Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
icecave #9187 üzenetére
Már gondolkodtam azon, hogy lemondjam a családi csomagot is. Vannak frissítések mik nagyon elvannak rontva náluk.
Nem a pie miatt van 💯% !
Nexuson ,Note3-mon,Iphone-on, és Xiaomi-in is! Ezek vannak a családban és mind ezt produkálja online mod_ban némely frissítés után. Mivel gyakran frissítik, így változó.
De már felhívtam és a figyelmüket erre a hibára.Szóval szerintem nem a telefon és a 9es verzió hibás ezért.
Kapcsold ki az online módot és szerintem jobb lesz.
Persze e szolgáltatás legnagyobb előnye a folyamatos kapcsolat...Szerk;
kali
Nálam sincs soha nincs kikapcsolva a bt, az nfc, és semmi kapcsolódási lehetőség!
Mivel automatizáltam a tartózkodási helyeimet tag-okkal már a note 3 óta, így ez ügyben jók a tapasztalataim a friss Android verziókkal. Egyre jobbak és kevésbé éhesek!
BT is már szinte tökéletes, mert régen azért ette az aksit ha kellett ha nem.
Nagyon jó az aksi időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elite: Dangerous
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Politika
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest