Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Valaki tudna segíteni, hogyan tudom használni a pulzus mérőt? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
HeroBen
tag
válasz aorta99 #25194 üzenetére
Biztosan mivel mindben benne hagyják az alap language csomagot (hacsak nem olyan spur a készítő) de vannak olyan előretelepített alkalmazások amik nem biztos, telepítsd rá és ha nem tetszik akkor az XDA-n annyi van mint a dög és válogass, képek is vannak.
Én például teljesen meg vagyok az alap rendszerrel egy éve és nem is tervezem a moddolást. Ez a hardver akármilyen szoftvert elvisz.Rootolni is csak azért root-oltam mert pár ram tisztítónak és játék hack proginak kell, nameg a file kezelőnek (de ez az én felhasználási módom, másé lehet más)
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 10+
-
saril
senior tag
-
dancsuri
veterán
válasz aorta99 #25184 üzenetére
keress rá az írásaimra, mindent megtalálsz Pl. innentöl
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Kelecar
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy elég gyakran behal a home gomb? Valószínűleg valami szoftveres gebasz lehet mert restart után 1 darabig jó. S-voice home gombos aktiválását már direkt kilőttem. -
mycso
veterán
apaszka: annó szó volt "üvegfóliáról", nos megjött és fel is raktam, csináltam pár képet (bár vakuval jobb lett volna), próbáltam az illeszkedési pontokat lefotózni, illetve pár kép a qi hátlapról: [link]
(#25159) aorta99 & (#25160) zho-lee: nos, note4 rootban nem teljesen vagyok otthon, mivel a knox miatt én nem használom. Viszont annó S4-nél két megoldás volt:
1, asszem az su frissítése után be lehetett állítani, hogy tiltsa le a knox aktív védelmet
2, rootolás után a knox szolgáltatásokat le kellett tiltani."1, TITANIUM BACKUP segítségével fagyasszuk az SEAndroid.apk fájlt (bár ez a módszer az XDA leírások szerint a nem ajánlott kategóriába tartozik)
vagy
2. Valamilyen file manager programmal (pl: root explorer) a gyökérben a /data/data/ mappaszerkezetben
3, Keressük meg a com.sec.knox.seandroid és com.sec.knox.store könyvtárakat és nevezzük át őket: 000.com.sec.knox.seandroid és 000.com.sec.knox.store -ra
4, Ezután a gyökér /system/app/ mappából töröljük a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk és KNOXStore.odex
5, A telefont indítsuk újra."Itt note esetében nem tudom melyik működik tökéletesen.
(#25172) WiZARD: itt note4 esetében hardveres módosításról is beszélhetünk, ha a knox státusz megváltozik. Itt egy kolléga összefoglalója a knox-ról, a végén ott a megoldás (efuse):
[link]“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
aorta99
csendes tag
Sziasztok.Segitséget kérnék Kyubi Rom felrakásában.Még nem csináltam ilyet ha lehetne szájba rágosan elmondani leirni részletesen.Note 4 f készülék.Elöre is köszönöm.
-
félisten
válasz HeroBen #25181 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz.
A törés is lehet garanciális hiba, helyesebben alapból az! Ha valami törik, akkor is a szerviznek/boltnak KELL BIZONYÍTANIA, hogy nem a felhasználó törte el, a vélelem a gyári hiba miatti törés mellett áll.
Tipikus példája ennek a kijelző elrepedése: ha egy repedés fut végig az üvegen, azt elvben el kell fogadni garanciális hibának, ha a repedés pókhálós, vagy látszik az ütésnyom, akkor megáll a nem rendeltetésszerű használat.
Csak persze az átlagfelhasználót könnyű elküldeni...MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
HeroBen
tag
válasz WiZARD #25177 üzenetére
De őszintén mondva nem is lényeges ez a téma mert a törés nem garanciális csak esetleg biztosított egy harmadik fél által. Az pedig megint más, hogy a saját szevizelés negyed annyi vagy egy kis szerviz fele vagy harmada ár alatt megjavitja a telefont mint a Samsung. Főleg egy ilyen értékű telefont.
Galaxy Note 10+
-
félisten
válasz WiZARD #25177 üzenetére
Igen, sajnos azzal élnek vissza, hogy maga a jogérvényesítés drágább, mint maga az eljárással nyerhető megtakarítás.
Erre elvben két megoldás létezik:
1. Békéltető testület,
2. Olyan jogi segítség (főképp ügyvéd), aki lelkesedésből és/vagy jelképes tiszteletdíjért beleáll az ügybe. A tapasztalatok szerint egy ügyvédi levél már működni szokott.Az időt pedig azért kell rááldozni, mert nem csak magunkról van szó, hanem a visszaélésszerű rendszer működésének konzerválásáról. Az én álláspontom szerint: aki ehhez nem hajlandó egy kis áldozatot hozni, az más, nagyobb ügyben se panaszkodjon, ha sérelem éri, hiszen ő maga sem tett semmit a változtatásért.
MaCS
-
-
WiZARD
addikt
válasz MaCS_70 #25174 üzenetére
Jogilag nem létezik, gyakorlatilag itt arról szólnak a beszámolók, hogy knox ellenőrzés nélkül szervizes hozzá se nyúl a telefonhoz...
Ki az aki tényleg jogi utat fog választani ezért? Senki, ha mégis valaki, akkor majd neki talán megcsinálják (miközben egy átlagos 40ezres javításnak a töbszörösét öli bele, időben), a többiekkel meg továbbra is kib*szik a samsung, mert megteheti.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
legenda
válasz MaCS_70 #25174 üzenetére
a samsung belevitt ezért ebbe némi csavart azzal, hogy a knox nem csak szoftveres alapú, hanem hardveres is, így nem teljesen az a helyzet, mint sok más gyártónál, hogy a root esetén csak szoftveres beavatkozású nyom marad, ami akár teljesen el is tüntethető.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
menyus8705
csendes tag
Annyira én se foglalkoztam vele, csak amikor megláttam azt a másik telót akkor lestem neki, hogy azon semmi karc stb. nincsen. Egyébként használom én is elég intenzíven, de attól még szeretek vigyázni a dolgaimra és pont ezért zavart. De nem tudok mit csinálni úgyse. Azt meg nem is tudtam, hogy a keret így külön van. Egyet biztos veszek majd. Kösz az infót
-
félisten
válasz WiZARD #25172 üzenetére
A jogi helyzet elvben teljesen egyértelmű:
Ha olyan a hiba, amit a telefon szoftvere előidézhetett, akkor arra mindaddig jogos a jótállásos javítás megtagadása, amíg a jogosult (használó) nem bizonyítja, hogy a hiba nem a rendeltetésellenes használat (szoftverbuherálás) eredménye.
Ha viszont olyan hiba adódik, aminek nem lehet a rendszerbe való beavatkozás az okozója (pl. USB-csatlakozó, gomb, egyéb fizikai problémák), akkor nem utasítható vissza a garanciális ügyintézés.Olyan tehát, hogy a KNOX ugrása miatt teljes körű jótállásmegvonás, JOGILAG NEM LÉTEZIK.
MaCS
-
Parallaxis
addikt
mégis csak igazam volt hulladék nulla üveg téma lezárva ne vegyetek ilyet, ennyi
Igen, teljesen igazad volt! Ugyanis nekem nem ilyen üvegem van (ez tényleg elég ótvar), ezért nem is értettem, hogy miért írtad azt amit.
Szerintem reklamálj és kérd vissza a pénzed.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz dancsuri #25169 üzenetére
Ez jogi oldalról, akkor is gázos.
Persze más kérdés, hogy kinek van ideje/pénze/türelme jogi vitába/perbe kezdeni. Szóval marad az, hogy a sok kis user megveszi, és fosik a nagy gonosz Samsungtól, aki úgyis azt csinál amit akar, mert tudja, hogy senki se fog ezen pattogni.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
saril
senior tag
Na fel tettem a teljes üveget a telefonra használtam pár napot és le szedtem kritikán aluli és le is fotóztam mennyi ragasztó réteg rögzítette a gg-hoz
Éppen csak a szélén és amit mondtam perem alá kosz begyült szóval mégis csak igazam volt hulladék nulla üveg téma lezárva ne vegyetek ilyet, ennyi
A lényeg ha úgy esik telefon kijelzőre az a fajta üveg amit egész rétegben ragasztós mégvédi gg-t ez még olyan mintha fent sem lenne, még rosszabb!!![ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
OutsideR
aktív tag
válasz Petyus1 #25165 üzenetére
Phantom 3A, de kb 4 perc után kezdett el sikítozni energia után a telefon, pedig a távirányító töltené is.
Tegnap este az eset után amúgy OTA ftissült valami 80 megás cuccal a teló.
Note-on nincs olyan amivel resetelni lehet a töltöttség jelzőt? (root nélkül)
Vagy próbáljak meg egy 4 fájlos telepítést?[ Szerkesztve ]
-
Petyus1
tag
-
HeroBen
tag
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy már van knox törés?
Konkrétan az kellene, hogy a számlálót resetelni lehessen.Én még a 4.4-en rootoltam először és fogalmam nem volt erről. A 3napos telefonom root-oltam és azóta is úgy van a számláló bár nekem nem ír ki semmi értesítést csak nem engedi telefonon frissíteni mert azt írja, hogy a szoftvert módosítottam.
Galaxy Note 10+
-
zho-lee
addikt
"Egyébként a knox aktív védelme miatt szokott sipákolni, ez általában a roor metódus közben letiltható."
Szia!
Ezt nem értem, még csak másfél napja használom. (nálam is sipákol)
Le tudod ezt írni mit takar?Nagyon
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
mycso
veterán
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 1 éves Note3-asom van. Érdemes 4-re váltani?
A 3-as feleségemé lenne akkor, csak, hogy a 4-es jobb esetleg annyival, hogy érdemes váltani?
Asszonynak amúgy is kéne egy új telefon és neki megfelelne ez a megoldás :-)
Köszi ha leírjátok a véleményeteket.[ Szerkesztve ]
-
aorta99
csendes tag
Sziasztok.Rootoltam a note 4 f készülékemet,sikerült.De azota éretesítési sávba ezt irja ki biztonsági tájékoztatás:jogosulatlan müvelet észlelve.Ilyenkor mi a teendö.Elöre is köszönöm a segitséget.
-
falijja
őstag
Helló mindenki...egy note 4 et rootoltam és feltettem egy custom recoveryt, hogy tudjak főzött romokat feltenni...
5.1.1 volt a telón amivel csináltam...de recovery ből felflesselve a kiválasztott romot bootolásnál ujra indul boot lop de nem tudom miért lehet ez..?
Valamit kihagytam..? -
HeroBen
tag
-
Andrew10
aktív tag
Én újonnan venném, szolgáltatós. Jó árba tudnám elhozni. Csak nem tudom, hogy érdemes e le cserélni.
-
HUTCHDB
nagyúr
No "megérkeztem" egy 9100-as dual simes készülékkel.
Rég volt samsungom.
Ezt a knox számlálót át lehet verni valahogy?
Jó lenne valami fluid-dabb rom, mint a gyári 5.0" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Szerintetek érdemes Nte3-ról váltani 4-re? Tud annyival többet? stb. Köszi .
-
Jolet
őstag
Most jött T mobilra cok1 78 mega
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
tkesy
őstag
válasz Száguldo #25081 üzenetére
Szia,
Köszi a linket, bár a srác FR-t csinált, később meg ROM-ot is cserélt, adott egy 5letet, amivel most már saját értesítési hangom van.
Szóval nálam is megjelent a Művelet befejezése a következő segítségével: és ott Solid Explorer-t választva majd azon belül az előredefiniált linkekből a Zene / Csengőhangok mappát választva ki tudtam választani mp3-at, amit lejátszik értesítési hangként, de a listába így sem teszi be. (ebbe a mappába meg vmikor még a dropbox-ból szinkronizálta be a számokat...)>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Anulu79
addikt
A záridő állítási lehetőség az szoftveres és lehet benne reménykedni, hogy az új rendszerrel együtt ez is bele kerül vagy ehhez kell valami olyan hw is?
-
saril
senior tag
válasz menyus8705 #25123 üzenetére
én meg úgy vagyok vele hogy amíg te eszed a kefét a széle miatt én használom, és konkrétan teszek rá hogy milyen lesz esztétikailag a keret mivel veszel újat a telefon árának a töredékéért ugyan úgy mint az akkumulátornál is írtam, ennyiért egyáltalán nem drága ha a telefon árát vesszük figyelembe
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
menyus8705
csendes tag
válasz apaszka #25085 üzenetére
Azt tudom, hogy a por miatt lett olyan, csak nem gondoltam, hogy ennyire ronda lesz. Főleg úgy, hogy hetente kiveszem és megtisztítom a tokot meg a telefont is. Ha meg ugye tok nélkül volt akkor azért volt ronda mert tiszta matt lett. Most úgy vagyok vele, ha így is úgy is megszopódik a széle akkor inkább tokba hordom, mert egy esésnél azért nyújt valami védelmet.
-
dancsuri
veterán
-
Dealer95
őstag
Azért még akit az F és a C-s közötti különbségek érdekelnek:
1.)az N910F Qualcomm WCD9330, addig az N910C Wolfson Microelectronics WM5110E DAC-ot használ.
2.)LTE tekintetében: az N910C Cat4 150/50 Mbps és az N910F Cat6 300/50 Mbps sebességre képes. -
falijja
őstag
Helló mindenki...van ara esély hogy az s6 edge plus féle kamera szoftvert megkapja a nóta 4..? vagy rom okban nem portolták még át..? és ha igen működik e normálisan (pro mód) ..?
Válaszokat előre is köszi.. -
b.bela1
őstag
válasz HUTCHDB #25102 üzenetére
Nekem C. Csak azért, mert sem hűséget nem kötök, sem hitelt nem veszek fel soha. De kizártnak tartom, hogy észrevegető eltéréssel adták volna ki a két verziót.
A méregetéseket meg el kell felejteni."A note4, az note4. Oszt' annyi! No hát no!"
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm srácok!
Hiszek nektek!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kazanka
őstag
Tudja valaki hogy a beállított, sim csere értesítést hogy lehet törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest