Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz japmas01 #17843 üzenetére

    a beállítások miatt sem mindegy, hogy kitkat vagy lollipop, illetve nagyon sok beállítás máshol van, sokszor jobban "elrejtve" az újabb főverzióban.
    5 perc rémlik a hozzászólás szerkeszthetőségére.
    beállítások -> rendszer -> nyelv és bevitel - samsung billentyűzet -> predikvtív szöveg -> személyre szabott adatok...stb.
    a telefonon nem szoktam fényképeket szerkeszteni, de pont a minap írtam, hogy dobálta nekem egy hétig a galaxy apps, miszerint ingyenesen adják az amúgy fizetős photocracker pro alkalmazást, szóval érdemes oda is benézni néha.
    milyen képernyőzás van beállítva? sima húzás?
    érdemesebb biztonságosat beállítani, bár például az ujjlenyomatosnál is feldobja a billentyűzetet, ha a home gomb lehúzásos művelet helyett a képernyő meghatározott részére pöttyintek, mert ez egy biztonsági opció - volt már olyan, hogy a (telefonhoz és notihoz is) beállított ujjamat sikerült pillanatragasztóval átalakítani kicsit... :DDD
    a fényképező gyorsgombját is a képernyő lezárásos szekcióban tudod beállítani.
    nekem nincs fent viber és társai, a facebook triumvirátus tiltva, nem is találkoztam kamerával kapcsolatos problémával soha, pedig 7 hónapos elmúlt a készülékem.
    megkeresem majd, hogy melyik témában tettem be a videót - arról vitáztak épp, hogy nem elég a többmagos proci, hanem több processzor kell a különböző feladatok/folyamatok párhuzamos futtatásához, erre csináltam egy videót, hogy kicsiben megy a youtube - ice mc, még erre is emlékszem -, mellette pedig a böngésző, ráadásul a kettőt egyszerre mozgattam, eltérő módon.
    ritkán használom, de bekapcsoltam most a teszt kedvéért, fut a youtube videó, megy a kamera és a böngésző is, szépen mozgatható mindegyik bárhová;

    o

    igen, a fólia okozhat érintési...stb. problémát, nem csak kurzor elugrálása, hanem a "menü" gombos problémára is magyarázat lehet.
    a chrome szinkronizációra írtam, mert bár a note 4-en nem használom, de más eszközökön igen.
    elfelejtettem írni, hogy én még akkor regisztráltam a google fiókot, amikor az e-mail címhez nem kellett telefonszám, esetlegesen ennek is köze lehet a dologhoz, de ettől függetlenül a google+, hangouts...stb. alkalmazásokból kijelentkeztem, csak akkor lépek be, ha ténylegesen használom azokat, ami mostanság ritka.
    a legtöbb alkalmazás, térkép, navigáció...stb. tud olyat, hogy a helyzeted gyorsban küldheted egy pöttyintéssel ismerősöknek, ehhez is kér adott alkalmazás hozzáférést a névjegyzékhez, szóval nem kell azonnal rosszra gondolni, bár igaz, egyik fejlesztő sem szent...
    régebben nem volt így eldugva minden, például az interaktív vezérlés, de a szövegfelolvasót is megtalálod ott - én a google mellé letöltöttem a samsung félét is, eredetileg az igo miatt kellett, de máshol is jobb, mint a google.
    a hatalmas kapacitású memóriakártya akkor is lassít(hat)ja a telefont, ha eredeti, pláne ha nem túl gyors, de kérdéses minőségűek annál inkább.
    a memóriakártya a telefonban lett megformázva? mert ha nem, az is hibalehetőség több tekintetben is, címzések...stb.
    nem mindenhol írtál konkrétumot, ezért sem lehetett mindenre részletesen válaszolni - még most is van, aminél találgatnom kellene -, mert nem mindegy, hogy kitkat vagy lollipop...stb., ezért is kérdeztem.
    főváros, szentendrei - bogdáni sarok, non-stop szolárium, sok(féle) gép, kedves és dekoratív ifjú hölgyek képezik a személyzetet, csak javasolni tudom minden érdeklődőnek - bár én az asszonnyal voltam lent. :)
    élek éltet a gépen és a fórumon kívül is, van feleségem, nem vagyok rendszergazda, hanem amolyan szabadúszó, de valóban sok szabadidővel rendelkezem néha.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák