Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz SütiGTi #23126 üzenetére
A hangerő gomb egyik irányba recovery-be másik a Download Mode ! Nézd csak meg.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
-
silmatauki
őstag
-
addikt
válasz SütiGTi #5452 üzenetére
Knight Rider funkció tökéletes. S voice is tökéletes, persze jó angol kiejtés mellett. Clocki óra témákat szedtem le, a play áruházban egész jó áron volt, 6db óra felület.
Nekem azért kellett, mert olyan munkakörben dolgozom, hogy mindig elérhető kell legyek, de a telefont nem mindig tudom elővenni.[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
DeathAdder
veterán
válasz SütiGTi #5452 üzenetére
Én is akartam gear2 -t, aztán észbe kaptam, hogy néha a saját telóm elöl is menekülök, mert elegem van hogy rosszabbnál rosszabb helyzetekkor keresnek, vagy nyomkodom amikor nem kellene...
Az óra pedig már teljesen megfosztana a szabadságomtól még a zuhany alatt is, és köztudomású hogy mindig akkor keresnek, ha tusolok, vécén vagyok vagy egyéb dolog következtében amikor nincs nálam a tel -
Sword
őstag
válasz SütiGTi #4501 üzenetére
Persze. Kapcsold ki az adaptive színeket. Bár akkor elvileg mindig látszania kéne. Szépen lassan átfordul valami borzalmas, nálam rózsaszínes színbe. Kikapcsolod és tadáám
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
silmatauki
őstag
válasz SütiGTi #4242 üzenetére
A beépített kamerában válts át a Recording mode-ban "Slow motion"-ra, és válassz sebességet (4 vagy 8*)
Ha olan típusú kontrollra vágysz, mint ami az iOS-ben van (csúszkával határozható meg, hogy hol lassuljon le / gyorsuljon vissza a lejátszás), akkor azt defaultban a rendszer nem támogatja. Valszeg azonban még az OS X beépített QuickTime Player-e is támogatja a csúszkázást, ha meghackeljük a videót. (Nem próbáltam még) + biztos van 1000 third-party app, ami hasonlót csinál, mint az Apple-féle megvalósítás.
-
norbi93
senior tag
válasz SütiGTi #4188 üzenetére
én is szolgáltatósan vettem, vodánál mégcsak nj4-nél tartunk, szóval itt már így is csúszás van teszem hozzá a gyárilag telepített 2 eltávolíthatatlan voda appból egy sem működik, más módosítás pedig nincs is (szerencsére) a rendszerben. szóval fekete pont a piros szolgáltatónak (vidéki 4g hálózattal, és vodás mobiltácával kiengesztelhető vagyok)
más: 1.hsz megírásában partner lennék.
[ Szerkesztve ]
-
norbi93
senior tag
válasz SütiGTi #4185 üzenetére
majd ha kiadják
viccet félretéve ma került fel egy videó youtubera, amin már tökéletesen fut az 5.0 (snapdragonos verzión), szóval én globálisan december vége felé datálnám a frissítést, de természetesen a szolgáltatók heteket fognak ülni rajta, szóval az évben már ne nagyon számíts rá...
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz SütiGTi #2603 üzenetére
Sajna nem, mert Androidon nincs olyan fizetési rendszer, mint az Apple Pay, ami mögé felsorakoztak a bankok és az elfogadóhelyek. A Google a Wallet-el úgy tűnik zátonyra futott és egyelőre nem látszik, hogy lenne valami komoly utódja.
Külön bankonkénti próbálkozások persze vannak, ilyen pl. az OTP OTPay-e [link], de ezek elég korlátozottan használhatók.
-
mike67
tag
válasz SütiGTi #2319 üzenetére
Nekem Note 3-ra volt ilyen samsungos tok. Az jobban tetszett. Egyébként pedig állítólag valamilyen réteget megsértett az ablak részénél a kijelzőt, így nem érzékelte a "ceruzát" Ha jól emlékszem némelyeknek emiatt garanciában cserélték is a kijelzőt. Csak a fólia védte meg a kijelzőt a tok "rongálásától". Ezért is került nekem fiókba. Lehet, hogy itt már orvosolták a problémát.
Azért én így már kihagyom ezt tokot.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest