Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz apaszka #40045 üzenetére
Most néztem alaposabban a TV Go-t, és működik nekem AICP 8.1-es romon. A legfrisebb TVGo és a legfrisebb Magiskal. Feltöltöttem Youtubra egy rövid videót is.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
gthomma
senior tag
Sziasztok !
Valaki cserélne esetleg egy független Huawei Mate 10 Lite -ra ? FeketeCsak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
szunyi777
őstag
Új N910F bootloader és modem
Megj.: (AP)
N910FXXU1DRI2_N910FXXU1DQL1.tar
Felment hiba nélkül[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
S e t h
nagyúr
válasz zajcsinalo #40037 üzenetére
köszi, megrendeltem
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
félisten
válasz zajcsinalo #40037 üzenetére
Eredetinek eredeti, csak éppen majdnem három hónapig jött. Én még 12 dollárért rendeltem, és ennyiért is megérte várni rá.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Fernet
senior tag
válasz S e t h #40033 üzenetére
Én max annyit tudok mondani, hogy honnan ne.
Bestmarkt-tól vettem egyet nemrég, de kevesebb ideig bírja egy feltöltéssel, mint a 3 éve használt.
Mondjuk már az gyanús volt, hogy nem dobozban küldték, hanem csak egy sima buborékos borítékban, mindenféle csomagolás nélkül.
-
S e t h
nagyúr
Van vkinek tipp a tarsolyában, hogy honnan lenne érdemes aksit rendelni?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
atomeec
senior tag
válasz dancsuri #40027 üzenetére
Még mindig az A700-as romot használod? Én közben rájöttem, mi okozta, hogy ha töltőn volt, akkor nehezen lehetett működésre bírni...better battery stats alkalmazás (benne volt alapból). Letiltottam, most már ez is jó. SOT ideje nem a legjobb, de ezt leszámítva továbbra is nagyon jó rom, nem volt semmi gondom vele az elmúlt hónapokban.
-
hg5cwa
csendes tag
Sziasztok,
Van 2db eMMC hibás note 4 alaplapom. (F-es) Az egyik még él, de az utolsókat rúgja. Tudtok valakit ajánlani aki tud nekem cserélni bennük Flash-t? (nem átmelegíteni, hanem cserélni!)
Köszönöm!
anonymemeister@gmail.com -
apaszka
veterán
Tudtok egy működő dolby linket adni mi akár az Alexander rom-on működik?
A fellelhető linkek halottak mit találtam, kettő meg nem működik mitt találtam...😭[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
szunyi777
őstag
válasz Brekecs #40021 üzenetére
Vidd szervizbe minél hamarab! Eladni nemfogod tudni az ázott készüléket, mert azt nem igazán veszik meg.
csabicska
Ez meglett nyomva? Sajnos csere[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Van egy Note 4 telom ami sajnos vizet kapott, kívülről semmi nem látszik rajta, érdemes szervizbe vinni vagy alkatrésznek eladni inkább ?Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
dancsuri
veterán
válasz blade4 #40017 üzenetére
Érdekes mert általában mindenki ezeket a romokat használja (mármint aki mókolni szokta a teknikát) amúgy itt a kért fájl
SM-N910F DTM
SM-N910F TMS
SM-N910F TTR multi CSC ( MAX TRG TTR )
TRLTE_EUR_OPEN_HIDDEN200M.pitköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
blade4
aktív tag
válasz apaszka #40014 üzenetére
Köszönöm, közben sikerült megoldanom, az egyik ismerősősömnek csináltam volna, gyárilag telenoros volt de függetlenítve lett mondta tegyem újra neki a romot, leszedtem egy telekomost mert most olyan simmel használja, de hibát dobott az odin a végén, közbe leszedtem egy telenoros romot, az felment gond nélkül hála az égnek.
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Egy HIDDEN200 PIT particiós fájlt tudna nekem linkelni valaki?
Az odin hibát ir ki a végén mindig. -
apaszka
veterán
[link] Alexandr ú jverzió !
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
apaszka
veterán
válasz mindkilla #40006 üzenetére
Ki cserélte ?
Amoledusnak van tapasztalata,és szerintem nála készültek nem produkálnak ilyent!?Ugye kerettel cseréli egyben mert kell hozzá az is......
De kíváncsi vagyok az esetre!
-
mindkilla
tag
Sziasztok,
N910f-ben alaplapot cseréltem N910c-re. Helyes a gyanúm, hogy itt kompatibilitási gondok lehetnek a kamerák és az alaplap között?
Illetve a cerkát nem tudom működésre bírni, ezt lehet orvosolni valahogy? -
freddirty
senior tag
válasz plj970 #40003 üzenetére
A note 4 nagyon jó volt a többi készülékhez viszonyítva a maga korában és akár két évvel a megjelenése után is.
Ez volt az utolsó cserélhető akksis note és ez sokat számít a hosszútávú használati értékébe.
Az enyém még megvan, utánam a lányom használta most kapott másikat helyette, végül dobozban pihen backup esetére.
Azóta viszont eltelt sok év, a samu konkurencia erősödött az előny elolvadt és egyetlen specialitásnak maradt a ceruza. Az ár viszont az égben van, messze nem valós. Nem csodálkoznék ha 1-2 következő note verzió után érdeklődés hiányában megszüntetnék a vonalat.
Szóval én nem terveznék sokáig illetve nem vennék már hisz töredékáron van jó telefon amit kétévente megújítok. Most az utolsó jó s szériás s7edge-et nyúzom, de jelenleg nem tudom mire cserélném jövőre ami home gombos nagy akksis amoled front ujjlenyomat olvasóval oldalsó hangerővel. S8 s9-re note 9-re biztos nem. Illetve ha már nem cserélhető az akksi akkor cserében vízállóság az elvárás.fred
-
plj970
csendes újonc
Tisztelt fórum tagok!
Elsősorban azoktól kérdezem akik a megjelenés óta használják a Note 4-et, mi a tapasztalat az immár négyéves készülékről? Lehet-e, érdemes-e ilyen hosszan használni a Note-ot? Kérdezem azért mert a Note 9 megvásárlásán gondolkodom és hosszú távon (4, 5 év) szeretném megtartani.
A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz bwin.party #39997 üzenetére
Nem tudom,de engem sajna nemrég veretek át egy C nek hirdetett F- el ! 51 be lett hirdetve....De ha tudom eladod a tied,ebbe nem megyek bele!
Mivel nagy bukta van nálam, már csak abban reménykedem,hogy megy még egy darabig.
Sajna a szívem nagy ,így kb ennek a telónak az értékét nézve ,kb 50000 et ajándékba + ba adtam rá még... !De még megy ....
-
amoledus
aktív tag
válasz bwin.party #39997 üzenetére
A nagyon szépek 45, doboz full tartozékos "karcmentesek" 50körül mennek, rongyosabb állapotban 40ekért is kapni
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest