Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
Sztem az most is ott van ahol eddig az eszközkezelö/akku-nál....annyi csavarral,hogy csak alvó alkalmazások pont van. Itt lehet hozzáadni mit szeretnél altatni...a többi az én olvasatomban nem alvó, hanem futó alkalmazás lesz. Persze lehet tévedek, de én úgy érzem, hogy ez nálam így működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elite: Dangerous
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest