveForce
veterán
válasz #18001664 #7032 üzenetére
nem nagyon használtam még de elöre van telepitve a trip advisor, az vmi hasonló lehet
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
zack
nagyúr
válasz #18001664 #7033 üzenetére
Akkor a Sweet ROM belakását felfüggesztem...Erre a pár napra felesleges. 10 nap van még a hónapból.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
http://au.ibtimes.com/android-501-lollipop-update-galaxy-note-4-will-arrive-month-galaxy-note-edge-also-poised-receive-it#.VL6d8dKUeSo
-
törölt tag
Sziasztok!
Holnap Budapestre utazunk. Melyik a legjobb idegenvezető app? Régen sokat jártam Budapesten, de azóta sok dolog változhatott
Köszi. -
S e t h
nagyúr
válasz DeathAdder #7021 üzenetére
Ha nekem 30 centis farkam van akkor nem értem, hogy másnak miért nem ekkora?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
norbi93
senior tag
Szerintem kár a polírozással szórakozni, amíg el nem adod. Ha most megkarcolódik, nagy valószínüséggel polír után is meg fog. Eladásnál rendbe kell rakni, csöndben zokogni hogy most milyen szép, és könnyes búcsút venni tőle
-
RaveForce
veterán
válasz csabicska #7026 üzenetére
annyira puhára sikerült ott a fém a felpolírozás után, h ez elkerülhetetlen, szerencsére csak közelről látszik, amúgy nem tűnik fel, viszont az egyik samsung szervizes emlitett vmit amivel házilag is lehet polírozni, bár ezekben nem vagyok otthon de elhet h vki igen
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
csabicska
senior tag
Lehet nektek nincs.
De nekem van, és szerintem sok fórumozónak is.
Én otthon is csak szemüveg törlőn tartom a telefonjaimat.
Tőlem aki jobban vigyáz rá az hazudik.
Sokszor lelkiismeret furdalassal veszem fel mert karcolódik.
Ez azért gáz.
Ha ilyen egy hónap alatt milyen lesz egy év múlva? ??
A tiétek lehet tökéletes, de akkor az rejtély hogy van használva.
Akkor is korainak és meglepőnek tartom, pláne ahogy és amennyit én használom.-Galaxy S20 - The best-
-
legenda
én is így vagyok vele, bármennyire nézegetem akár célirányos fény alatt is, nincs összekarcolódva, pedig jó a szemem.
igaz, megszoktam már az s4 idejében, hogy annak a kerete is valakinek akár már 1 - 2 hónap elteltével is karcos, kopott vagy lepattogzott volt, aztán szidták, hogy milyen könnyen sérül, pedig annyira nem, mert sok embernek hibátlan volt akár egy év után is, én is kifogástalan állapotban adtam el 9 hónaposan.
olyan telefon nincs, amelyik mindenkinek tökéletes és hibátlan állapotú is marad meghatározott használat mellett - és ez egy fontos tényező, de ez nem ismert, illetve néha fenntartásokkal kezelendő, ha le is írják -, így semmin sem szabad csodálkozni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
RaveForce
veterán
egy büdös mikrokarc sincs rajta sehol
szemüveg v nagyitó
-
aktív tag
+1.
-
carr
őstag
"2011-es belini IFA-tól "
Samba?
Sry.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
DeathAdder
veterán
Ti mi a fenét csináltok a telefonokkal? Eszitek őket?
Azt sem értem hogy amikor használt telefont vesz az ember, akkor nagy része a doboznak is sérülve van, de mi a fenében sérülhet az meg? Hogy egyszer új korában kibontod, utána meg eladáskor becsomagolod? Nekem ez magasTokot, fóliát nem látott (és nem is fog) az enyém, zsebben hordom, rengeteget használom, van hogy naponta kétszer is töltöm, de azért nagyon vigyázok rá, és egy büdös mikrokarc sincs rajta sehol
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
úgy látszik igen... bár ez is 240 körül indított, de aztán szépen, fokozatosan elkezdett csökkenni az ára, most itt jár
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mycso
veterán
válasz csabicska #7015 üzenetére
Most, hogy mondod megnéztem az alját és nekem is csupa karc. Csak apró mikrokarcok, de sok, így elég jól látható.
Oldalt a keret fémrészén is van 1-2 apró, bár azok nem olyan látványosak, mint az alján.
Kellett a fém, hát megkaptuk, ez ilyen.
Az s2/3/4/5 legalább nem karcolódott, azokról egészben pergett le a festék.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
csabicska
senior tag
Egyre jobban elkeserít a keret karcossága.
A fényes keret hiába vigyázok egyre karcosabb.
200 E Ft -ért azért többet vártam.
Vmivel lehet polirozni?
Szégyen ilyet kérdezni. ...
Nincs egy hónapos.
Főleg alul gáz.
Nálatok milyen?-Galaxy S20 - The best-
-
pohár
félisten
válasz treker42 #7011 üzenetére
B-Tel, gyártói garisak, 27%-os számla mellékelve, és 190e sincs az áruk
még a FirstPhone az ajánlott, ott van már, és több színben is, de úgy 16-17e-rel sajnos drágább is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
treker42
tag
Sziasztok! Napokban készülök leváltani 2-es notot 4-esre.
nézem itt az árakat budapesten vásárolnék úgy hogy beszámítják a 2-est.
hol érdemes nézelődni? esteleg tapsztalat..tipp-et elfogadok
Most kicsit kezdek bele zavarodni a variásokba VIP-nél 217-nem tudom mitől annyi...HELPxxl gsm
C 183e 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/samsung-galaxy-note-4-n910c-fekete-32-gb/42136
F 180e 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/samsung-galaxy-note-4-n910f-fekete-32-gb/42354
H 181e (Exynos 5433) 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap
http://www.xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/samsung-galaxy-note-4-n910h-fekete-32-gb/42340VIP phone
Exynos 5433 nyolcmagos 1év gar 217e
http://vip-phone.hu/Samsung-Galaxy-N910-NOTE-4-LTE-32GB-Kartyafuggetle
4-magos 2év gar 200e
http://vip-phone.hu/Samsung-Galaxy-N910-Galaxy-NOTE-4-LTE-32GB-Kartyaf
4magos 2év gar 173e
http://vip-phone.hu/Samsung-Galaxy-N910-NOTE-4-LTE-32GB-mobiltelefon-Msᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
mycso
veterán
válasz Luser2000 #6999 üzenetére
Először is köszi az észrevételeket.
Az EU-s dolgot azért is írtam így, mert azt nem tudom, hogy mindenhol kapható-e az n910f függetlenül. A sammobile-ra hagyatkoztam, ott csak pár országnál látom a független romokat, így ebből indultam ki.
A hátlap tapintása nálam tapadós, gumiszerű vagy bőr-műbőrszerű érzést vált ki...
Specifikációkat direkt, csak így beledobálva csináltam (így is túl sokat is írtam róla), akit az érdekel annak ott van két link is: mobilaréna, gsmarena.
Nem akartam egy komplett specifikációs táblázatot bemásolni, bár ha erre van igén, akkor az is mehet.És igen, lehetne még bővíteni millió dologgal, annó erre vártam ötleteket, de nem kaptam.
Sőt, hibák, tartozékok is jöhetnének még, amik ajánlottak...én semmiféle fóliát, meg szipi-szupi tokokat nem használok, így nem is tudok ajánlani ilyeneket.[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest