Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz dancsuri #25898 üzenetére
Ha menne a custom telepítés..
Ma repartoltam, az 5.1.1-esTMH 4 fájlossal, és a hidden.img-s PIT-tel..
Akkor is kilép a rom telepítésből..De most kaptam egy másik tanácsot, holnap rálesem.
Köszi a linket"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
dancsuri
veterán
vállalkozó szelleműeknek Android 6.0 "F" (beta)
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
jose999
senior tag
Play áruházzal mindenkinek oké minden? Valószínű nekem frissült, és folyton kilép... Ha törlöm a frissítést, jó...
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
phanze
aktív tag
Sziasztok!
Gariban lehet akksit cseréltetni? -
Yeeeti
tag
válasz WiZARD #25873 üzenetére
Mondhatni "megnyugodtam", hogy nem csak nalam van ilyen.
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
ronson
őstag
Van valakinek ötlete, hogy nálam, miért nem elérhető 4k-ban az OIS?
Olvastam itt előzőleg, hogy működnie kellene, illetve a youtubon is vannak ilyen videók.
-
-
saril
senior tag
én gyári szolgáltatós telenoros coj3 rommal kaptam ennyi pontot, tehát nem éri meg lecserélnem
@jose999: meg az asus előszeretettel dolgoztat mással lásd a tápjait nem elképzelhetetlen hogy egy neves power bank gyártójától vásárol csak a márkanév miatt kerül többe
nekem évek óta xiaomi 10400mAh-s powerbankom van de nemrég vettem egy tp-link 10400-ast is és bár ugyan azt tudja a kettő mégis jobb a xiaomi
ha pl lemerült a pb- felteszem töltőre a xiaomiről töltés közben tudok tölteni más eszközöket de a tp-link-ről pl egyáltalán nem
tp-link műanyag házas drágább még a xiaomi fém házas és olcsóbb
egyetlen előnye a tp-nek hogy 2 év magyarországi garancia van rá és 1A és 2A-s usb kimenetei vannak[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
-
fcbarca
őstag
Utorrenten nem enged menteni sd re, valami ötlet? No root..
-
tomi613
aktív tag
válasz apaszka #25854 üzenetére
Én ezt vettem. Innen biztos nem jön gagyi. 2 feltöltés (1xkikapcsolva 0-100%,1x bekapcsolva és használat közben 5-100%) után még volt benne energia. És két nap alatt ideért.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
őstag
-
őstag
A 6.0 antutun 60.ezret ér el, az jó? Vagy már hiteltelen ez a tesztprogram is?
-
jose999
senior tag
válasz apaszka #25863 üzenetére
December 15.-én rendeltem én is innen, 3,699 volt akkor. Egészen pontosan: Sub-Total : Ft3,699 + Standard Shipping : Ft470 = Total : Ft4,169 Kértem hozzá tracking numbert, így is vígan megérte! Ráadásul 114477 eladásból 4,9 csillag, nem rossz . Többen ellenőrizték itt, eredeti!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
bobace
addikt
Ha SMS-t írok a gyári Üzenetek appal, akkor kb 50-100 karakter leütése után fogja magát és kidob a lock képernyőre, majd ha ujjlenyomatoztam és elindítottam az Üzeneteket újra, ugyanott lehet folytatni. Valaki látott ilyet? Mitől lehet?
Más: Vezeték nélküli töltés Nota Edge-re.. egy ilyet rendeltem ebayről végül próba-szerencse alapon. Jelentem működik, nem melegedik, minden szép és jó (még). Annyi, hogy mivel 1mm vastag ezért kicsit kidudorodik a hátlap tőle, így lehet a szilikon tokban pörgetni, és legalább nem a kamerán fekszik fel...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Yeeeti
tag
Az utóbbi 2 hétben 3x indul újra a telefon, csak úgy magától. Ti észleltek ilyet?
Nokia 5110 > Nokia 3310 > Nokia 3410 > Siemens S55 > Nokia 7650 > Motorola MPX 200 > Sony Ericsson 910i > Sony Ericsson W950 > Sony Ericsson P1 > Samsung Galaxy S > Samsung Galaxy Note 2 > Samsung Galaxy Note 4 > Huawei Nexus 6P > Oneplus 6 > Oneplus 6T > Oneplus 8 Pro
-
Yeeeti
tag
válasz apaszka #25854 üzenetére
Nekem egy ilyenem van, 2x 0-ról 100-ra fel tudja tölteni a telefont. Néha olcsóbb is szokott lenni.
-
apaszka
veterán
Nincs! Talán 2 törölhető app van benne!
Más!
Van tapasztalatotok Poer Bank ügyben?
Egy megjött,de kibelezve,gondolom a csájna határnál törték darabokra,és kiszedték az aksit belőle!
De régen vettem egy solar tipust! Vagy 4 éve,de villanyászok szerint kamu a dolog,ekkora cucc nem fog működni az elvárásom szerint.Valami ilyen jól jönne néha,de nem tudom megéri venni . Ha valaki leírná a tapasztalatot!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Ez jóóó hír!
Sajnos nem tudok itt lenni mindig, itthon hatalmas a g.......A Német ROM nagyon jó, már jó ideje ezt és az előző verziót használom. Sőt ezzel vettem, és alaplap csere úton is ez volt fenn.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
őstag
Köszönöm mindenkinek, most elindult, remélem jó lesz! (Y)
-
apaszka
veterán
[link]
Itt van spityu oldala. Szépen leírva, és a pit így megtalálható ami a partíció miatt kell.#25838 djsilas
Én jobbnak tartom a Note4 et, és megéri kategória még 3 ról is váltani.
A két említett márkával én is úgy vagyok!
Két SIMes re elcserélném én is![ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
Ha a nemet romot akarjatok feltenni es fuggo a telefonotok akkor kell a .pit fajl amit mycso linkelt itt par hozzaszolassal ezelott. Az enyem is "F" verzio es siman felment mert amugy gyarilag fuggetlen.
-
Cry0
őstag
Sziasztok
Ismerősöm használtan szeretne Note 4-es készüléket vásárolni viszont amit talált az alahogy elhagyta a számláját illetve a garancia levelét kérdés az lenne hogy ezt lehet-e pótolni például ha be megy abba a boltba ahonnan vette ott ezt meg tudják-e neki csinálni a papírokatIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
djsilas
tag
válasz apaszka #25822 üzenetére
Hát nem tudom... nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem nekem lassan 1,5 éve van meg. Note3-ról váltva mái napig feleslegesnek kiadásnak gondolom, nem volt nagy ötlet. Nem rossz teló, de ennyi pénzért lehetne jobb is, közel sem vagyok 100% -ban elégedett.
Bár az is tény, hogy DualSimes mobilon gondolkodom, és a fő kiszemelt a Note4 Duos változata. Ahhoz képest, hogy LG-vel anno úgy szakítottam, hogy LG-t soha többet... És később a Sony sem lett szívem csücske. Azért ez, hogy továbbra is Note4-ben gondolkodom, pozitív
-
zola-
őstag
Belinkelem ide is a nemet romot, mert tobben privatban kerdeztetek. "F" verzios! Tovabbra is tartom ,hogy szamomra eddig a legjobb.
DBT nemet rom -
medosz11
tag
Sziasztok! Azt be lehet valahol állítani, ha kilépek 1 alkalmazásból,akkor azt állítsa le?
-
phanze
aktív tag
Köszi a válaszokat,remélem tényleg nem lesz vele semmi baj.
-
phanze
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom a klubhoz,20 perce van meg és egyenlőre nagyon megvagyok vele elégedve,nagyon gyors,brutál a képernyő stb... nagyon király!
(Picit melegszik de lehet ,hogy csak a kezem miatt érzem így....) -
rizso
addikt
válasz janaman01 #25811 üzenetére
Fasza...Akkor ha be akarok illeszteni, akkor vagy azzal kezdem, vagy másik böngésző, vagy balazs0102 által is ajánlott másik billentyűzet
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van valami mod arra, hogy ha Note4-en chrome-on belul mar irtam egy szovegdobozba (pl itt PH-n privat vagy hozzaszolas), akkor meg tudjak beilleszteni is szoveget? Ha en mondjuk ide meg be akarnek illeszteni valamit hosszan nyomvatartassal, akkor csak kijeloli az adott szovegreszt, de ha az ures szovegdobozba akarok beilleszteni, akkor az siman megy. Nem egyszer volt, hogy irtam egy fel oldalat, be akartam illeszteni valamit, es nem sikerult, ki kellett torolnom mindent, es beillesztessel kezdeni - es nagyon irritalo egy ido utan az ilyen. Siman lehet, hogy en vagyok a hulye, ez esetben okitsatok pls
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
dancsuri
veterán
ha valaki netán Kyubi romot használ és szeretne animált képeket fotózni annak itt van egy beépülő a fényképezőbe
-
őstag
A mai nappal belépek a Note 4 táborába, Már is szerelem lett!
-
dancsuri
veterán
válasz zho-lee #25801 üzenetére
valószínű a fájlrendszerrel lesz baj. ( /storage/emulated/0 ) gondolom ez a rendszer elérési útvonalad, amit fel szeretnél rakni romot az lehet, hogy más útvonalat keres. Pl. a "0" nem kell neki. ezt legegyszerűbben re-particionálással tudod alaphelyzetre állítani
-
zola-
őstag
Kb a 8.stock rom tesztelese utan megtalaltam az eddigi legjobbat. (Sebesseg,aksi,melegedes). Ez pedig a nemet DBT Cok2 Coj3 rom! Probaljatok ki!
-
zho-lee
addikt
válasz Parallaxis #25800 üzenetére
köszönöm akkor én is
Még nem hallottam ezt a trükköt, de működik, kipróbáltam.Lenne egy kérdésem, más jellegű, hátha valaki kisegít.
Kyubi romot használok, jó, nincs bajom vele.
De..
Néha, néha az ördög megkisért, most pl az eddig Note 2-őn használt Ressurrection Remix jött ki a 6.0-val, és ha használni nem is, de ránézni szerettem volna.
Root, és twrp recoveryvel fel vagyok szerelve, de nem értem, az N910F-re miért nem települ, szinte csak a Mya, és Kyubi a customok közül (csak XDA-ról szerzek be romot).
Át akartam vágni a gordiuszi csomót, és tegnap megpróbáltam philz recoveryvel, annál is hanyattvágja magát a kis droid..Arra nyilvánvalóan már rájöttem, hogy modem/bootloader az nem mindegy mi van, de más trükkre még nem.
Az lenne a magyarázat, hogy az xda is tele van oda nem való dolgokkal, vagy csak én rontok el valamit ilyenkor, telepítés közben?
Azt is néztem, hogy a leírásokban vagy a legfrissebb custom recoveryt írják, vagy a twrp-t, a telepítéshez..Mivel csak próba/ránézés céljából szeretném ezeket a romokat telepíteni, kérlek ne írjatok ilyet, hogy használjam a gyárit.. stb..
Napi, mindennapi használatra a kyubi van fenn.az ötleteket.
szerk: bliss, RR, CM12.1, Cm13, ezeket néztem volna meg.
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest