Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz baladam86 #38591 üzenetére
Nem is arra írtam-nemrég váltott még valaki,azért írtam hogy én is Használd tovább főleg így felújítva jó kis teló-ha nem előfizetésre venném a telókat,valószínű én is tovább maradnék egy tipusnál,de nekem a használt nem játszik-és a notesznak a nagy kihagyás után nincs épkézlább árú alternatívája az S-széria nem annyira tetszik-az edge kialakítás túl sérülékeny úgyhogy most egyenlőre egy jó árú megoldást választottam a fölső katagóriából.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
válasz baladam86 #38587 üzenetére
Én is búcsúzom jó volt itt lenni a teló is jó volt de a 8-ra nem adok 3K-t az F-es alaplap hibát meg nem akarom megvárni-úgyhogy most tipust váltok ha meg a 8-ára lemegy lehet visszatérek
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
amoledus
aktív tag
válasz baladam86 #38585 üzenetére
Nalunk is ez volt szinten tremobil, Sony z5 note4 n910c es n910f-be raktuk a kartyat es ugyanigy aztan egyszer csak elmult
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
amoledus
aktív tag
válasz baladam86 #38495 üzenetére
Jubatech-el nem fogsz rosszul járni , samsungoknál még a blue star márka szokott jó lenni
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
rstwingo
tag
válasz baladam86 #38488 üzenetére
Ez biztos NEM eredeti, mert a kuka alatti 2 ikonnak A kuka mellet balról fent kell lenni-e
valahogy igy kell kinéznie
és még itt is lehet buktató, mert már láttam olyat ami igy néz ki, csak ép a kutya homlokáról hiányzott a jel
itt elméletileg eredetit adnak
http://www.teletok.hu/eb-bn910bbe-samsung-akkumulator-li-ion-3220mah-bulk-_d177404.html -
őstag
válasz baladam86 #34105 üzenetére
Hello, írtam privátot, de megtaláltam közben. Sajnos én ezen az éven vettem a telefont, így már nekem nem jár a házhoz jövős szerviz. Ezt írja az oldalon a samsung.
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.20. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.20. éjfél előtt megtörténik.
-
-
hito
nagyúr
válasz baladam86 #19500 üzenetére
Fogalmam sincs mit kavarnak a modulokkal. Nem csodálkoznék egyébként ha már az isocell-ek kerülnének a hibás, cserélt IMX240-esek helyére, ugyanis csak azért jött ki ezzel a Note 4, mert a házon belüli modulhoz nem készült el időben a startig az OIS.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz baladam86 #19492 üzenetére
Tényleg? Akkor biztos begombáztam, meg Ő is.
Ehhez még csak annyit, hogy nem az S5-ben lévő isocell van egyes Note 4-ekben, hanem az S6-ban lévő. Samsung-os emberrel beszéltem, határozottan állította, hogy a Note 4-ben lévő isocell az S5 isocell továbbfejlesztett variánsa.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
apaszka
veterán
válasz baladam86 #16079 üzenetére
GSM garis!
Vagy is nincs gari rá! Februári vásárlás,már nem új darab Ennyit bírt ! Még igazából nem volt olyan Samu telóm,mi nem halt volna meg! ( LG sem,és Nokia sem persze ) Én vonzom a hibás darabokat! Az ,hogy ez ilyen jól bírta csodálkoztam is. A Note 3 is kétszer lett javítva,de azóta is frankón működik az asszonynál! Az S3 am meg a kisebbik fiamnál landolt nemrég,mert az LG -je halt meg neki meg ! Ezek ilyen dolgok. Hogy Gsm garis nagy rizikó volt,de bíztam benne,hogy mivel tökéletes volt minden,,, nem is lesz baja! Ez nem jött be! Viszont még amennyit költeni kell rá most ,még mindig max lesz vagy 150 be - Egy nota 4 ennyit meg megér szerintem.
Csak az a baj,hogy nemrég ajándékoztam el az itthon levő plusz telót, Így nem vagyok elérhető sem!Már írtam a Kékbákának!
NGabi meg nem tudom mennyi idő alatt rak bele alaplapot. Én Móri vagyok Ő meg még nem tudom hol lakik! Régen egy hetet mondott a javításokra! Ha esetleg 100 km en belül lakik tőlem ,és meglehet várni akár,akkor vennék ki szabit is. Az ünnepek jönnek,és kellene a teló! Megyünk a családdal kirándulni egyet és hát....
Viszont bele gondolva lehet,hogy a töltőm is vacakol? Töltöttem ,és közben mikor 100% on volt újra indítottam. Akkor kikapcsolt ,de nem indult el többé! Valószínű,hogy az tett neki oda. Talán a 9 volt ráment? Nem tudom,de remélem hamar meg lesz javítva!
Közben írtam a samunak,kíváncsi leszek a válaszukra! A telefonról tudtak mindent,mert vételkor ,leinformáltattam velük! Mondták tényleg EUba szánt modell, Benelux és ,hogy nem tiltott listás.....
Akkor azt mondták 2 év nem jár rá! Most megírtam nekik,hogy 3 hónaposan meghalt,mit lehet tenni? Vagy ennyi időre tervezték? Mikor kijön az új típus halljon meg?Persze nem számítok tőlük semmi jóra,de azért rápróbálkoztam!
Szerk
Úgy látszik a samunál első szériás példányok spontán meghalása nem első a világon. Nem is olyan régen mi is kifogtuk ,hogy spontán meghalt az alaplap! A fiamé kb 3 hónaposan ! Volt belőle botrány,mert rengetek samu adta fel. Még app is lett kreálva rá,és mindenki ellenőrizte,hogy milyen chip van az övében.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
válasz baladam86 #15536 üzenetére
én is jót derültem rajt.
egyébiránt semmi baj a "gyári" fájlrendszerrel, simán töltök le 7 Gigás képfájlt és mozgatok át az exFAT-ra formázott memóriakártyára. itt más eddig nem ismert dolog miatt nem enged nagyobb méretű videót rögzíteni. megjegyzem általában nincs is rá szükség.költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
törölt tag
válasz baladam86 #15518 üzenetére
Nem fat64, az androiddal az a baj hogy root nélkül nem kezeli az ntfs fájlrendszert,ezért lehet csak fat alapú és saját exr 2/3/4 fájlrendszert használni,azt hiszem hogy a 32giga vagy annál nagyobb(de a 16 gigát is engedi exfatba formázni) tárolóhelyeket exfat fájlrendszerben formázzák mert hasonló tárolási képességgel rendelkezik mint az ntfs ahol szinte nincs fájlméret korlát,a fat32ön a max méretkorlát 4gigabájt,ennél nagyobb fájlt nem tud kezelni,az exfatba ez jóval nagyobb,mivel az ext2/3/4es f.r.-t a windows nem kezeli(kár) így egy univerzális f.r. lett a szabvány amit minden o.s. elkezel(apple,linux,win stb..),
-ntfs max korlát 16ExaBájt,max kötetméret 256TeraBájt(ennél előbb jár a szekér mint a ló )
-fat32 max korlát 4GB,max kötetméret 32GigaBájt
-exfat max korlát 512TeraBájt,max kötetméret lényegében nincs korlátozva,viszont ezt VistaSP1től lehet haszálni,de XPhez letölthető egy frissítés ami kezeli[ Szerkesztve ]
-
Risard
aktív tag
válasz baladam86 #12685 üzenetére
amennyiben túl távolról nézzük a tévé képét, akkor lényegében teljesen mindegy, hogy 4K-t, vagy Full HD-t nézünk.
65 col és 4K esetén 1,9 méter, 78 col és ugyancsak 4K esetén pedig körülbelül 2,3 méter ez a bizonyos távolság, ami mindenképpen némi gondolkodásra ösztönöz. Az viszont kétségtelen, hogy közelről nézve valami elképesztően részletgazdag vizuális élményben lehet részünk, de persze csak akkor, ha van megfelelő felbontású tartalmunk.
3d tv meg azért jobb mert erősebb mint a sima led. Nekem egy f6400 as samsungom van szintén 40 col ami eddig mindent lejátszott amit leakartam rajta persze tudtam mit töltsek! Sok sikert a tv hez de szerintem még sajna nagyon messze vagyunk tőle[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
válasz baladam86 #10343 üzenetére
Én is ezen gondolkodom, hogy mi miatt lehet beszólni, de a Note 4 most minden szempontból vagy nagyon jó, vagy legjobb Miért nem vízálló???? LOL, kb ennyit sikerül kipréselni magamból, de azt sem szeretném ha ennél nagyobb lenne, úgyhogy jobb ötletem nincs.
Galaxy S10
-
migabi24
nagyúr
válasz baladam86 #10253 üzenetére
Ha enyire szar volt az S4, akkor szinte biztos, hogy hibás volt a telefonod, gariztatni kellet volna, én csak a szobába nem merem elővenni, ha jók a fényviszonyok akkor gyönyörű képeket csinál az S4, itt magad is ellenőrizheted mire képpes egy hibátlan S4
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
-
Parallaxis
addikt
válasz baladam86 #8385 üzenetére
Nem vitatom, hogy látszanak pixelek, de nem hinném, hogy egy mobilos hardver esetén ez zavaró lenne (erre írtam, hogy pár éve ennél sokkal pixelesebb játékokkal játszottunk és biza a mobilon futó játékok ezeknek a pár éves megoldásoknak felelnek meg).
Ami viszont érdekes lehet és inkább magyarázatot ad a tesztelők által panaszolt pixelesebb képnek, az nem a nagyítás lehet, hanem az, hogy mint a "sima" 3D-s filmeknél a kijelzőt itt is két részre osztják, nem a teljes felbontású kijelző alkot egy 3D-s képet, hanem a két fél, aminél már érthető, hogy pixelesedik a kép.
--
A vitánk margóján csak egy apró kérdés még felmerült bennem.
A jelenleg elérhető játékokból vajon mennyi az ami valóban képes a Note 4 2K-s felbontását kihasználni és nem csak 1080P-ben fut? -
Parallaxis
addikt
válasz baladam86 #8369 üzenetére
Az, hogy mi volt pár éve az a múlt. 2015-öt írunk, igenis elvárható a pixelmentes élmény, főleg ha a gyártók pixelmentes környezettel kényeztetnek minket kijelzőfronton.
Ezt most ugye viccnek szántad?
Vagy szerinted a desktop és konzol játékok pixelmentes környezetnek számítanak?
Egy konzolos játék 1080p-s környezetben fut, amihez képest a Note 4 felbontása még nagyítással együtt is sokkal jobb, szóval értelmezhetetlen amire hivatkozol.Nekem igenis fontos a pixelmentesség, végre örülök annak, hogy a Note 4-gyel eljutottunk oda, hogy ezen már nem látom a pixeleket.
A megfelelő játékélmény és render motor sokkal lényegesebb, mert ha jó a játék és "behúz" a világába, akkor nem fogod a pixeleket nézegetni, persze, ha téged csak a techdemo szintű dolgok nyűgöznek le, az a te dolgod, csak apró bibi, hogy ezekhez a Note 4 esetén nem csak a kijelző felbontása a szűk keresztmetszet, hanem minden más is.
Azért ahhoz, hogy pl. ez: [link] 4k-s felbontásban, valós időben renderelődjön egy mobilkészüléken, az nem mostanában lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz baladam86 #8369 üzenetére
Függetlenül a Samsung jelenlegi fejlesztésétől, hozzáállásától: klassz dolog, hogy egyre jobb a felbontás, hogy eltűnnek a látható pixelek, de az már régen rossz, ha egyedül ez viszi el a bulit. Bő harminc éve kezdtem ezzel szórakozni, és szerintem mondjuk a játékok élvezhetőségét nagyon nem a grafika minősége határozza meg. Eleinte persze baromi jó a képminőséget csodálni, de pár perc után ez már nem szabad, hogy igazán sokat számítson.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
zack
nagyúr
válasz baladam86 #8363 üzenetére
Ott a pont.
De én már belefáradtam, hogy mindent megmagyarázzak neki.
Majd ha érdekli, utána olvas.Egyébként pont ezért is rohantunk előre megint legalább 2 évet. Ahogy írod, ehhez 4k fog kelleni, de mire a 4k megjelenik, és hozzá izmosítják a hardvert, ami még évek kérdése, lesz más saját kijelzős technológia.
Nem értem, miért nem kapott a VR egy saját fejlesztésű panelt. E helyett csináltak egy öszvér megoldást, ami izzítja a Note4-et, és még azzal is bíbelődni kell, hogy kompatibilis legyen a rendszerrel. Ezek mellett pedig az 1440p is kevés. Ezt nevezik holtvágánynak...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Parallaxis
addikt
válasz baladam86 #8363 üzenetére
Kedvenc szavajárásoddal élve: Halkan megjegyzem, a Gear VR-ban van 2 lencse, amik a látott képet felnagyítják, és bizony bizony azok csúnya pixelek megjelennek.
Értelmezni kéne amit írtam....
Pár éve a 320x200-as felbontású játékokkal heteket játszottunk és nem volt probléma az öklömnyi pixelméret, itt sem az fog bárkit zavarni, hogy nem fotó-realisztikus a kép, mert felfedezhetők a pixelek.
Én már a 90-es években próbáltam ilyen VR sisakot és ott sem a felbontás volt a probléma (pedig az a Note 4 felbontásának töredéke volt), hanem a kevés és buta szoftver és a horribilis ár.
Korábban már írtam, hogy ezért fog "kelleni" a 4K-s kijelző mobileszközökbe, hogy egy ilyen eszköz használatánál teljesen pixelmentes legyen a lencsék által felnagyított kép.
A játékélmény nem a pixelmentes megjelenítésen múlik...
-
leslien
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz baladam86 #5614 üzenetére
Nem dobálom a telefonjaimat. Volt amelyiken védelem sem volt, csak Bugatti bőrtok (iPhone, HTC One, LG G2), és mindegyiket karcmentes állapotban adtam el. HTC One-t nem, mert elkezdett pattogni róla a fekete fémen levő bevonat, de ez nem az én hibám volt. Persze a leejtés mindig benne van, de ha azt dobja az élet, akkor Armor tokban is sérülhet, és védelem nélkül is lehet mákod.
Kitámasztóm van külön. Azt hiszem 4k volt, és univerzálisan eddig mindenhez jó volt, még a 6 colos Lumia 1520-hoz is. Ezeknél a támasztékkal szerelt tokoknál attól félek, ha sokat használod, egy idő után önálló életet kezdenek majd élni a kikopástól.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
migabi24
nagyúr
válasz baladam86 #3025 üzenetére
A snapis se melegszik, játszani mondjuk nem szoktam, de azért nyúzom rendesen, és még csak meleg se volt, langyosnak mondanám, mondjuk az exynos tulajok nem nyomtak akuidőket, gyanítom, hogy ott van fölénye a snapisnak mert az S4 octás verzió is gyengébb volt mint a snapis, de cáfolja meg valaki
-
DeathAdder
veterán
válasz baladam86 #1957 üzenetére
Jaja értem, de elméletben legalábbis úgy tudom csak annyi különbség van a kettő között, hogy a samoled vékonyabb, mert az érintőpanel ott maga a megjelenítő, ellenben a sima amoleddel, ahol az érintésre érzékeny réteg a megjelenítő előtt foglal helyet. Tehát maga a technológia teljesen ugyanaz, kivéve ha ott a Plus szócska is mint a GS2 esetében, ami RGB mátrixos
Legalábbis valami ilyesmit olvastam régebben -
Parallaxis
addikt
válasz baladam86 #1652 üzenetére
valamilyen ultra crystalt javaslok, nagyon tiszta a látvány,mintha rajta sem lenne.
Hát sajna a Note 4-nél nagyon látszik a fólia védelem, mert a lekerekített szélek miatt csak közvetlenül a látható kijelző szélességében tapad meg, azon kívül a levegőben vannak a fólia szélei amik minden port piszkot összeszednek.
Én most nanoshine védelemmel próbálkozom, a leejtés ellen nem véd, csak a karcoktól, de legalább nem ronda miatta a készülék eleje. -
david5745
tag
válasz baladam86 #1624 üzenetére
én ilyet szertnék [link] csak nem tudom mennyire lenne bunfordi
Ez viszont szerintem nem sokkal dobná meg a telefon méretét [link] Valakinek van esetleg ilyen a kerete az fém vagy valami gagyi festett műanyag ???
Remélem hogy lesz előbb vagy utóbb Bugati belebujtatható bőrtok is mert az nekem nagyon bejött az S3 on
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz baladam86 #1496 üzenetére
az összes videóján mindig is le volt tiltva a kommentelés, viszont a videói nagy része azért értelmes a pár nutellás és mogyoróvajas videót leszámítva...
amúgy ezért kérdeztem rá inkább nálatok, hogy mi a vélemény, találkoztatok-e már ezzel esetleg! nyilván nem élek álomvilágban, simán kaphatott gyárilag selejtet (hisz Te is és én is kaphatok) és lehet ezért tapasztalta azt, amit.
-
legenda
válasz baladam86 #1488 üzenetére
a végén még tényleg ide fogok költözni, mert nem sok alternatíva maradt...
s4 után 5s egy ideje, a két 6-os iphone nem jön be, egy jó wp kellene már régóta, de nincs alá megfelelő készülék - hardveresen és akkumulátoros üzemidő tekintetében csak a 1520 jöhetne szóba, de az meg túl nagy méretileg -, a kompakt méret miatt, az ahhoz mért erős hardverű és jó akkumulátoros üzemidővel rendelkező z3c volt képben, de a kamerája nem az igazi, z3 szintén zenész - nem mondom, hogy annyira rossz a kamerájuk, de ha már a jobbat megszoktam... -, így figyelemmel kísérem a note 4 témát, mert jó eséllyel bíró jelölt, ezzel még a megszokott és megszeretett ujjlenyomat-olvasóról sem kellene lemondanom.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz baladam86 #1347 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Most másszak fel Petre? Lehet azért annyira nem leszek türelmetlen A t.... se fog most kocsikázni
Akkor várunk jövőhétig hátha hátha HÁTHA.
De köszönöm a gyors információt.
-
Parallaxis
addikt
válasz baladam86 #1223 üzenetére
Nekem tele a hócipőm a fóliákkal...
Vettem egy ultra clear-es sima fóliát, aminél felrakásnál derült ki, hogy el van szabva, mert a home gomb nyílása 1,5 mm-rel feljebb van és egyébként is két oldalt nem fekszik fel a kijelzőre. Felraktam így is egy kis műtéttel, de 2 nap után kivágtam a fenébe, mert az oldalaknál ahol nem fekszik fel összeszedte az összes port és 2 nap után borzalmasan nézett már ki.
Rendeltem egy Nillkin üveget, mert a Note 3-nál elégedett voltam vele... ma megjött... no ez sem fekszik fel és az oldalaknál 2 mm-nyi területen elválik a kijelzőtől. A port ez is össze fogja gyűjteni ott, tehát rövidesen kuka.Szállítási költségekkel együtt kidobtam eddig 8 eF-ot a semmire
Mivel a csupasz kijelzőt féltem, most berendeltem egy Nano Shine csomagot és reménykedem, hogy az tényleg beválik...
-
david5745
tag
válasz baladam86 #1099 üzenetére
Függetlennek milyen előnyei vannak ??? Ha elkezdem mokolni ugrik a számláló és ezzel együtt a gari is
Ha vodától hozom ki ugyan úgy tudom regelni my samsungra és lesz premium garim két évig ???
A melegedésnek amúgy vannak azon kívül hátrányai hogy izzad tőle a tenyerem ???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest